Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Beyaz esyalarin kalitesinden neden vazgeciyorsunuz? Senelerce kullanacaginiz sey gelinliginiz degil esyalariniz. Yok ama istiyorum gelinligi diyorsanizda kendiniz ekleyin ustune gerginlik yasanmasin.

O gelinliği gercekten istiyorsan ustune bin tl sen ekle belki maddi durumunda sıkışıklık vardır bence ustune gitme bide bu sekilde teklifte bulun

sakin olun ,üzülmeyin, orta yolu bulmak için bence kiralayın, satın alınca , hem elde kalıyor hemde insana batıyor onca verilen para, kiralayıp istediğinizi giyin, içinizden kalmamış olur

Erkeğin cimrisinden daha çekilmez bişey varsa o da kızın görgüsüzüdür. Daha evlenmeden şu kadar maaşı var şunu yapsın diyen sonradan görmeler ve yalandan ayılıp bayılıp ilgi çekmeye çalışanlarla evlenenlere Allah yardım etsin. Ha bu arada kendi değerini 1000 lira ile ölçüyorsan baya ucuzmuş haberin olsun

Ay ben ne aptalmisim gittim 4 bin lira verdim gelinlige. Kına icin de 500. Ama ne bileyim kiralama olduğunu. Bir de kiralasaydim eminim ailem karşı çıkardı. Konu Sahibi bence nisqnlisinin tavrına takılmış ama hiç gerek yok sarılmayı uzmeye ve üzülmeye. Evlendikten sonra anlayacak ne demek istediğimizi

Şimdi herkes hevesini aldığı için rahat rahat konuşuyor eleştiriyor ama çoğunuz da konu sahibi gibi düşünüyordunuz evlenirken. Bir kere olan bir şey olduğu için heves etmiş olabilir genç kız sonuçta. Bunun görgüsüzlükle ne ilgisi var anlamadım.

Canim düğün arefensinde çok masraf oluyo belki nişanlında her nekadar maaşı iyi olsada sıkışmış olabilir birbirinizi maddi konular yüzünden yipratmayin bence hem o gelinliği gormeseydin diğerini alacaktın zaten karar vermişsin öğle değilmi düğün arefensinde çıkıyo böyle tatsizliklar benim fikrim bence uygun olanını al tadınız kaçmasın eminim nişanlı nda seni üzmek istemiyodur

Yorumunuza harfi harfine katiliyorum. Gelinlil.fiyatlari 2.5-3 bin arawiyken ben 1.500 e kiraladim. Ustelik esim satin alalim diye israr etti ben istemedim.Sadece bir gece giyecegim degmez dedim
Sikisik bir butceyle evlendik ona ragmen beyaz esyalarimi elimden geldigince kaliteli ileriye donuk almaya calistim.
Konu sahibj Bu kadar kararsizken 4.5 bir gelinlige vermenizi tabsiye etmem
Haziran ayina ladar baaka gelinlik gorur begenirseniz. AldiginiDan da soguyabilirsiniz.

Paçoz biri varsa şu yazdıklarından sen olduğun anlaşılıyor be gülüm ruhundaki varoşluk cümlelerine sirayet etmiş

Bir de merak ettim ben karşılığında ünlü bir markadan 4500 liralık damatlık alacak mısınız?

Sonuçta onun da en özel günü cimrilik yapmanın alemi yok. İçinde mı kalsın adamın
bende merak ediyorum erkekten bunca beklentiye girenler kendileri ne alıyor damada.

Hic kimse icine sinmeyen gelinlik alsin demedi ki. O 3500lük gelinlik gayet icine sinmisti ve almak üzeriydi. Konu sahibi onu göremeyip, 1000 lira sanki cok azmis gibi olay cikartiyor. Yalnis olan budur. Öyle kolay degil ki, eh 1000 lira ne ki demek. Üstelik yarinde 5000lik gelinlik begenmeyecegi ne malum?

Ben sahsen utanirim. Ha cok heves ettiysem, 1000 lirayi ben eklerimve konu bile yapmam. Ha bende bile para yoksa, 1000 lira elimde yoksa, 3500 liralik gelinligede burun kivirmaya hakkim yoktur. Baze seyler görgüdür, anlayistir.

Yorumları okuduysanız kızı açgözlülükle, görgüsüzlükle suçluyorlar. Çalışmıyor diye aza kanaat etmesi gerektiğini ima ediyorlar. Para buradakilerin cebinden çıkmayacak sonuçta. Kızın üstüne böyle gidilmesini doğru bulmuyorum. Kaldı ki şehir değiştirecek, ucuz eşyalar almak zorunda görev icabı gittiği için. Bi gelinlik fikri değişti diye bu kadar abartmaya gerek yok. Millet hevesini alırken iyi başkasına gelince akıl veriyor saçma buldum ben.

Yok canım imkanım yoktu değil imkanım fazla fazla vardı ama saçma geliyor bana napim
Gelinlik başlı başına sevdiğim bir şey değil zaten bi dayatma olarak görüyorum.
Bende aynen katılıyorum size, artıkçısı değilim demiş ya ona kızdım o zaman durumu imkanı olmayan herkes başkasının bişeyini kullanınca artıkçı oluyor bunun başka açıklaması yok , küçükken hiç mi bi başkasının küçük gelen kıyafetini ayakkabısını giymedik artıkçı miydik o zaman da

Aynen, benim kiraladigim gelinligi bir gelin 4000 tl ye diktirmisti 3-4 saat giymis kuru temizleme yapilmisti. İnan ne bir yipranma ne de bir fark vardi kiraladim hicte gocunmadim almak istesem daha iyisini de alirdi esim. Ama ben o parayi altin yapip kenara koymayi tercih ettim. Hicte pisman degilim

Bende cok kizdim artikci diyen kisiye.. Elhamdulillah kimsenin artikcisi degilim kucukken komsumuzun kizinin kuculenlerini giydim benden sonra kardesim giydi. Sonrada annem yikar utuler koye goturdu oradakiler giyerdi.. Gelinlikte kiraladim.. Artikci diyeni kiniyorum..

Evet siz de konu sahibi de bir ölçüde haklı zira bazı yorumlar haddi aşıyor. Ancak ben ve benim gibi bir gelinlige fazla para veren kimseler " hiç gerek yok bu kadar pahalı bir gelinlige üzmeyin birbirinizi " diyoruz. Çünkü biz de aynı yollardan geçtik, tecrübe ettik. Neden konu açılıyor fikir almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…