- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Artık demişsiniz ya benim babam 45 yaşına kadar amcamın artıklarını giyerdi böyle böyle o kadar mal kazandı çocuklarını, demekki zamanında başkasının şeylerini çok giymişssinz o yüzden bu yorumu yapmıssınızhayatta başka birinin gelınlıklıgını giymem... bu gercekten kişiden kişiye değişir. Artıkcımıyım ben.
Benim babam 45 yaşına kadar amcamın eskilerini giydi hiç gocunmadı bile o kadar mal mülk sahibiyken, o kadar malı böyle kazandı babam, şimdi vefat etti yeni giyinseydi sanki ölmeyecek miydi , bazen insanları anlamıyorumBende cok kizdim artikci diyen kisiye.. Elhamdulillah kimsenin artikcisi degilim kucukken komsumuzun kizinin kuculenlerini giydim benden sonra kardesim giydi. Sonrada annem yikar utuler koye goturdu oradakiler giyerdi.. Gelinlikte kiraladim.. Artikci diyeni kiniyorum..
Yorumları okuduysanız kızı açgözlülükle, görgüsüzlükle suçluyorlar. Çalışmıyor diye aza kanaat etmesi gerektiğini ima ediyorlar. Para buradakilerin cebinden çıkmayacak sonuçta. Kızın üstüne böyle gidilmesini doğru bulmuyorum. Kaldı ki şehir değiştirecek, ucuz eşyalar almak zorunda görev icabı gittiği için. Bi gelinlik fikri değişti diye bu kadar abartmaya gerek yok. Millet hevesini alırken iyi başkasına gelince akıl veriyor saçma buldum ben.
Artık demişsiniz ya benim babam 45 yaşına kadar amcamın artıklarını giyerdi böyle böyle o kadar mal kazandı çocuklarını, demekki zamanında başkasının şeylerini çok giymişssinz o yüzden bu yorumu yapmıssınız
Benim babam 45 yaşına kadar amcamın eskilerini giydi hiç gocunmadı bile o kadar mal mülk sahibiyken, o kadar malı böyle kazandı babam, şimdi vefat etti yeni giyinseydi sanki ölmeyecek miydi , bazen insanları anlamıyorum
Evet siz de konu sahibi de bir ölçüde haklı zira bazı yorumlar haddi aşıyor. Ancak ben ve benim gibi bir gelinlige fazla para veren kimseler " hiç gerek yok bu kadar pahalı bir gelinlige üzmeyin birbirinizi " diyoruz. Çünkü biz de aynı yollardan geçtik, tecrübe ettik. Neden konu açılıyor fikir almak için.
Evet görgüsüzlüktür bence. Sonrada bayilip, serumlu fotosunu Facebooka atmasi daha büyük bir görgüsüzlüktür. Adeta nisanlisini tehdit etmektir bence. "Bak bana istedigim birseyi almazsan böyle olur" mesaji. Ayrica herkese rezil olmaktir bence. Herkes simdi biliyordur tartisiklarini.
Ben 5 yildir evliyim ve daha yeni ev sahibi olacagim. Annemler ilk evlendiginde hangi sartlarda evlenmislerdi. Simdikiler maddiyat istegi almis basini gitmis. 3500 liralik gelinlik az mi? Aza kanaat etmesini gerektigini düsünüyorsun ya. Sanirsin Türkiye zengin ülkesi, 3500 lira az haklisin. Bizden o 1000 lira cikmiyor dogru ama madem bu gelincagiza hak veriyorsun, eminim o 1000 lirayi sen verirsin. Madem az para :)
Oha yorumlara bak
Dugunume dair iki bilinmezim var:
1) Hangi kafayla bindallıyı hatıra olarak saklarım deyip satın aldım acaba?
2)Kimin elinden olursa olsun kuaförün-başkasının bana yaptığı makyajı beğenmeyeceyimi bile bile, hangi ara kendi makyajımı kendim yapmama konusunda ikna oldum?
Bunlar düğün kafası. Sizinki de aşırı. Gelinlik için hastanelerde serum yemek nedir?
gelinlik baktığımız gün kına için kıyafeti unutan.
düğüne bir gün kala bayramın 1.günü her yer kapalıyken açık yer arayıp bindallı bulmaya çalışan ben
ya bu neyin kafasi
kavusuyorum diye sevincimden hiç birşeyi gözüm görmemiş ya
ha haAcayip kafalar o kafalar valla.
Sonradan fark ediyor insan.
Halk oyunlarinda kariyer mi yapacaktım napacaktim ki, niye aldım?
Gelinliği 4 sene önce oluyor 800e kiraladım. Fotoğraf çekimi en önemsedigim şeydi ona da bütçemize göre, fotoğrafa verdiğim onem dogrultusunda bayildik işte.
Ama o bindallı hangi ara alındı, niye aldım bak 4 yıl geçmiş düşününce gülme geliyorNeyse giyip aksama bi çayda çıra oynayam bari
Zaten öyle yazmamış mı gerilerde okudum sanki ben, tamam al istediğini demiş.biz burda tartışırken konu sahibi gelecek,nişanlım çok çok özür diledi,ayaklarıma kapandı,eşeklik ettim istediğinden daha pahalısını alacağım dedi,diye yazacak gibi geliyor
Endüstri insanları satın almaya yönlendiriyor maalesefŞimdi herkes hevesini aldığı için rahat rahat konuşuyor eleştiriyor ama çoğunuz da konu sahibi gibi düşünüyordunuz evlenirken. Bir kere olan bir şey olduğu için heves etmiş olabilir genç kız sonuçta. Bunun görgüsüzlükle ne ilgisi var anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?