kızlar ikisi arasında kararsız kaldım
gardrop tipi olan 600 Litre dıger ıkı kapılı olan 630 Litre sizce hangisi??
oldum olası sadelikten ve ev şeklinden yanayım hayatın ne gtrcei belli olmaz:) ben sağdakini tercih ederdim canm bu aada eşya seçmeye baslamıssın hayrlı olsun:)
yorumun ıcın saol canım..
nişanlım beyaz eşyaları onceden aldı borcları bıtsın dıye
ama sımdı yenı modeller cıkmıs degıstırıcem
ıkısıde aynı boyada ve aynı genişlikte
sagdakının lıtresı dafa fazla
soldakı de degişik duruyor kara veremedim
canım eğer mutfağın büyük olucaksa ve göze çarpan şeyleri seviyorsan ilkini al :) ama mutfağım küçük olabilir yada belkide şimdi büyük olur ilerde küçük mutfağım olr dersen ayrıca daha sade kibar görünümlü olsun dersen sağdakiiini al :) bu arada iyi o borçlrlrdan kurtlmussunz:))))))))
cnm bu gardrop seklı olanlar cok hos ve guzel gorunuyor fakat cok kucukler...
içleri inanılmaz kucuk..
ben tek kapaklı aldım dondurucusu altta..
o beıle bana kucuk gelıyor bılıyormusun...
buzdolabı buyuk olmalıııı!!!!! ıkısıde hoc hangısı buyukse onu al
poffff ben bır buzdolabında bıle boyle kararsız kalırsam
diger eşyalarda napcam
evet pambukmelekcimm en azından onların borcu kalmadı
ama daha aspirator ve camasır kurutma makınamız alınacak
benimde oyum 2 kapaklı olanından yana :)
diğerini görünüş olarakta pek beğenmedim sadelik her zaman daha şık durur :)
okadar kararsız kalmana gerek yok cnm zaten herşeyin bi ömrü var elbette değişicek onlar zamanı gelince:) hem hergün model çıkıyor. ben ilk bakısta adım herşeymi. ne olucakki evimde huzurum olsun işimi görsün sağlam olsun yeter:) stresi evledikten sonra görüces saten şimdi bunlara takılma:))) stres ediceksen gelin saçını gelinliğini et:) haftasonu bakıcam diosun naptın? çamaşır kurutma makinası biz almadık ihtiyaç duymadım pek şuan bide onu araya sıkştrmayalım dedik eviçine girince ihtiyacımız olursa alırırz artı:)
ben kendımı bılıyorum canım yaa takarım onu neden aldım başka yokmuydu bılmem nee
o yuzden emın olmak ıstıyorum
haklısın bunlar omurluk degıl bır gun mutlaka değişir..gelınlıge cumartesı ve pazar bakmaya gıdecegım...
yollara dusmek farz oldu ....
kurutma makınesı ıstıyorum kışın zor olur kurutmak ...alıcaz onu ama acele etmicem bır yerleselım eve ondan sonra
deliiii :) iyi canım öyle bi huyun varsa ozaman güseeel güseel aaraştır iiçine sinsinki evine çabuk ısınabilesin:) şimdiden hayırlı olsun oy sonucu ne olucak bakalım:) bide oylama yeri açsaydın :26:
bencede düş artık yollaraa :)))))))) modelleriini seç bizlerede sor merk ederim:)
o yuzden kaç aydır buzdolabına bakıyorum
arcelık magazalarına gırıyorum çıkıyorum artık hepsiyle kanki oldum
Ooo sizmi geldınız hangi model dıyecekler artık
Canım oylamada sımdılık 3-2 skorla ıkıncı buzdolabı onde bakalım ne solcak sonuç
bende buzdolabı alacağım.artık evdeki küçük geliyor ki onuda büyük diye almıştım.eşya alırken ileride kalabalık bir aile olacağız fikrini unutuyoruz:)
tercihim büyük ve enerji tasarrufu dolap olmalı .
benim tavsiyem ikincisi derim canım.gardrop şeklinde olanın evet içi dar.
tanıdığım bir yakınımda görselliğe önem verip ondan almış gördüm bu yüzden bu fikrimi es geçtim.
yinede karar senin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?