- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Son durum nedir aldiniz mi gelinligi ...Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Ben dikkatliyimdir !1000 düşün 1 soyle
Yazdığını bir daha oku!
Bir dahada böyle hassas konularda dikkat et yazdiklarina
Biz Doğu'lular biraz hassasız. Bizden başkası laf edince zorumuza gider.Yoo bence siz öyle anlamakta diretiyosunuz
Biz Doğu'lular biraz hassasız. Bizden başkası laf edince zorumuza gider.
Türk kızı kıllı dersen kimse alınmaz. Kürtler kıllı ve kara dersen ırkçı olursun gibi gibi....
Bunun da çeşitli sebepleri vardır. Uzun ve derin bir mevzu.
Müslüm babanın dediği gibi "bu mesele derin mesele"
Ayni seyi ben de yasadim 3000 tlye begendim aradim soyledim 1500e de gelinlikler var 3000 ne cok fazla falan dediler tavrini koymakla cok iyi yapmissin sakin geri adim atma ben gittim salak gibi uygun gelinlik aradim buldum hayalimdeki gibi miydi? hayir. icimde kaldi mi? evet. kiymetim bilindi mi ucuz bulunca? ona da hayir. simdi gorumcem 3000tllik gelinlik begeniyo kendine :))) agirligini koy
Bir kaç saat giyeceğim bir şey için okadar para vermem de,verdirtmem de 3,5 da vermem,4,5 da vermem yazık o paraya nişanlınız haklı bence.
Kusura bakmayın size bi fikir sunucam . Beğendiğiniz gelinliğin fotoğrafini çekin ve istanbula gelin . Eminim daha uyguna diktireceksiniz . Hızlı trenle 3 4 saat bile sürmeden gelip gidebilirsiniz günü birlik hem istediginiz olsun hem size verdigi bütçeye göre diktirmis olursunuz yada daha uyguna bile . Instagram denen gerçekten önemli bir nokta var artik ordan bile fiyat alabilirsiniz. Hizli trenle gelmeyi tercih ederseniz pendikte bile cok guzel isini cok iyi yaoan gelinlikciler var numaralarini alip fiyat alabilirsiniz . Bu kadar kötü bi duruma getirip birbirinizden sogumanin anlami yok hem istediğim olsun hem esimi üzmeyim diye düşündüm ben hep ve arastirip buldum sizde öyle yapabilirsiniz. Su noktada yaptigjniz biraz da şımarıklık geldi bana . Cabalayin herseyi karsi taraftan beklemeyin.Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
3 bucuk yil oldu evlenelei özel diktirmedim ama neticede beğendiğim gelinligi giydim . Ve kabarik kinalik ve gelinligi 1200 ye kiralamistim istanbul gibi bi yerde düşünün . Bana cok abarti geliyor bu fiyatlar birde insanlar birseyi nerde gördüyse hem ordan olsun hem de istedigim olsun istiyorlar cabalamak yok sonucta evlilik sonrasi borc ortak olacak bu düşünelerek hareket edilmeli.4 yil once evlendim gelinliğim 1700 liraydi
Ya ben ucuza kactim ya da fiyatlar almis yürümüş.
aynen öyle artıkcımıyım?! Gelinlikte bile pürüs cıkartan adam hiç evlenmesin.
Pacoz gibi başkasının gıyındıgını giyinmem heleki gelinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?