Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda bu degeri bi kez daha yaptırın.alçakken yükselmesi ii değildir hanım efendi.kist yoksa iyi sunuda söyleyebilirim kötü birşey oldugunu sanmıyorum.
bende de yıllardır Çİkjolata kİstİ var ca125 Çok yÜksek Çıkıyor.
Bazı doktorlarda felaket tellalıĞı yaptı.
O kİst hala benle ve hala deĞerİm yÜksek.
Ve bu kİste raĞman 2.hamİlelİĞİm.
Bu deĞerİn yÜksek olması kanser anlamına gelmİyor.
Evet kÖtÜ bİŞİ var mı yokmu dİye yanİ kanser,kÖtÜ huylu kİst gİbİ.
Bunların anlaŞılması İÇİn bu test te yapılıyor.bende halaa anlamıŞ deĞİlİm bu deĞer neden yÜksek Çıkar.
Doktorum yeniden yaptırmamı istedi fakat o da çözemedi neden yükseldiğini hemen laparoskopi yapalım dedi içeriye bakalım diye ama ben biraz beklemek istiyorum birde devlet hastanesinde yaptıracağım...cevabın için teşekkürler..
evet işin ilginç yani bende kist falan yok şuan ama değerim git gide yükseliyor buda beni çok korkutuyor.
sende kist yok nedeni araştır tabi.ama ben artık bu testi yaptırmaktan vazgeçtim.çünkü hep yüksek 2. Doğumda sezeryan olacağından kisti aldıracam bakalım ozamanda yüksek çıkacak mı?
Laporoskopiyle neyi inceleyecek peki.kist,mist yok sende.
Ben de doktorum ve tekrar yaptırmanı öneririm sayın dilay hanım.laparoskopi korkulacak birşey değil ki neden bekleyesin?karın boşluğuna kamera yerleştirip gözlemlenecek.bekledikce ihmal etmiş oluyorsunuz
Ankarada kadın doğumcu bu konuda uzmanlaşmış kimi tavsiye edersiniz?
Ankarada selma tokuçoğlu cok iyi bir doktor..perihan bilaloğlu,Mehmet karakaya bunlaran birine git
işte benimde kafamı karıştıran bu zaten hiç çocuğum yok üstelik 3 düşük yaptım orayı fazla kurcalatmak istemezken laparoskopi dedi anlamadım kist olsa görünür neye bakacak bilemiyorum hemen bir doktorla yetinmek istemiyorum.
zaten yeniden yaptıracağım ama kist yokken neye bakacak anlamadım gebeliği düşünürken...
hangi hastanede çalışıyorlar hiç duymadım isimlerini?
özel bu söylediklerim.Eğer hastane düşünüyorsanız Gazi üniv.arastırma bakımından kaliteli
Ankarada selma tokuçoğlu cok iyi bir doktor..perihan bilaloğlu,Mehmet karakaya bunlaran birine git
nuray bozkurt tu sanırım o hoca övülüyordu yanılmıyorsam.bence eger durumun müsaitse selma tokucogluna görün derim.benim akrabalarımdan kim gitti ise sonuc olumluydu