merhaba arkadaşlar yeni ev kuruyoruz. eh haliyle beyaz eşya çok önemli ve seçim yapmak çok zor. buzdolabı konusunda çok kararsızız. marka ve model konusunda tavsiye verirseniz çok mutlu olacağım açıkçası bu arada az vaktimiz var:44:
Beyaz eşyada, Bosch vede Lg derim kesinlikle, kaliteli vede sağlam ürünler yapıyorlar ...
Bosh senelerin markası kendini kanıtladı.Ve siemens lg de bana güven veriyor(3 markayıda kullanmadım).Arçeliğin ilk çıkan 1100 çamaşır makinedini 10 sene kullandım değiştirdim.Şu an kullandığım 12/13 senelik var.Haliyle ufak tefek şeyleri çıkıyor.Geçen çok su aldığı için tamirci çağırdım.:Abla yeni çıkan makineler olsa bir değiştirirdin bir daha değişme vakti gelirdi diyor.Bilmem ne derece doğru.Buzdolabıda bir önceki dolabımı 15 sene kullandım,tık demedi ama tek seferde motoru bozuldu çıktı eldenaraştırmalarım neticesinde arçelik vestel ve beko tavsiye edilmiyor. en çok buzdolabında lg ve siemens çamaşır makinesinde siemens bosch profilo , bulaşıkta da siemens bosch öneriliyor.benimde kafam çok karıştı açıkçası(
arçelik feci elektrik harcıyor..
sanırım yakında bende degıstırıcem buzdolabımı esım bekarken almıs 2004 te daha cok yenı bence ama buzlugun ızgarası alt tarafa su akıtıyor ve koku yapıyor parcası 150 tlymıs ve degsıtırsekte yıne olur demısler arada fişi cekerek suyu durduruyoduk ama sımdı dayanmıyor hemen akmaya baslıyor tekrar ve arcelık markası bende farklı bı marka arayısındayım aklımda sıemens var daha oncede buralarda okudugum ıcın bıde bosh ve lg dıyosunuz karar vermem lazım
Bana kalırsa lg ve bosch urunlerini dikkatlice incele almak istemeden öncede muhakkak forumda konusunu aç, modellerini yaz araştıralım :) bizde bilgi sahibi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?