Çabalamayan erkek seviyor mudur

Sizin adınıza aşırı utandım. Çiçek storyleri atmalar, canım kek çekiyor diyip sonra kek getirsin diye beklemeler falan ne kadar bayağı ve muhtaç (tam karşılık bulamadım) davranışlar ya

Cinsellik nasıl peki? O konuya değinmemişsiniz.

Mesaj almayan erkek sıkıntı tabii ama sizinki de aleni istemek, bence o da çok itici. Ben olsam, biri bana bu kadar aleni mesaj verse alasım gelmez.

Sizin adınıza aşırı utandım. Çiçek storyleri atmalar, canım kek çekiyor diyip sonra kek getirsin diye beklemeler falan ne kadar bayağı ve muhtaç (tam karşılık bulamadım) davranışlar ya
siz çok yanlış yorumluyorsunuz
muhtaçlık değil, kişi zaten bunları kendisi yapar
olay karşısındaki dikkat ediyor mu, ince düşünüyor mu, bunun için. dikkat edin aynı hisleri yaşayınca belki anlarsınız, çünkü insan bok gibi hissediyor.

Elinde olmayabilir ama cimri ise gecmis olsun cimrinin sevgisi de cimridir peki maddi olarak geçin bu isi ama ilgi olarak nasil belki parasi yoktur öğrenci dediginize göre

Beraber olduğunuz insanlar istediğiniz gibi insanlar değilse istediğiniz gibi insanlarla beraber olun. Birini bulduğunuzda nasılsa öyle kabul etmeniz gerekir ben insanların değişeceğine inanmadığım gibi kimsenin değiştirilmeye çalışılmasını da onaylamam çünkü o zorlama bi değişim olur. Bazı şeyler insanın içinde olmalı ya da içinden gelmeli. Bu tarz birini istememek en doğal hakkınız o zaman da ayrılmanız gerekir.

Destan gibi yazmissiniz ama benim sizin iliskinizi yorumlamam uc saniye adam sizi sevmiyor birde hastalık biraktirmis hayvani ihtiyaçlarını göruyor okey iste sıkılınca da namuslu kiz arıyorum der evlenir gider size yatırım yapmak istemiyor siz sevgi kırıntısı arayip herseyden bir anlam cikariyorsunuz

Muhtaçlıktan kastım zaten o değildi, dediğim gibi bir karşılık bulamadım. "Needy" kelimesine karşılık bulamadım. Yani ilgiye muhtaç gibi, tabi ki bir keke muhtaç demek istemedim yanlış anlaşılmayayım
Sürekli karşıdakine hediye al gibi şeyler ima edip ondan bunu anlamasını beklemek, almayınca bu kadar sinirlenmek, sevgisinden şüphe etmek falan çok saçma geliyor bana. Yani kimse kusura bakmasın ama storye çiçek atıp karşıdakine bana çiçek al iması yapmalar falan çok kötü ya. Ya da sürekli neden bana hediye almadın, bana kek getirecektin neden getirmedin diye karşıdakini sürekli darlamak, yapışmak, sürekli hediye talep etmek falan komik geliyor bana.
Herkesin sevgi gösterme anlayışı farklı, hoşuna gitmeyen ayrılsın. Genelde sosyal medyada görüyor insanlar bu hediye işini sonra sevgilisini darlıyor. Ne gerek var

Cinsel munasebetlerini okuyun birde yorumlarda adam cinsellik icin birlikte ve dahasi yarin bi gün anasinin bulduğu kizla evlenir o kiza da hastalik bulaştırır onun da basi yanar bu hanim efendi iliskisi var sanıyor ama sadece adam cinsellik icin yaninda bende böyle bir pislikle evlenmis hpv kapmistim neler cektim yıllarca negatife dönmek icin

Sen kendine neye layık görürsen karşındaki de öyle davranıyor .yaptıklarıniz hoş davranislar

Ay ne kadar güzel yazmışsınız, çok özendim okurken. Hep böyle mutlu olun

O üye konu sahibi değil yalnız.

Mesaj almayan erkek sıkıntı tabii ama sizinki de aleni istemek, bence o da çok itici. Ben olsam, biri bana bu kadar aleni mesaj verse alasım gelmez.
Hiç o açıdan düşünmemiştim. Ben mesaj verirsem anlar,
Ben hesabı kim ödüyor diye sormuştum. Devlet sırrı mı bu, neden söylemiyorsun konu sahibi?k

Ben hesabı kim ödüyor diye sormuştum. Devlet sırrı mı bu, neden söylemiyorsun konu sahibi?
Kusura bakmayın çok yorum gelmiş,arada kaynamış göremedim. Yüzde yetmişini kendisi ödüyor. Ben birazını zorla ödüyorum

Beni kınadığınız noktaları da yazın lütfen

Kendimden pay biçiyorum eşim bana ısrarla şunu yap diye defalarca söylese inadına yapmam, kim olursa olsun bana isteklerini dayatamaz, ben içimden geleni yaparım. Çiçek almak, istediğiniz keki unutmamak ilişki için çabalamak değildir, ilişkiye emek vermek böyle bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…