Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben bu fikre bayıldım. Nolur onları düğüne çağırma ve böyle söyle nolur

Kendini üzmeye değmez hakettileri gibi davran onlara ve hayatından uzaklaştır

Cidden çok üzüldüm bu tavırlarına. Ama insanlık sende kalsın hiçbir sey deme. Senin iki çift lafınla utanacak insan bunu zaten yapmaz.
Kimse yaşattığını yasamadan ölmez Allah a havale et

Benzer bişey benimde başıma gelmişti.. hamile kalamiyordum bebeğim olmuyordu.. görümcem hamileymiş benden üzülürüm diye saklamişlar.. okadar içime oturmustu ki anlatamam.. ne yani hiçmi duymucam çocuk olduğunda.. birde neyine üzüleyim.. Allah ne yazdiysa o olur.. sizin yerinizde olsaydım bende ailece gitmezdim heralde düğüne.. nede olsa baştan söylememişler..

Çok üzüldüm size ya canım benim ne biliyor kendi kızının da boşanmayacagini herkesin kolu uzun da çekip alıyor sanki nolur üzülmeyin böyle gereksiz ve cahil insanlar için onların inadına mutlu olun siz onlara en büyük ders bu olur

Ayrıca nisanlina anlatmakla da cooook iyi yapmışsın gizli saklı olmamalı

Hala ve özellikle kızının hallerini okuduktan sonra, ne fesat insanlar var. Kalplerinin karasıyla yaşıyorlar bu dünyada, dedim kendi kendime.Gözyaşı dökmenize asla değmeyecek kişilikler.Canınızı sıkmayın hiç.İnşallah çok mutlu bir evliliğiniz ve yaşamınız olsun. Yüzünüz hep gülsün.

Gözü kalmak nedir ya ? Üstelik nişanlıymışsın ne alaka yani.
Ve düğüne başka boşanan misafir gelmeyecek mi ? Bu mantıkla
Ay insanların beyni sıcaktan buharlaşıyor mu anlamadım.

Kajmery34 tatlım benim bir kuzenim yapmıştı hamileyken söylemedi neymiş nazar değermiş benim bebeğim yokmuş o zaman evliydim. neyse bebek büyük bir hastalık geçirdi iyileşti ama asıl negatifi kendileri çağırdılar ne diyeyim böylelerine Allah akıl fikir versin.

Ben hiç laf edicem diye uğraşmam büyük terbiyesizlik ve edepsizlik yapmış halanız, babanız çağırılmadığı düğüne nasıl koşa koşa bilezik takmaya gidiyor anlamadım, tek kelime ile yuh.
Siz de ortak zaman mutlaki olacaktır ne halanızla ne de kızı ile görüşmeyin selamlaşmayın yok sayın.
Nasıl sizi yok sayıyorlar aynısını yapın

Konuyu okuduğumda yüreğim acıdı. Ne terbiyesizlik ne saygısızlık görende bi koca onda da senin gözün kalacak sanır. Ciddi anlamda cehaletin dibindeler. Ama büyük konuşmuşlar allah konuştuklarını yaşatmadan bu dünyadan götürmez. Güvendikleri damadı yarın kızını boşarsa hiç bi düğüne götürmesin.
Ama en çok da babana kızdım. Böyle düşünen insanların düğününe gitmek bilezik götürmek nedir? Bide sizi suçlamış ya orada daha da sinirlendim. Ben yerinizde olsam o düğüne giderse ipleri kopartırdım babam bile olsa.

Oturup aglamissin bide deger mi?
Ne patavatsiz kendini bilmez akrabaymis
Bence ne sen ne ailen birdaha muhatap olmayin degmez

Kişi kendinden bilir işi.Demek kendisi hasetleniyor sizi de öyle sandı.Hiç mudana etmeyin,gitmeyin,görmeyin.Düğününüze onu çagırın kızını da cagırın ki utansınlar.Zaten en güzel cevabı orada vereceksiniz.Mutlulugunuzu görüp catlayacaktır

Bugun o cahil kafalariyla sizi gozunuz kalir! diye dugune davet etmeyen akrabanizin kizinin mutlulugunun omur boyu surecegini kim garanti edebilir? Dusmez kalkmaz bir allah.

Bizim dedünya tatlısı bir teyzemiz var, sen dulsun diye millet ne çeyizine dokundurttu ne bi şeye davet etti, öyle kırılıp ağlardı ki canım benim hatta hadsizin biri "sen dulsun çeyiz sermeye gelme" demiş. Öyle çok ağlamıştı ki.. Bende hiç sevmem çeyizdi bilmem neydi, sırf onun için çeyiz alma yaptık en önde o teyzem oldu hep, özellikle yatak odama sokup burasıyla sen ilgilenceksin dedim. Herkesin içinde sarılıp ağlamıştı bana, dangalakça konuşan olursa bana söyle kimse seni kıramaz boşandın diye, asıl uğursuz o yobazlar demiştim o anımı hatırlattınız bana.

Babaniz umarim cagrilmadigi dugune gitmez.
@bitterc simdi senin mesajini okuyunca aklima geldi. Nisanimda halamin kizi yeni bosanmisti. Herkesin onunde kendi oz erkek kardesi aglatmisti kizi nisanda bile isin yoktu geldin birde nisan sonrasi partiye mi gideceksin diye. Ben bunlari nisandan sonra ogrendim. O sira fark edememiştim. O ozuke inat dugun sahitimi o kuzenim yaptim. Annem filan ugursuzluk getirir dedi ama sallamadim.

kuzeniniz de sanki herkes kalmis herkes boşanmiş evlenecek son mohikan kendisi kalmis gibi davraniyor
negatif enerji istemiyormuş bak bak laflara bak yerinde olsam dugun salonuna hediye olarak celenk niyetine tırafo yollarim enerji lazim oldukca kullansin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…