Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Ee tabi siz hayatı ve evliliği düğün dernek birde gelinlik üçlüsüne bağladığınızdan dolayı insanlardan gelen yorumları direk kıskançlık olarak yorumluyorsunuz.Başkasının gelinliğini giydi diye “artıkçı” damgası vurduğunuza göre şu hayatta maddi manevi bir başarınızın olmadığı nasıl da belli Güzelim dilimizi katletmenize değinmiyorum bile.

Hayır abartmıyorsun. Maddi durumu elveriyorsa istediğin gelinliği almalıydı sana. Bunun için tartışman da yersiz olmuş ama tartışma için de nişanlın suçlu. Ayıp etmiş biraz.

Gecmis konulara bakarsaniz görürsünüz adami resmen yolunacak kaz gibi görmüş.yüzsüzlük yapip harcligima kadar istiyorum yazmış.simdide yüzsüzlük yapip o gelinliği aldirir..

Herkes hayat tecrübesine göre konuşuyor benim tanıdığım evlenen kizlardan kim her seyi beraber yaptıysa evlenirken illa o diye tutturmayan alyansina kadar kizin aldığı evliliklerin çoğu mutsuz
Ya boşandılar ya bosanmak üzereler

Hatta bir tanesinin kaynanasi ne merakliymissin oğlumla evlenmeye her şeyin en ucuzunu aldık kabul ettin demiş kiz resmen sinir krizi geçirdi

Sizin çevrenizde böyle örnekler var benim cevremde de böylesi var

Evlilikte hiç bir şey istememek dugunsuz derneksiz evlenmek mutluluk anahtarı olsaydı kaçarak evlenen kızlar dünyanın en mutlu evliliklerine sahip olmalari gerekiyordu
Ama değil

Ayrica bu tur konularda üyelerin bir çoğunu aşırı derecede insafsız görüyorum
Kendine düğününde evliliğinde yapılan bir çok bileziği düğünü falan söylemeyip sadece beyaz eşyaya bakarak her seyimizi kendimiz yaptık diyen üye çok

Ben konu sahibini olgun olmaması çocukça hareketler yapması konusunda elestiriyorum
Ama bir de işin diğer kısmı var bir çok zor koşula ucuz mobilyaya beyaz eşyaya hepsine evet demiş
Bir tek gelinlikte kapris yapmış anladığım bu belki telore edilebilirdi
Hadi olmadi nişanlısının konuşması kırıcı

Tamam herkes her şeyi yarı yarıya yapsinda insan bazen bazi şeylerin söylenmenden kalp kirilmadan yapılmasını ister

Sonradan görüp beğendiğiniz gelinlik için pazarlık yapsaydınız belki 500 tl düşerlerdi ortada buluşurdunuz. Son fiyatmıymış 4500?

Bi de her iki gelinliği de çok merak ettim foto varsa koysanız? İçimden bi ses ilk beğendiğin daha güzel diyor. Hani derler ya ilk kararına güven diye o açıdan.

Onun olmaz dediğine sen diretiyorsun
Kendini onun yerine koy
Bu arada 60006alan biri içinigelinliğe 4.5 fazla

Gurursuz muyum bundan sonra al dese de almam dedi. Sonra nişanlısı al dedi. :) bilmem alır mı almaz mı.

konu sahibine haksız olabilirsin denilince; an be an konusu hallolur sevgilisi kocası ya da her neysesi ya af diler, ya tamam der, ya pişman olur, ya geri döner.
acaba haksız mısın denilince, konularının çözüm hızına yetişemiyorum.

en buyuk hatayı gelinlik sectıkten sonra baska gelınlık bakarak yapmışsın. Ben reklamda gordum tam hayalımdekiydı.gııtttım ve aldım. bıdaha asla gelınlık arastırmadım. yoksa sonu gelmezz arkadaşım begendıkten sonra tekrar bakmak senın hatan olmuş. nısanlın da kendine gore haklıdır. Cocuk gıbı ınatlasman sacma olmus. ımkanı elvermedgınden dedıyse ben olsam nısanlımı kırmamayı secerdım. belki kendını zora soktu sırf sen agladn dye. yazık

Evlenirken pahali esyalar istenmesi de istenmemesi de mutluluk kistasi olamaz. Biri cok masraf yaptirdi, illa mutlu/mutsuz olacak veya hic masraf yaptirmadi, mutlaka mutlu/mutsuz olacak diye bir sey yok. Bu kisilerin karakteriyle ilgilidir. Mal miyiz ki yapilan masrafla dogru orantili deger gorelim.

Tam yerinde bir yorum

Ayrıca konu sahibi düğün arfesinde iyice simarmissiniz
Bende kiralamistim gelinlik satın almak çok saçma 2 saat için dolapta yıllarca bekleyen bi elbise bu devirde evlenen kızlar başkasının gelindiğini giymezki ona verilecek parayla kaliteli eşyalar alınmalı bide balayı var

Bende malla değer olculuyoruz demiyorum ama bir mal için de carcubacak kiriliyorsak isteklerimiz yok sayılıp sürekli bizim fedakarlik yapmamız isteniyorsa orada bir sorun vardir

Konuşulanları baska yere çekmeyin lütfen
Örnek olarak
Her seyi beraber yaptınız 10 senedir evlisiniz tatile çıkmak istiyorsunuz türlü fedakarlık yapıp ev aldınız
Ama eşiniz tatile ne gerek var otur oturduğun yerde para mi var dese zorunuza gitmez sanirim
Benim demek istediğim bu

Evet ya kiralamaya 1000 liradan aşağı gelinlik bulunmuyor
Kim bu 800 liraya diktirenler
2005 senesinden önce evlenenler mi

Ayrica aklıma su gelmedi değil bir tanıdık sürekli esimin ailesi bana sunu yapmadi bunu yapmadi
Her şeyi esimizle birlikte aldik diye kalem kalem sayıyordu
Işte düğün salonu gelinlik beyaz eşya mobilya su bu

En son o hiç yardım etmeyen ailenin oğullarına tapulu ev verdikleri ortaya çıkmıştı
Hanım kiz evi saymamisti düğün masrafı olarak aklıma o geldi niyeyse yorumlari okuyunca

Gelinliğe çok para vereceğine güzel bir kuaför bulup başını en güzel şekilde yaptırmanı tavsiye ederim. Gelinbaşı gelini gösteren esas şey

O es onu odun oldugundan dolayi söylüyor, kadin fedakar oldugundan dolayi degil. Benim kayinvalidelerimin durumuda gayet iyidir. Hic bir zaman bisey istememisimdir. Bohcaya zaten karsi olan bir insanimdir. Ancak esim ile gayet iyi anlasiyoruz, beraber tatile gidiyoruz, birbirimizi mutlu etmeye calisiyoruz.

Evlilik bir is anlasmasi degildir. Birseylerin alinip satilmasi söz konusu olamaz. Evlilik mücadeledir. Beraber hayat mücadelesini vermek, can dostu olmak. Evet bazen fedakar olmaktir, bazende keyfimiz icin bencil olmaktir.

Ama ne oluyor, bircok genc kiz odunun birini buluyor. Kiskanclik, kisitlama ve bariz anneciligini ya görmezden geliyor, yada 1 yil icinde evlenerek tanimadan evlilik yoluna giriyor. O odun adami ister 10 milyon borca sok. Kadinin gönlünü yapmasini bilmez, saygi duymayi bilmez cünkü odun o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…