Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Son durum nedir aldiniz mi gelinligi ...

Çoğu kişi kimse kimsenin gelinliği hatırlamıyor yazmış durmuş

Ben gayette tüm arkadaşlarımın-yakınlarımın gelinliğini hatırlıyorum; onlar da benim gelinliğimi hatırlıyor. Üstünden kaç yıl geçmesine rağmen yakınlarım-arkadaşlarım senin gelinliğin şöyleydi falan diye söyler.

Neden bu kadar önemsiz gibi bahsediliyor ki bu durumdan?

Ülkemizde beyaz gelinlik gayette her genç kızın hayali.

Konu için yorumum ise; bahsedilen bütçenin üstüne çıkıp başka gelinlik beğenmiş olsaydım farkını kendim öder kimseye de bahsetmezdim.

6 yıl önce gelinliğime 1500 lira para verdim. Düğün sonrası 300 liraya sattım. Sahibinden 2. el alsam kuru temizletip kalana da dyson gibi kaliteli bir süpürge alsam o zaman ne olurdu ki? Salaklığım diyorum sadece. Bir kere giyilecek bir şey için şimdiki aklım olsa hayatta o parayı vermezdim. Ev eşyası ucuz olsa da olur diye bir şey yok maalesef. Mobilyalarımı uygun diye kilimden aldım ve çoğundan memnun değilim. Kanepelerimde su lekesi bile iğrenç duruyor. Mutfak sandalyelerim içler acısı.. Şu aklımla eskiye dönecek olsam düğün bile yapmam,davetlilerle tek nikah ve kaliteli ev eşyaları.. Şu anki düşüncem bu. Senin de faklı olmayacak 5 yıl sonra

Ben konu sahibinin es adayının asker olduğunu düşünüyorum ve sürekli tayin göreceği için ve bazı şartlardan dolayı uygun ve ucuz eşya alacağını düşünüyorum yoksa 4.500 e gelinlik alıp 2000 liralık koltukta oturacağını asla sanmıyorum.!

Ben senin yerinde olsam 3.500 yi verecek mi verecek, hiç söylemezdim bile 1000 lirayıda kendim koyardım üstüne o gelinliği alırdım eğer o kadar içimde kalacağını düşünüyorsam.........

Biraz da kendinden ödün ver her şeyi geçtim sağlık iste huzur iste mutluluk iste, bi gelinlik içimde kaldı diye bu kadar tribe bindiysen evlilik sonrası hiç düşünemiyorum seni!!

Yoo bence siz öyle anlamakta diretiyosunuz

Yoo bence siz öyle anlamakta diretiyosunuz
Biz Doğu'lular biraz hassasız. Bizden başkası laf edince zorumuza gider.
Türk kızı kıllı dersen kimse alınmaz. Kürtler kıllı ve kara dersen ırkçı olursun gibi gibi....
Bunun da çeşitli sebepleri vardır. Uzun ve derin bir mevzu.
Müslüm babanın dediği gibi "bu mesele derin mesele"

Bir kaç saat giyeceğim bir şey için okadar para vermem de,verdirtmem de 3,5 da vermem,4,5 da vermem yazık o paraya nişanlınız haklı bence.

Evet cok makul bir aciklama oldu cunku ben hic oyle anlamadigimdan sasirmistim tesekkür ederim efenim.

Ne kadar basit seyleri kafaya takiyorsunuz
Evlilikte hersey ortak ne diyor memur hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde yarın öbür gün borçlarınızı kendiniz ödeyeceksiniz neden masraf çıkarıyorsunuz ki gelinlik bir kere giyiliyor alın ucuzunu giyin yani ne var bunda niye pahalı gelinliklere bakıyorsunuz ki uygun olsun ama güzel olsun öyle 6 bin liralık 10.000 liralık gelinlikleri de gerek yok gelinlik alıyorsun satın alıyorsun Borç harç içine giriyorsun Borç harç işine girmeden ucuz bir buçuk milyarlık gelinlik al daha iyi

2 saatlik düğün bittiğinde aylar sonra sizin düğününüzü mi konuşacaklar ya da günler sonra kim Sizin düğününüzü konuşacak kimse Borç harç içine girdiğinizde kalacaksınız

Bir kaç saat giyeceğim bir şey için okadar para vermem de,verdirtmem de 3,5 da vermem,4,5 da vermem yazık o paraya nişanlınız haklı bence.

Hay sen cok yasa. Seninle ayni dusuncedeyim. Millete guzel gorunmek icin neden borc harc icine girelim ki 2 saatlik dugun sanki yarin kim bizi konusacak 1 saat konusurlar sonra unuturlar dugunu geliigi vs

4 yil once evlendim gelinliğim 1700 liraydi
Ya ben ucuza kactim ya da fiyatlar almis yürümüş.

Kusura bakmayın size bi fikir sunucam . Beğendiğiniz gelinliğin fotoğrafini çekin ve istanbula gelin . Eminim daha uyguna diktireceksiniz . Hızlı trenle 3 4 saat bile sürmeden gelip gidebilirsiniz günü birlik hem istediginiz olsun hem size verdigi bütçeye göre diktirmis olursunuz yada daha uyguna bile . Instagram denen gerçekten önemli bir nokta var artik ordan bile fiyat alabilirsiniz. Hizli trenle gelmeyi tercih ederseniz pendikte bile cok guzel isini cok iyi yaoan gelinlikciler var numaralarini alip fiyat alabilirsiniz . Bu kadar kötü bi duruma getirip birbirinizden sogumanin anlami yok hem istediğim olsun hem esimi üzmeyim diye düşündüm ben hep ve arastirip buldum sizde öyle yapabilirsiniz. Su noktada yaptigjniz biraz da şımarıklık geldi bana . Cabalayin herseyi karsi taraftan beklemeyin.

4 yil once evlendim gelinliğim 1700 liraydi
Ya ben ucuza kactim ya da fiyatlar almis yürümüş.
3 bucuk yil oldu evlenelei özel diktirmedim ama neticede beğendiğim gelinligi giydim . Ve kabarik kinalik ve gelinligi 1200 ye kiralamistim istanbul gibi bi yerde düşünün . Bana cok abarti geliyor bu fiyatlar birde insanlar birseyi nerde gördüyse hem ordan olsun hem de istedigim olsun istiyorlar cabalamak yok sonucta evlilik sonrasi borc ortak olacak bu düşünelerek hareket edilmeli.

aynen öyle artıkcımıyım?! Gelinlikte bile pürüs cıkartan adam hiç evlenmesin.

Canim senin evliligin cok usun surmez
Ben sana soyleyeyim buraya yazdim
Zamani gelince okursun.

Ben de evliyim ve memurum esim baroda Avukat stajyer onun akli yok mu bana en guzel gelinligi almaya benim aklim yok mu 6 milyar kazanan adamdan hersey istemeye ben de 3 bin lira aliyorum suan 9 bin lira kazaniyorz
Bizim aklimiz yok mu her şeyin en iyisini almaya her şeyin en güzelini almaya evimize falan Bu biraz karakterle alakalı Aslında biraz da düşünceyle alakalı Çünkü insan geleceği yatırım yapmalı Eve değil insanlara gösteriş yapmamalı ama yine de sana mutluluklar dilerim bu yazdığın Burada dursun Zamanı Gelince de okursun

Benim arkadasim 4000 tl verdi diktirdi birgun giydi simdi evde nereye sıkıstırsam diye dusunup duruyor. Ben 2800 tl bindalli + gelinlik kiraladim.. Hala fotograf larimi goren soyler gordugum en guzel gelinlikti en iyi bindalliydi diye.. O fiyata kuaforde dahildi bu arada... Ben ucuk paralar verilmesi taraftari degilim tabiki icinizde kalmasin ama birkac saat icin butceyi zorlamaya nisanlinizla kotu olmayada gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…