çabuk güvenmek

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Yaşım da küçük değil ama huyum cookk kötü.bir iki kere görüştüğüm insanlara (yasitlarim)hemen içimi açıyorum.buraya çok konu açtım eşle ailesiyle ilgili.oturup insanlara öyle oldu böyle oldu diye anlatıyorum.sonra da kara kara düşünüyorum acaba anlatırlar mi esimin kulağına gider mi diye :) pismanlik duyuyorum.ne yapmalıyım beni anlayan arkadaşlar

Yapmayın,sonra çok keşke dersiniz
Acı bir tecrübeyle ve keşkeyle hic ama hic kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim,asla yapmayın kendi kendinize anlatın konuşun.
İnsanlara güvenmek akıl işi değil

O kadar çok doluyorum ki hiç tutamıyorum su cenemi.daha geçen esimin arkadaşınin hanımı geldi.oturduk sohbet ettik konu tabi kv me eş tarafına geldi bir güzel anlattım kadın hak verdi zor durumun vs dedi.simdi düşünüyorum acaba eşiyle paylaşır mi esimin kulağına gelir mi (bu arada anlattıklarım zaten eşimle konuştuğumuz konular biliyo )

Cnm sen dolmussun anlaticak birilerini ariyorsun rahatlamak icin dertlesiyorsun ama dikkatli ol herkese icini dökme sen anlatinca onlar derdine derman olmuyor sadece dinleyip geciyor onlarinda hayatlarinda ayni sorunlar vardir care olsalardi kendi dertlerini düzeltirlerdi seninkine ne yapabilir hele hele evlilik konusunda esin konusunda anlatacagin insanlari cok dikkatli sec ben hep kardesimle dertlesirim yani yapman gereken icindeki ses anlat anlat dese bile kendini tutup anlatma baska yolu yok

Back
X