- 12 Mayıs 2025
- 73
- 61
- 3
- 26
- Konu Sahibi gunes123sdf
-
ozaman ne darliyon cocugu cicek diye bir tutam cicek 1000tl olmus haberin varmi .bence sen cocuga gore degilsin o hissi aldimBu arada kendisinin daha önce bir ilişkisi olmamış. Nasıl davranacağını,sevgililiğin inceliklerinden bihaber sanıyorum kendisini. 26 yaşındayız fakat zor bir bölümde olduğu için üniversitesinin son senesinde hala okumaya devam ediyor. Maddi olarak ailesinden geçiniyor yani.
Bu konuda sanki zorlanan adam gibi geldi bana. Orada ittirerek yürütmekten kasıt zorla çiçek çikolata aldırmaya çalışmak değildi.Eşimle 4 yıl flörtren sonra evlendik. Bulutlara uçurdu beni. Bir insan nasıl bu kadar ince düşünebilir derdim. Kibar,nazik,alttan alan,çok seven bir adamdı.(!) Okurken aaa bu benim eşim resmen dedim, o kadar yani… Ama %70 lik kısmını evlendikten sonra çözdüm.Sizin de 6 ayda tanımanız mümkün değil bence. Bu formdaKudrAlobar ın bi yorumuna denk gelmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bir ilişki ittirerek ilerliyorsa, o ilişki, ilişki değildir demişti.Çok da haklıydı bence. Sizinki de öyle sanki… Basit bir çiçek alamıyorsa,üzerine düşünün derim. Konu çiçek değil bu arada..: Benimki çok güzel oynadı veya ben çok saftım,bilemiyorum ama günün sonunda anladım ki, bir öküzle evlenmişim. Bugün bayram ve kavgalıyız.
Ben mi çok masum düşündüm acaba? Konu sahibesi yol kenarında gördüğü çiçeklerden bahsetmiş ya. Sanki birini koparıp getirse de olur, ben razıyım gibi algıladım ben. Yoksa elbette zorlamak olmaz. Maddiyattan bağımsız olarak yorum yaptım ben.Bu konuda sanki zorlanan adam gibi geldi bana. Orada ittirerek yürütmekten kasıt zorla çiçek çikolata aldırmaya çalışmak değildi.
Maddiyat da değil aslında mesele. Adam yol kenarından çiçek koparmak istemiyor da olabilir. Sorun isteklerini bu kadar canhıraş bir biçimde dayatmak.Ben mi çok masum düşündüm acaba? Konu sahibesi yol kenarında gördüğü çiçeklerden bahsetmiş ya. Sanki birini koparıp getirse de olur, ben razıyım gibi algıladım ben. Yoksa elbette zorlamak olmaz. Maddiyattan bağımsız olarak yorum yaptım ben.
Okuyan ve maddi olarak ailesinden gecinen birinden, maddi beklentinizin olmasi gereksiz olmamış mı?Maddi olarak ailesinden geçiniyor yani.
Kesinlikle öyle. Aslında basit şeyler isterken onu maddi açıdan zorlamamak istediğim içindi. Burada konu ne çiçek ne çikolata. Belediyenin ektiği çiçeklerden istedim. Amacı isteğime,söylediklerime önem verip vermemesi..Ben mi çok masum düşündüm acaba? Konu sahibesi yol kenarında gördüğü çiçeklerden bahsetmiş ya. Sanki birini koparıp getirse de olur, ben razıyım gibi algıladım ben. Yoksa elbette zorlamak olmaz. Maddiyattan bağımsız olarak yorum yaptım ben.
Yol kenarlarına ekilen, dikilen bitkiler sizin romantizminiz için değil şehrin peyzajı içindir. Belediyeler bütçelerinden yüklü bir miktar ayırır peyzaja. Sizin gibi herkes ordan bir çiçek koparsa ne çiçek kalır ne bir şey iki güne. Ödediğimiz vergiler havaya gider siz bakıp mutlu olacaksınız diye.Kesinlikle öyle. Aslında basit şeyler isterken onu maddi açıdan zorlamamak istediğim içindi. Burada konu ne çiçek ne çikolata. Belediyenin ektiği çiçeklerden istedim. Amacı isteğime,söylediklerime önem verip vermemesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?