Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

hayatta başka birinin gelınlıklıgını giymem... bu gercekten kişiden kişiye değişir. Artıkcımıyım ben.
Artık demişsiniz ya benim babam 45 yaşına kadar amcamın artıklarını giyerdi böyle böyle o kadar mal kazandı çocuklarını, demekki zamanında başkasının şeylerini çok giymişssinz o yüzden bu yorumu yapmıssınız
Benim babam 45 yaşına kadar amcamın eskilerini giydi hiç gocunmadı bile o kadar mal mülk sahibiyken, o kadar malı böyle kazandı babam, şimdi vefat etti yeni giyinseydi sanki ölmeyecek miydi , bazen insanları anlamıyorum

Evet görgüsüzlüktür bence. Sonrada bayilip, serumlu fotosunu Facebooka atmasi daha büyük bir görgüsüzlüktür. Adeta nisanlisini tehdit etmektir bence. "Bak bana istedigim birseyi almazsan böyle olur" mesaji. Ayrica herkese rezil olmaktir bence. Herkes simdi biliyordur tartisiklarini.

Ben 5 yildir evliyim ve daha yeni ev sahibi olacagim. Annemler ilk evlendiginde hangi sartlarda evlenmislerdi. Simdikiler maddiyat istegi almis basini gitmis. 3500 liralik gelinlik az mi? Aza kanaat etmesini gerektigini düsünüyorsun ya. Sanirsin Türkiye zengin ülkesi, 3500 lira az haklisin. Bizden o 1000 lira cikmiyor dogru ama madem bu gelincagiza hak veriyorsun, eminim o 1000 lirayi sen verirsin. Madem az para :)

Ya zaten cogu kisi buyuk cocugunun kiyafetlerini kucuk cocuga da giydirmiyor mu? Bu durumda kucuk cocuk artikci pacoz mu olmus oluyor. Ne sig bir bakis acisi.

Ben de aynı yollardan geçtiğim için savundum zaten. Dediğiniz gibi fikir almak için konu açmış. Aşağılanıp hakaret edilmek için değil.

Yorumları okudum da evet konu sahibi hastanede durum paylaşımı yapmakla gelinlikle kendi değerini ölçmekle baya abartmış ama yorumları da biraz abartı buldum. Gelinlik bir defa giyiliyor tamam ama sıradan bir elbise değil ki heves eden alır etmeyen almaz ama edene niye ediyorsun denmez. Ortada bir maddi sıkıntı varsa elbette alınmalı ısrarı saçma ama bana da maddi imkan varken kuzen gelinliği giymek de tuhaf geldi. Bilmiyorum ben gelinliği o kadar da sıradan bir elbise olarak görmüyorum. Tabi herkes kendi maddiyatinca almalı bence düğünden ev eşyasına kadar hiçbirinde maddiyati zorlamamak lazim zaten. Borçla mutlu olunmaz.

Ya bu kadar uzatmayin bir gelinlik icin aranizi bozmayin. Sizi gazlayalim mi yani kesinlikle aldir o gelinligi !!!!! Mi diyelim bir gelinlik icin huzurunuzu bozmayin derim o Modeli cok begendiyseniz Modelini anlatin baska bir yer bulup daha uygun fiyata diktirebilirsiniz.Ben öyle yaptim cok harika olmustu gelinligim

Yazdığım şeyin maksadını anlamadığınız açık. Tartışacak halim yok. İnsanları hazır konu açmışken aşağılayayım maksatlı yorumlarınızda başarılar.

4500 bir gelinliğe vermeye gerek yok. 3500 lüks gelinliğin de sanmıyorum kötü olacağını. Bunun üst sınırı yok sonuçta.
Bin TL lik değerim yok mu falan çok çirkin geldi bana.

Oha yorumlara bak

Dugunume dair iki bilinmezim var:
1) Hangi kafayla bindallıyı hatıra olarak saklarım deyip satın aldım acaba?

2)Kimin elinden olursa olsun kuaförün-başkasının bana yaptığı makyajı beğenmeyeceyimi bile bile, hangi ara kendi makyajımı kendim yapmama konusunda ikna oldum?

Bunlar düğün kafası. Sizinki de aşırı. Gelinlik için hastanelerde serum yemek nedir?

Benim arkadaşımda nişanlısının bütçesinin üstünde bir gelinlik beğenmişti, babası çocuğu zor duruma sokma biz gelinliği alalım o kendi damatlığını alsın dedi. Nişanlınız maaşına göre gayet makul bir bütçe ayırmış. Farkı siz ödeyin, çalışmıyorum diyorsanız kendi ailenizden isteyin. Yaptığınız çocukça diyemiyorum 6 yaşındaki kızım bile oyuncak alırken fiyatı bize uygun mu diye soruyor bana. Çok içinize oturduysa taşın altına koyun elinizi.

gelinlik baktığımız gün kına için kıyafeti unutan.
düğüne bir gün kala bayramın 1.günü her yer kapalıyken açık yer arayıp bindallı bulmaya çalışan ben
ya bu neyin kafasi
kavusuyorum diye sevincimden hiç birşeyi gözüm görmemiş ya

Acayip kafalar o kafalar valla.
Sonradan fark ediyor insan.
Halk oyunlarinda kariyer mi yapacaktım napacaktim ki, niye aldım?

Gelinliği 4 sene önce oluyor 800e kiraladım. Fotoğraf çekimi en önemsedigim şeydi ona da bütçemize göre, fotoğrafa verdiğim onem dogrultusunda bayildik işte.

Ama o bindallı hangi ara alındı, niye aldım bak 4 yıl geçmiş düşününce gülme geliyor Neyse giyip aksama bi çayda çıra oynayam bari

4bin çok değil sanki gelinlik için ya, arada bakıyorum fiyatlara 3,5 tan aşağı yok. 1000e 1500e nerden buluyorsunuz? Ben de ucuzundan almak isterim. Aşırı pahalı şu ara sürekli de zamlanıyor. 100e 200e satsalar da alsak yahu insaf.

ha ha
gelinlik saklama neysede bindallida değişik olmuş
kendininkinden baskasinada giyilmez ki
eskiden hayal kurardim evlenince ara sıra çıkarır gelinliği giyer nostalji yaparım diye( gelinliği satın almadım ) hayaller hayaller
sizde bindalliyla yapın olmazsa .
bir kac mum biraz kına
birde yüksek yüksek tepelere çaldı mi tamamdirbir ise yaşasın bari

biz burda tartışırken konu sahibi gelecek,nişanlım çok çok özür diledi,ayaklarıma kapandı,eşeklik ettim istediğinden daha pahalısını alacağım dedi,diye yazacak gibi geliyor
Zaten öyle yazmamış mı gerilerde okudum sanki ben, tamam al istediğini demiş.

Endüstri insanları satın almaya yönlendiriyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…