Büyüyemiyorum :(

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.784
14.389
773
Diğer
Kızlar benim gibi olan var mıdır şu dünyada =( ben neden böyleyim.. yaşım 23.. deyim yerindeyse eşşek kadar kız oldum.. ama ne zaman annemsiz kalsam bu evde duramıyorum.. annem bugün istanbula gitti uzun bir süre gelmicek.. ben evde babamla tekim.. babam işten gelir kendi odasına kapanır bi saat tv izler geçer uyur.. şuan bana bu ev o kadar boş o kadar anlamsız o kadar sessiz geliyo ki.. bi gün annemsiz kalsam özlüyorum.. bişeyler eksik hep.. yani bu yaşa gelip de evde tek kalmaktan korkan sıkılan annemi özledim diye zirlayan biri daha olamaz yaa.. resmen küçük bebekler yapmaz benim şu yaptiğimi.. dün sevgilimin yanında ağladım annem gidicek bi ay gelmicek ben ö-çok özlerim onsuz evde duramam diye, sevgilim de şaşirdi.. bize gelirsin aşkım ben gelirim ablamla.. seni yalnız bırakmayız dedi.. ama yok gene de biliyorum ki annem gelene kadar benim yüzüm gülmicek.. işin kötüsü kpss ye hazırlanıyorum.. seneye atanip gittiğimde napicam ben.. ne zaman büyicem.. ne zaman yalnız kaldiğimda boğazim düğümlenmicek.. ooof ooooffff:çok üzgünüm:

benimki annemi aramak değil.. o yanımda yokken bu evden bi saatliğine de gitmişken deliye dönmek.. bu durumu aşamıyorum.. o bu evde olmadiği zaman çok depresifim.. şuan kalbimin sıkıştiğini hissediyorum mesela.. kalkıp hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.. hiç bişey keyif vermiyor..

bende bir zamanlar öyleydim. ama üniversiteyi dışarıda okuyunca alıştım. bir kız arkadasım var annesini güne bile yalnız göndermez her yere onunla gider. Allahtan bir geceleri yanında yatıcam demiyor.

normaldir:) annenizle çok güzel bir iletişim kurabiliyorsunuz demektir:)
Allah bozmasın canım.

bende öyleyim.. bilmiyorum belkide psikolojik bir durum.. ama bende mesela şeyde oluyor allah korusun tabi ama sanki annemin başına bişey gelicek ben yokken.. ne biliyim arabayla gittiyse kaza geçiricek.. yada o akşam deprem olucak ben yanında olamıycam... böyle şeyler..

bağımlı kişilik bozukluğu diye bir hastalık var psikolojide,anlattıkların uyuyor sanki ama bir terapi görmende fayda var.
çünkü sen de benim gibi birgün anneni kaybedersen,onsuz da yaşayabilmelisin...

Bu duruma alışmanız lazım hocam :kedi:
Sonuçta yarın öbür gün evlendiğiniz zaman anneniz sürekli yanınızda olamayacak
Şuan sizi çok iyi anlıyorum
Bende annem hastanede kaldığı zaman kendimi anne sütüne muhtaç çocuklar gibi hissediyordum..
Ama ailemiz ömür boyu yanımızda olmayacaklar malesef

Umarım bu durumu en kısa zamanda aşarsınız opuyorumnanaktan
Sınavınıza da başarılar dilerimm opuyorumnanaktan

bende aynı senin gibiyim.. anneme aşığım o benim diğer yarım herşeyim.. bitanecik annemden evlenerek ayrıldım evlendiğim ilk sene heryerde annemi görüyordum kokusunu duyuyordum ağlaya ağlaya mahvolmuştum (bu arada eşimle evlenmek içinde 6 sene uğraşmıştım:))) 5 sene oldu hala içim buruk görüşüyoruz sık sık ama içimin ateşi bir tuhaf seni anlıyorum çok iyi.. annem herşeyim ALLAHım çok uzun versin annelerimize..

canım bence alışmalısın,kendine hakim ol ve anneni engelleme giderken,engellemeki kabullenmen kolay olsun,kendini de kadına alıştırıyosun sen evlenince o ne kadar üzülür kimbilirbilmiyorumkismile dizinin dibinde oturamazsınki ömür boyu,ayrıca eviniz de çok sessiz biz mesela 5 kardeşiz ses vardır hep evde o yüzden birinin kısa süre yokluğu kimsede boşluk yaratmaz ama sen sanırım tek kalıyorsun evde,dışarda vakit geçir eve fazla uğrama yada arkadaşlarınla git eve ki hissetme yokluğunu fazla

bende de aynısı var sanki tatlım benim o kdar agır değil tabi ama ben baska bi yere gideyim hemen bozuluoyrum vücüdum sinyal verio yerim değişsin ailemden ayrı kalayım bi kaç gün tamam ii gibi oluuyor ama sonraki günlker hasta oluoyrum resmen hasta sıtma gibi titriyorum kusuyorum midem alt üst oluyor yemek yiyemiyorum halsizklik çöküyor vee hiç bir şeyden keyif almıoyrum bende atanırsm ne edeceğim bilmiyorum yaaa bazen düşünüom atanıp birde ecvlenirsem ne yapacam die sürekli hasta mı olacagım böyle diye :sinifsinif:

çok garip...bende hiç olmaz hoş zaten ben ayrıyım ama sadece sözlüm olmadı mı ağlarım..umarım aşabilirsin zor bişey olsa gerek..

canım ya bende öyleyim hiç bir yere göndermem gidincede sürekli ararım evin tadı hiç olmaz annem yokken herkes bir yere dağılır ayrı ayrı yemek yer sofra saati kalmaz ama annem evdeyse her akşam birlikte yemek yenir çay içilir anne evin tadı yokluğunu hissetmemek imkansız canım gel gel diye tutturuyorum gidince:)

atanıp gidersenn yada ewlendiğin zman ayrı kaldığında alışırsınn tatlımm

Anladığım kadarı ile sıradan anneya bağlılık değil herkesin hissedikleri değil.

Kesinlikle psikolojik bir vakasın..tedavi görmen lazım..
Nerden mi biliyorum ? çokk çok yakınım birisi aynen sen, hatta o evlendi 2 senelik evli ama annesiz yapamıyor hala..
neyse ayrıntılar fazla bu konuda..
Bu konuda annenin de hataları olmuş olmalı seni büyüyütürken neyse..

Ben olsam bu konunun üzerine giderim çünkü evlensen de değişmeyeceksin sen..

Son düzenleme:

Senin hissettiklerin normal bence herkes hisseder bunları..

ama arkadaş bence daha ciddi.
onun bağlılık değil bağımlılık..

bağımlı kişilik bozukluğu diye bir hastalık var psikolojide,anlattıkların uyuyor sanki ama bir terapi görmende fayda var.
çünkü sen de benim gibi birgün anneni kaybedersen,onsuz da yaşayabilmelisin...

evt psikolojide bu tarz bir rahatsızlık var..umarım normale dönersin.

yaşadığınız normal değil. ama bende bu durumdan bir nebze olsun annenizi de sorumlu tutuyorum. sizi kendine bu kadar bağımlı yetiştirdiği için.
şimdi de psikolojik rahatsızlık sınırına gelmiş bu durumu beraber çözmelisiniz.
siz bu şekilde devam ederseniz ne iş ne de evlilik hayatında mutlu olabilirsiniz.

İşte 2 doğru tespit!buyrunnnnnnnnn
Tamamen annenizin sizi yanlış yetiştirmesinden dolayı ortaya çıkan bir problem bu!
Hafife almayın derim..
Çok ciddi bir sorun bu..
Çok yakın arkadaşımdan biliyorum her gün durumu biraz daha kötüye gidiyor,kendi eşini,çocuklarını,hayatını,işini tamamen askıya almış durumda.. Annesi ile kafayı bozmuş durumda maalesef...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…