- Konu Sahibi elmasekeri3535
Maşallah vallaBu kadar kısa sürede çok güzel sonuç almışsın tebrikler darısı benim ve tüm isteyenlerin başına
bende bir ara uyguluyordum 4 ay öncesine kadar 1 aya yakın uyguladım ama bazı şeyleri yanlış yaptım benim krem cıscıvık bir şey oldu yağ falanda katmıştım iyice sulu bir şey olmuştu streçliyodum bekletiyordum ama dediğim gibi krem sulu olduğundan her taraf batıyordu üstüm başım
Bende isyan edip vazgeçmiştim yapmayı bırakmıştım , krem için verdiğin tarifi uygulayacağım..Uyguladıktan sonra geçici şişlik oluyordu 4 cm çıktığını biliyorum devam etseydim şuan kaç cm olurdu acaba
Adaçayının göğüs büyütmeye etkisi mi varmış ilk kez duydum rezeneyi biliyordum da, acaba sallama adaçayı kullansam faydası olur mu? İlla demlemek mi gerek? Günde 1 kez adaçayı içsem yeterli midir çünkü sabah akşam yeşil çay içiyorum, 3 bardaktan fazla bitki çayı içmek zararlıymış diye duydum... ve de son sorum kara üzüm çekirdeği yerine, üzüm alsak çekirdeğiyle tüketsek olur mu?
![]()
Benim yeni yaptigim krem olmadi ya bu hafta bununla idare edeyim de sonra alisveris yapip yeniden yapayim diyorum.
Demlesen daha iyi olur bence. Be ictigimizi biliyoz en azindan. 1 kupa icmen yeterli. Uzum de olurda uzumler bitecek az kaldi. Ayrica direk cekirdeklerini alip yersen daha kolay oluyo. Sana kalmis tabi :)