a.s.amin canım çok mersi.aynı temmenniler hepimiz için geçerli olsun inşallah:1hug:rabbim bu ev için tatlı huzurlu bi ömür boyunca mutlu yşatmayı nasip etsin inş
a.s.saol canım yorumların için.evet dekorasyon bana aitBen üyelerin evlerini paylaşmalarına karşı değilim ne güzel ki sitede çekinmeden mahramiyetlerini paylaşabiliyorlar buda k.k içinde var olan güven duygusundan kaynaklanmakta:)) bu tarz paylaşımlar fikir vermekte mesela ben çamaşır makinasının konulduğu bölmeye bayıldım. makina ortada hem sırıtmıyor güzel bir şekilde gizlenmiş iyi fikir. özloş evin çok güzel güzel olan yanı renklerdeki ve mobilyalarda ki uyum fazlasıyla gereksiz eşya yok buda gözü yormuyor ve evin daha düzenli gözüküyor.. dekarasyon sana aitse gerçekten zevklisin:) güle güle otur canım
a.s.amin canım allah hepimizi korusun nazarlardancanım evine bayıldım süper harika allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versinde güle güle otur eşyaların çoğuve evinin sekli benimkine benziyo ama beni salonum bu kadar büyük olmadığı için biraz iç içe allahım nazarlardan saklasın canım
a.s.canım çok saol.bende merakla bekliyorum evinin resimlerini :dance:özloş Evin Harika Canim Allah Huzurla Sağlikla Bir ömür Geçirmeyi Nasip Etsin Zevklerimizde çok Benziyor :) Ben De Evimi Kurunca Inşallah (2 Ay Sonra Düğünüm:) Foto Kayucam Süper Herşey Süper :)))
zevkimde olan bi doseme. evin her yerini, her esyasini çok begendim
Allah mutlu gunler nasip etsin ailenizle birlikte insallah
bende nisanliyim...ama boyel guzel evim asla olmayacak...:-(
a.s.canım benim çok teşekkür ederim.daha güzellerini senin olsun inşallah.çok naziksin.a.s.ay ne büyükmüş evin gez gez bitmedi valla. ama harika evin. allah huzurla oturmayı nasip etsin işallah
a.s.çok teşekkür ederim canım.çok kibarsın.valla ben çok mutlu oluyorum beğendiğiniz için.:dance:daha güzelleri senin olsun inş.:teytey:cok cok ama cok güzel evin, cok hosum agitti, güle güle oturun mutlu ve huzurlu bir sekilde:)
a.s.çok teşekkür ederim canım,ama ben sadece yemek odasını satmak istiyorum plazma ünitesi için oda kısmetse tabi ama yinede çok saol canım yorumun için.a.s.canım evin iyi hoş güle güle otur da
evinin resimlerini satıyorum bölümüne de koymuşsun.. hemen hemen hepsini
eşyaların gayet güzel satma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?