Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Ben üyelerin evlerini paylaşmalarına karşı değilim ne güzel ki sitede çekinmeden mahramiyetlerini paylaşabiliyorlar buda k.k içinde var olan güven duygusundan kaynaklanmakta:)) bu tarz paylaşımlar fikir vermekte mesela ben çamaşır makinasının konulduğu bölmeye bayıldım. makina ortada hem sırıtmıyor güzel bir şekilde gizlenmiş iyi fikir. özloş evin çok güzel güzel olan yanı renklerdeki ve mobilyalarda ki uyum fazlasıyla gereksiz eşya yok buda gözü yormuyor ve evin daha düzenli gözüküyor.. dekarasyon sana aitse gerçekten zevklisin:) güle güle otur canım

a.s.saol canım yorumların için.evet dekorasyon bana ait
elimden geldiği gibi yapıyorum bişeyler işte.a.s.

canım evine bayıldım süper harika allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versinde güle güle otur eşyaların çoğuve evinin sekli benimkine benziyo ama beni salonum bu kadar büyük olmadığı için biraz iç içe allahım nazarlardan saklasın canım

a.s.amin canım allah hepimizi korusun nazarlardandemekki zevklerimiz benziyo desene ne güzel.bu arada görmek isterim seninde güzel evini canım.a.s.

özloş Evin Harika Canim Allah Huzurla Sağlikla Bir ömür Geçirmeyi Nasip Etsin Zevklerimizde çok Benziyor :) Ben De Evimi Kurunca Inşallah (2 Ay Sonra Düğünüm:) Foto Kayucam Süper Herşey Süper :)))

özloş Evin Harika Canim Allah Huzurla Sağlikla Bir ömür Geçirmeyi Nasip Etsin Zevklerimizde çok Benziyor :) Ben De Evimi Kurunca Inşallah (2 Ay Sonra Düğünüm:) Foto Kayucam Süper Herşey Süper :)))
a.s.canım çok saol.bende merakla bekliyorum evinin resimlerini :dance:

zevkimde olan bi doseme. evin her yerini, her esyasini çok begendim
Allah mutlu gunler nasip etsin ailenizle birlikte insallah

bende nisanliyim...ama boyel guzel evim asla olmayacak...:-(

zevkimde olan bi doseme. evin her yerini, her esyasini çok begendim
Allah mutlu gunler nasip etsin ailenizle birlikte insallah

bende nisanliyim...ama boyel guzel evim asla olmayacak...:-(

a.s.canım ya yorumların için çok teşekkür ederim ama neden olmasın eminim senin dahada güzel evin olur.hem sağlık ve mutluluk olduktan sonra herşey boş tatlım en önemlileri bunlar.sanada çoook mutluluklar dilerim:1hug:

ay ne büyükmüş evin gez gez bitmedi valla. ama harika evin. allah huzurla oturmayı nasip etsin işallah

cok cok ama cok güzel evin, cok hosum agitti, güle güle oturun mutlu ve huzurlu bir sekilde:)

cok cok ama cok güzel evin, cok hosum agitti, güle güle oturun mutlu ve huzurlu bir sekilde:)
a.s.çok teşekkür ederim canım.çok kibarsın.valla ben çok mutlu oluyorum beğendiğiniz için.:dance:daha güzelleri senin olsun inş.:teytey:

canım evin iyi hoş güle güle otur da
evinin resimlerini satıyorum bölümüne de koymuşsun.. hemen hemen hepsini
eşyaların gayet güzel satma bence

canım evin iyi hoş güle güle otur da
evinin resimlerini satıyorum bölümüne de koymuşsun.. hemen hemen hepsini
eşyaların gayet güzel satma bence
a.s.çok teşekkür ederim canım,ama ben sadece yemek odasını satmak istiyorum plazma ünitesi için oda kısmetse tabi ama yinede çok saol canım yorumun için.a.s.

valla canım resmini gösterebilirsin.ama neden yataşta yok ankıyamadım.elisa modeli ismi istersen başka bir yataşa daha sor canım.olması lazım.

canım evin çok hoş özellikle salon koltuklarına bayıldım hep otarz istemiştim ama yatak olmadıkları için alamamıştım.neyse kısmet diyelim.ama bişey dicem hem iyi hem kötü yorumlara açıksındır umarım.odalarad mutfakta çok meydanda eşya var buda bence gözleri yoruyor yani şahsen ben nerde ne var zor kestirdim sırnaşık şey ama evin yinede güzel en çokta salonuna bayıldım at koşturulcak kadar geniş valla :roflol: keşke benimde öyle büyük olsa senağlama

ha bide yanımda arkadaş var diyo ki masanın altından halıyı alıp boş yere koysun diyo sırnaşık şey ha bide şimdi şey ekledi sanki daha hoş olucakmış gibi geldi bana diyo

canım tabiki tüm yorumlara açığım.çok teşekkür ederim tüm yorumların için.odadamı mutfaktamı çok eşya var dedin onu anlıyamadım sadece tatlım.sanada mutluluklar,arkadaşınada slelamlar.

kıs komşu evin çok güzelmiş gerçekten..maşallah zevkli hatunsun.....
emekevlerde oturuyordun yanılmıyorsam.ordaki evlerin bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum ben....
eşimin bi akrabası oturuyo diye orda oraya taşınmadık biz...ama çok güzelmiş gerçekten...
ben taşıncağını ve eşyalarından bazılarını satacağını hatırlıyorum vazgeçtin galiba canım....
yalnız bu eve eksik ben sana söyliim...
herşey tamam ama bişi yok bu evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…