- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Depresyon olmaya onun adigeldim kaç saattir yatakta uzanıyorum. hiç bişiy yapasım gelmiyo. tembellikte zirve yaptığım bi dönemdeyim sanırım.
AynenAnnemin meshur sozuyle cevap vereyim "siki can iyidir cabuk cikmaz"
Benim kv de gorumceme evi temizle icin acilir der hep:))))Benim annemde elisi isle sikilmazsin derdi
Aklima 7 numaradaki yusuf guduknkarakteei geldi
Sevgilisine ditodu ki evlenince sana bi hali tezgagi alicam eglenirsin hic canin sikilmaz
Valla cimbizcibasi gozumuzun yasina bakmaz diyim benKonu sahibesi yanlis yere actiysa bizim sucumuz ne.
Genelde oyke derlerDaha 12-13 yaşlarımdaydım Canım sıkılıyor dediğimde halamın komşusu bi kadın "koca mı istiyon demişti" ayı
geldim kaç saattir yatakta uzanıyorum. hiç bişiy yapasım gelmiyo. tembellikte zirve yaptığım bi dönemdeyim sanırım.
Nebilim tasirlar belki simdiKonu sahibiiiii , arkadaşım geyik topiğine gitseydik keşke yanlış yapıyoruz galiba
Benim kv de gorumceme evi temizle icin acilir der hep:))))
Cimbizlasa iyi. Tek tek yolarken onunda cani sıkılirda toptan agdayla halletmeye kalkarsa napacaz. Toplu katliam gibi bisey olur artikValla cimbizcibasi gozumuzun yasina bakmaz diyim ben
Aynen yaa ben niye yanlis actim kiKonu geyige tasinsa da rahatlasak
Tabi yap. Ozellikle camasir suyu kullan. Kokusunu icine cektikce cigerlerin acilir:))))bu anneler is yaptirma yontemini iyi kesfetmisler
Bende icim acilsin diye artik temizlik yapicam farkli bi bakis acisiymis
Sen soyle de tasisinlar yoksa agzimizin tadiyla mapisi boyluycazAynen yaa ben niye yanlis actim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?