- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Hah zaten yasmda kucuk ama distan okursa 4 yil veririm arayi[/QUOTE]Iyi iyi. Bence en guzeli.
Yine beklerimKizlar ben kacar, uykum geldi. Iyi oldu bu konu valla geyik yapasimiz varmis
Konularda yapamadigimiz geyikleri gelir burda yapariz artik
Ee hosgeldin diyelim o zmnBende sıkılıyorum ya
Ya cidden. Ben de cok kucuktum, orta okul 1 falan. Teyzemlerdeydık ve ben offf canım sıkılıyor demiştim. Teyzem ve annem, şşşş sus ayıp demişlerdi. Ne aptallık. Anlamanıştım ama sonradan anladım ne amaçla dedıklerını. Annem de olsa teyzem de olsa demeden edemıycem. Asıl sapık bu kafadakılerDaha 12-13 yaşlarımdaydım Canım sıkılıyor dediğimde halamın komşusu bi kadın "koca mı istiyon demişti" ayı
Hoşbulduk :)))Ee hosgeldin diyelim o zmn
amiiinn canııımm
beni kendine aşık etti ama o sıralar ben onu kanka gibi görüyodum sonra 6 ay sonra farkettim aşık olduğumu. kanka giib gördüğm iiçin de "senle asla olmaz cınııımmm yhaaa" diyodum. şimdi ise tükürdüğümü yalıyorum aylardır.. o yüz vermiyo. he bu arada hala arkadaşız ama hiç duygusal konulara giremiyoruz. girdirtmiyo beyefendi. sanki benden iyisini bulacak da !!
Nerden katiliyosun neden skliyo caninHoşbulduk :)))
Iyi gecelerKızlaaar hepinize hayırlı geceler
Ben gidiyorum
Çocuklar isyan bayrağını çektiler
Hoşçakalıııın
Ben bimkine abi diyodummm Hey yavrum hey Gıcığına gibi oluyodu aramızda bir ay varBacim sen netmisin öyle ama no panik ben senden daha fenasini yasadim zaten sanirim sen konuya yorum yapmistin hatirlarsan bana abla diyebilirsin dediydim
Bildigin okuzlugun bayragini salladim
Sankin ol ben hissediyorum olacak biseyler gibi gibi ama cok agir olacak bence
Tabi tukurdugunu yalamak konusunda eldwn birsey gelmez cok gecmis olsun bol mutlulyklar darisi basimiza falan
Oda memlekette anladigim kadariyla
Ben bimkine abi diyodummm Hey yavrum hey Gıcığına gibi oluyodu aramızda bir ay var
aayy ben 40 yaşına geliince olmasa da olur. şimdi duygularım yoğunken, sevgiyi hissdiyorken olsun. inşallah hislerin doğru çıkarBacim sen netmisin öyle ama no panik ben senden daha fenasini yasadim zaten sanirim sen konuya yorum yapmistin hatirlarsan bana abla diyebilirsin dediydim
Bildigin okuzlugun bayragini salladim
Sankin ol ben hissediyorum olacak biseyler gibi gibi ama cok agir olacak bence
Tabi tukurdugunu yalamak konusunda eldwn birsey gelmez cok gecmis olsun bol mutlulyklar darisi basimiza falan
Oda memlekette anladigim kadariyla
O beni görmüş beğenmiş tanımıyom haberim yok. İnternetten video yayını yapıyordum eğitici, soru soran mesaj atan çok oluyor, erkeklerle mesafe kurmam laızm Temkinliyim böyle konuşarda :). O da benden temkinlii Onunla biraz daha samimiyet ilerleyince "sen bana mı yazıyon " havasına girmesin diye abi diye tutturdum İnatla bai deme diyordu diyordum Aman muhabbetimizi başka yere çekmesin diyeAyyu ben yaptigim okuzlugu hic unumam herhalde o mahzun hali gitmiyo bi turlu gozumun onunden
Seninkide daha fenaymis be 1 ayla adami abi etmisin
Bari bizim aramizda abla ilacak kadar yas farki vardi
o da bana bacım diyo dalga geçerekO beni görmüş beğenmiş tanımıyom haberim yok. İnternetten video yayını yapıyordum eğitici, soru soran mesaj atan çok oluyor, erkeklerle mesafe kurmam laızm Temkinliyim böyle konuşarda :). O da benden temkinlii Onunla biraz daha samimiyet ilerleyince "sen bana mı yazıyon " havasına girmesin diye abi diye tutturdum İnatla bai deme diyordu diyordum Aman muhabbetimizi başka yere çekmesin diye
Her ilişkide bu evre var heralde :)o da bana bacım diyo dalga geçerek
ben de "demesene öyle bee'" diye çemkiriyom.
malesef malesefTuh gec kaldin desene
aayyy nasıl yaptı? ondan taktik alayımHer ilişkide bu evre var heralde :)
Adam zorla aşık etti kendine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?