- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Kqfa bi milyon kuslar cicekler bocukler daha nolsunTabi yap. Ozellikle camasir suyu kullan. Kokusunu icine cektikce cigerlerin acilir:))))
Allah kabul etsin de gecmez o 12 dakka:)))Beninde canim sıkıliyor iftara tam 12 dakika kaldi onu doldurmaya calisiyorum
Caniiiiim sıkıldı geldimArkadaslar konulara da cvp veryorum amaa canm skiliyor.cani skilan varsa yazsn bekliom
Ben tekrar actim oraya hadi hepiniz gelin bekliomSen soyle de tasisinlar yoksa agzimizin tadiyla mapisi boyluycaz
Cunku hepimiz koca istiyoruz:)))))Arkadas herkes hazirda bekliyormus meger boyle bi konu acilsa deyu
Hayır neden tüm yazdıklarınızı gözümde canlandırdıysam bendeCimbizlasa iyi. Tek tek yolarken onunda cani sıkılirda toptan agdayla halletmeye kalkarsa napacaz. Toplu katliam gibi bisey olur artik
Ben geyik sohbetine actim oraya gel taylmCaniiiiim
Caniiiiim sıkıldı geldim
Ben evliyim amaCunku hepimiz koca istiyoruz:)))))
Hayal gucu buna derim benHayır neden tüm yazdıklarınızı gözümde canlandırdıysam bendecan sıkıntısı işte
En etoketliyim cimbizcibasini birda geyik yapiliyor dieCimbizlasa iyi. Tek tek yolarken onunda cani sıkılirda toptan agdayla halletmeye kalkarsa napacaz. Toplu katliam gibi bisey olur artik
yok ben almiyayimCunku hepimiz koca istiyoruz:)))))
Ben de evliyimBen evliyim ama
Evliyim cnmBide sey vardir. Kiz kismi canim sıkildi demez. Koca istiyor demektir bu. Tabi sen evliysen bilemicem
Wuhuuu oralara hic girme toptan gideriz sonraHayal gucu buna derim beniyi ki baska seyler yazmamisim.
Sen etiketle bende yaninda duriyim. Buda yancim dersin belki bende yirtarimB
En etoketliyim cimbizcibasini birda geyik yapiliyor diebelki yirtarim
Koci yatyo bnm aksama kadar uyumadi oruc oruc oyun oynadi simdi de uyuyo isimiz vardi bideBen de evliyim
Yok mubarek gun hatirina yazmam yoksa kimse tutamaz beniWuhuuu oralara hic girme toptan gideriz sonra
Hah iste demekki biz gibilere koca degil adam gibi koca lazimKoci yatyo bnm aksama kadar uyumadi oruc oruc oyun oynadi simdi de uyuyo isimiz vardi bidegicik
Etiketleyince noluyoSen etiketle bende yaninda duriyim. Buda yancim dersin belki bende yirtarim
Aklin varsa alma zatenyok ben almiyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?