Çağırılmadığım düğün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.252
398
Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Uzun zamandır konu açmıyor ve söylenenleri umursamıyordum ta ki dün akşama kadar.

Dün babam telefonda halam ile konuşurken ,halam babama “ x in düğünü var, geleceksiniz değil mi ?” diyor.
Babam da “ bizim x in düğününden haberimiz yok acaba arayıp ulaşamadı mı ?” diyor.
Bu arada x dediğim kişi küçük halamın kızı. Bunun üzerine babam düğünü olacak halamı arıyor ve düğünün varmış, hayırlı olsun da bizi neden çağırmadı ? Diyor.(bu arada babam telefonu genelde hoparlörde konuşur)
Buraya kadar sorun yok. Ama sonrasında halam çağıracaktık ama c istemedi diyor. Neden diye soruyoruz. Aldığımız cevap ise “Kajmery boşandı ya , özenip ,üzülür diye” oluyor.
Babamda benim kızımın da düğünü var neden üzülsün diyor?. Halam bunun üzerine işte negatif enerji istemiyor kızım diyor.
Ben beynimden vurulmuşa dönüyorum tabi...
Benim kime nasıl bir negatif enerjim olacak? Bunun üzerine babam hemen telefonu kulağına alıp , yanımızdan ayrıldı. O kadar çok üzüldüm ve ağladım ki anlatamam.
Hayatımda boşandığım kişi dahil kimseye beddua etmedim ben. Allaha havale ettim sadece.
Sonrasında babam yanımıza geliyor ; işte halan öyle demek istemedi, yanlış ifade etti diyor.
Ben salak mıyım? Bunun nesini anlamayacağım?
Kadın açık açık Kajmery gelmesin, gözü kalır diyor.
Babam düğünde bilezik takacağım dedi. Bende tak tabi hatta 5i bir yerde tak ki beni daha da ezsinler dedim.
Sonra odama çıkıp saatlerce ağladım. Nişanlım arıyor sürekli ben açmıyorum. En son annemi aramış ne oldu? Kaj nerede diye.
Ona da durumu anlatmak zorunda kaldım. Çok üzüldü. Neden böyle saçmalıyorlar, senin kimseye özenecek bir durumun yok ki dedi. Sağ olsun beni çok rahatlattı.
Sabah su içmeye uyandım. Babam başladı bana kızmaya. İşte ailevi meselemizi neden elin adamına anlatıyorsun, yarın bir gün yüzüne vurur falan dedi.
Bende o öyle deyince kendi babam bile beni savunmuyor , ağzının payını kardeşine vermiyor, elin adamı yapsa ne olur ? Dedim.
Bunun üzerine annem ben asla gelmem düğüne falan gidersen kendin gideceksin dedi.
Babamda zaten bilezik takmayacağım onlara en büyük tepki o dedi. Halam zaten seni önemsese diğer aile bireylerini davet ettiği gibi ederdi dedim.
Neyse babam haklısın dedi sadece.
Olayı daha fazla uzatmak istemiyorum ama halama iki çift laf etmek istiyorum. Etmezsem çok içimde kalacak. Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Hoşgeldin ballım.
Kız senin o gözyaşlarına kurban olsunlar onlar yapma etme.
Negatif elektrik asıl kendi beyinlerinde, bu kafayla giderse zaten neyse.
Bence halana ne gerekiyorsa söyle ve çağırırlarsa asla da gitme sonrasında.
Nişanlına da yansıtma durduk yere sorun çıkmasın.
Ne acayip insanlar var ya.

İnan şu bir haftadır acaba ben mi sorunluyum diye düşünüyorumx
Boşandığım insanı tanıyan bir kişiyi gördüm avm de. Evleniyorum falan dedim. Aynen haberim var ama diğeriyle tamamen bitti mi ? Diyor ne dersin be canısı ?

Yoh bitmedi anam gelecek maçlar için takımın yedeğinde tutuyorum tövbe estağfirullah.
Sorun bizde değil canısı başkalarının hayatları üzerinde yüksek lisans yapanlarda.

Üff

Bence gitmesin kimse düğüne

Sizin düğünde de hepsini çağırın gözü kalacak olan varsa da gelsin deyin onlar alır mesajı

O C ye de özel not yazılı davetiye gönderin senin gibi çıyanları dahi davet ediyorum zira kimse mutluluğumu gölgeleyemez diye

Babana da çok kızma

Kardeşe ne diyeceğini bilememiş işte

Nişanlına her şeyi anlatma derken de ailemizi kötüleme diyor

Son düzenleme:
Üzme kendini boşver. Ayrıca evet halan ayıp etmiş ama asıl sorun kuzeninde. Negatif enerji istemiyorum diyen o.
Ay aklıma bişey geldi ama banlanırım kesin

sen de onları düğüne çağırma ve açık açık da de negatif enerjiye ihtiyacım yok düğünde de....salaklar ya

Ben sırf düğüne gelemesinler diye hafta içi yapıcam. Hatta Salı günü yapacağım ki hepsi uzakta dursun diye...

Üzme kendini boşver. Ayrıca evet halan ayıp etmiş ama asıl sorun kuzeninde. Negatif enerji istemiyorum diyen o.
Ay aklıma bişey geldi ama banlanırım kesin
Yani söylediklerine üzülmekten ziyade babamın bana halan seni çok sever demesine deli oldum ne diyecektin ? Ateş seni çağırıyor kuzum

Buldumcuk olmak diye bir tabir var ya, nelerinde gözünüz kalacakmış yahu? Şunu düşünebiliyor olmaları için asıl onların bir ezikliği, çekemedikleri bir durum vardır muhakkak. Nişanlı olmanızdan, hayatınıza devam edip, mutlu olmanızdan rahatsızlar herhalde. Şöyle kötü kalpli, fesat insanlar için ağlamaya değer mi?

Biri ablama/kardeşime öyle birşey dese, bırak düğünlerine, cenazelerine bile gitmem. Hadsizler. Babanizin da gitmesi yalnis olur
Babam zaten o kadar tepkiye giderse ona da mesafe koyacağım.Sürekli halan küçükken sana düşkündü falan diyor. Düşkün olan kadın böyle söyler mi ?
Hiç düşünmüyor musun sen abini ?
Sonuçta ben duymasam bile abisi üzülmez mi bu söyleme?

Cok garip bir durum gercekten. Ben olsam halamla ve o kuzenle bir daha konusmazdim. Babanin yerinde olsam o dugune asla.gitmez, taki da takmazdim. Zaten aslinda cagrilmamis bile. Arayinca ogreniyor dugunu. Yani bence dogrusu ailecek gorusmemek, kendi dugunune de cagirmamak.

Aslında ağladığım inanın sırf bu olay değildi.
Sürekli olarak aptal insanlara bir şeyler açıklarken buluyorum kendimi.
Düğünüme Allah izin verirse 3 ay kaldı ,hala bana eskisiyle tamamen bitti mi ? Diyenler oluyor.
Ne denir cidden bilmiyorum. İlla başlarına mı gelsin anlamaları için ?

Amaaan eller ne derse desinler o dilleriği yisinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…