- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
aylardır depresyondayım. konuyu açıcam yazıuorum sonuna kadar ama sonra siliyorum.Depresyon olmaya onun adi
O nasil kiHah iste demekki biz gibilere koca degil adam gibi koca lazim
Konuyu tasicak ya haberi olacak ondan.Etiketleyince noluyo
Sen etiketle bende yaninda duriyim. Buda yancim dersin belki bende yirtarim
Bendeki modelde sendekinden oldugundan bende bilmiyom. Ama vardir illa bi bilenO nasil ki
Aynen çok müsaitim herşeyi anında canlandırabilme potansiyeline sahibim şu anHayal gucu buna derim beniyi ki baska seyler yazmamisim.
Nasl kiz soyle sene hangi konuda anlamadm benBendeki modelde sendekinden oldugundan bende bilmiyom. Ama vardir illa bi bilen
Yaa etiketleyince noluyo anlatirmisisnizEtiketliyim mi yaa korkuommm
Hmm anldmKonuyu tasicak ya haberi olacak ondan.
Ne ara 7 sayfa konuştunuz 5 dakika kayboldum şurda peeeeh
Ya bu kadar hizli iste bnm actigim konuNe ara 7 sayfa konuştunuz 5 dakika kayboldum şurda peeeeh
Simdi konu bdv de ya geyik yapmak yasak ya cimbizcibasi bizi gorurseeeeee hooop mapis damlarina tikarYaa etiketleyince noluyo anlatirmisisniz
Ayyy ayni beni anlattinaylardır depresyondayım. konuyu açıcam yazıuorum sonuna kadar ama sonra siliyorum.
He he he hapse tikinca nolcakSimdi konu bdv de ya geyik yapmak yasak ya cimbizcibasi bizi gorurseeeeee hooop mapis damlarina tikar
aayy ben hep badem yerim ama benimkisi aşktan.. özet geçeyim şu an tükürdüğümü yalıyorum.Ayyy ayni beni anlattin
Ben gecen yil bu zamanlar psikiyatriye gittim (maksadim cok uyudugum icin bi care bulmasi) adam dedi ki depresyondasin inanmadim inanmak istemedim
Sonra psikologa gittim oda aynisini dedi ama o zamanlar ger acidan bu halimden 10 kat daha iyidim simdi beni gorseler ne teşis koyalar orasini cok merak ettim
Sizede gecmis olsun bu arada insallah kolat atlatirsiniz cikolata findik fistik yeyin bol bol psikolog onermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?