Cadicimın çeyizleri :)

Bugün aldığım ikea tepsim peçeteliğim ve saksı (fakat ben kaşıklık olarak kullanabilirim de :) )

Yoksa dün aynı ikeadamıydık Hepsi cok güzel canım bende o saksılardan düşünüyorum kasıklık olarak cok güzel duruyor güle güle kullan

Son düzenleme:
forum bornovada mıydın :)?

avatar ordan mı ihi :) ben de izmirliyim.

Evet forum bornovadaydım :) yok oradan değil ama orda da vardı çok hoşuma gidiyor benim :) İzmirli değilim gezmeye gelmiştim teyzemlere :) ama çok seviyorum izmiri :))

Bu markanın teflon tenceresini ablam kullandı ürün bi süre sonra altları beyazladı çok kötü bi görüntü aldı
ben tavsiye etmem teflon tenceresini :)

Bu markanın teflon tenceresini ablam kullandı ürün bi süre sonra altları beyazladı çok kötü bi görüntü aldı
ben tavsiye etmem teflon tenceresini :)

Hangi markanın falezin mi ?? teflonunu almadım Çelik ve seramik aldıklarım umarım bisorun yasamam

.

Petra temizlik bezlerim, yer bezim , cam bezim ve kaşıklarım :)

Eklentiler

• $image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 82
Mutfak bezlerimiz , peştemal bornozlarımız ve peştemal havlu takımım , pembiş havlularımız ve biri büyük biri küçük ayak havlularımız :))

Eklentiler

• $image.webp
    28 KB · Görüntüleme: 62
  • $image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 71
Teyzemin hediyesi küçük fırın kapları ve yine dayanamayıp aldığım kahvaltılığımız :)

Eklentiler

• $image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 77
Uzun biraradan sonra tekrar çeyiz hazırlığına devam edelim bunlarda bugün elime ulaşanlar :)

Son düzenleme:
Canım son aldıkların çok çok güzeller. rengarenk tam benlik:) hediye mutfak takımında yakıyor ayrıca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…