Caani sıkılan buraya

Daha 12-13 yaşlarımdaydım Canım sıkılıyor dediğimde halamın komşusu bi kadın "koca mı istiyon demişti" ayı
Ya cidden. Ben de cok kucuktum, orta okul 1 falan. Teyzemlerdeydık ve ben offf canım sıkılıyor demiştim. Teyzem ve annem, şşşş sus ayıp demişlerdi. Ne aptallık. Anlamanıştım ama sonradan anladım ne amaçla dedıklerını. Annem de olsa teyzem de olsa demeden edemıycem. Asıl sapık bu kafadakıler

Bacim sen netmisin öyle ama no panik ben senden daha fenasini yasadim zaten sanirim sen konuya yorum yapmistin hatirlarsan bana abla diyebilirsin dediydim

Bildigin okuzlugun bayragini salladim

Sankin ol ben hissediyorum olacak biseyler gibi gibi ama cok agir olacak bence

Tabi tukurdugunu yalamak konusunda eldwn birsey gelmez cok gecmis olsun bol mutlulyklar darisi basimiza falan

Oda memlekette anladigim kadariyla

Ben bimkine abi diyodummm Hey yavrum hey Gıcığına gibi oluyodu aramızda bir ay var

Ben bimkine abi diyodummm Hey yavrum hey Gıcığına gibi oluyodu aramızda bir ay var

Ayyu ben yaptigim okuzlugu hic unumam herhalde o mahzun hali gitmiyo bi turlu gozumun onunden

Seninkide daha fenaymis be 1 ayla adami abi etmisin

Bari bizim aramizda abla ilacak kadar yas farki vardi

aayy ben 40 yaşına geliince olmasa da olur. şimdi duygularım yoğunken, sevgiyi hissdiyorken olsun. inşallah hislerin doğru çıkar ama çok da uzun sürmesin
senin konunu biliyorum ama oluyo işte. ya ama bi de ben ilk görüşte aşk olan biri değilim ki hem zaten ilk görüşte aşık olunacak bi tipi de yok. 100 kilo ama davranışlarıyla aşık etti ki ben buna bakarım..
teee 6 ay sonra aşık olduğumu farkettim.
hem de netim. açıldım ona biliyo.

herşeyi mahvettim

Ayyu ben yaptigim okuzlugu hic unumam herhalde o mahzun hali gitmiyo bi turlu gozumun onunden

Seninkide daha fenaymis be 1 ayla adami abi etmisin

Bari bizim aramizda abla ilacak kadar yas farki vardi
O beni görmüş beğenmiş tanımıyom haberim yok. İnternetten video yayını yapıyordum eğitici, soru soran mesaj atan çok oluyor, erkeklerle mesafe kurmam laızm Temkinliyim böyle konuşarda :). O da benden temkinlii Onunla biraz daha samimiyet ilerleyince "sen bana mı yazıyon " havasına girmesin diye abi diye tutturdum İnatla bai deme diyordu diyordum Aman muhabbetimizi başka yere çekmesin diye

o da bana bacım diyo dalga geçerek
ben de "demesene öyle bee'" diye çemkiriyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…