Cahil Haddini Bil !!!

M MerveOkanAsk

Birşey sormak istiyorum , iki tane yorum yaptım onları gördünüz beğendiniz, farklı birşey soracağım.

Cümleye Cidden ' haddini bil cahil ' diye mi başladınız.

allahım bende bir arıza var bugün her yoruma gülüyorum

konu sahibi ne abartmışsın yahu, dövseydin daha iyiymiş.. arama tabi ki bu kadar olaydan sonra, her an yeni bir kriz daha yaşanabilir

Bana abartı gelmedi hiçte arama sorma

Herkes Doğum yapıyor en sinir olduğum şey hormonların ardına saklanılması gerek Yok böyle mübalağalara

Ay dunyadakibkandinlarin neredeyse hepsi dogum yapiyor. Dogum yaptim.psikolojim bozuk nedir ya. Tamam lohusalik zor bir donemde bu bu zorluk bebekle ilgili oluyor bebegi kiskanma endise vs. Gibi gelip de size laf sokmasinin dogumla hic bir ilgisi yok. Valla cok iyi yapmışsın.

Ağzınıza sağlık. Asla özür dilemeyin. Doğurduysa doğurdu, bana ne! Fatma Teyze de Fatma Teyzeymiş yani, deli gelinini peşine takıp niye getiriyor? Asıl kabahatli o. Hiç de özür dilemem. Asıl merak ettiğim siz gittikten sonra neler oldu? Kız ne demiş arkanızdan?

Lafları ayarında gediğine oturtsaydın olurdu.
Sen sakin kalıp kalıp patlamışsın tuhaf olmuş.
Aman oda yatak muhabbetinize kadar dertlenmeseydi o zaman.
Zaten çekip gitcen yurtdışına, boşveer.

yok arama tabiki de , biriktirip biriktirip cevap vermek yerine keşke konuştukça verseydin cevabını. böyle toplu olunca fazla kaçmış. hem madem hayat bakışına bu denli zıt bir insan ben olsam cevap bile vermezdim söylediklerine. fazla ciddiye almışsın yani gereksiz yere..

abartılı olmuş sonuçta gerçekten hamilelik ve lohusalık dönemi zor süreçler...özellikle kilo bakımından keşke bu kadar üzmeseydiniz...

ALLAH ALLAAAH ne olmuş doğum yaptıysa? Mucize mi gerçekleştirmiş, ne bu havalar, bu tripler? Başkasına laf sokma hakkı mı veriyormuş lohusa olmak? Dangalak dangalak bahaneler.
Konu sahibi iyi yapmışsınız, öyle bir durumda üslup müslup gözü görmez bazen insanın, kısacası kaşınmış siz de kaşımışsınız argo tabirle. Fakat o kadar esip gürledikten sonra ortamı terketmeseydiniz, hç bir şey olmamış gibi devam etseydiniz daha yerindeydi bence. Ay bi de arayıp özür dileyeceksiniz öyle mi, suçlu değilsiniz ki, aksine böyle bir şey yaparsanız ona bu densizlikleri tekrarlama hakkı vermiş olursunuz.

Oooooh benim bile yüreğim buz gibi oldu ağzına sağlık herşeyi hep sen alttan alan gelin olma biraz seni alttan alsınlar boşşşveeerrr

Psikolojisi bozuk olan milletin bilmemne hayatını sormaz kaynanasının yanında! Bu kadın bildiğin terbiyesiz! Lohusa, ağzının ayarı olmayan gelinini peşine takıp misafirliğe götürmek de ayrı bir şeytanlık bana göre. Yalnız başına bir yere gidemiyor mu bu Fatma Teyze?

Bana da şöyle geldi, hatta sordum direk cümleye haddini bil cahil diye mi başladınız diye.

Sanki yazarken araya kurgu da girmiş gibi geldi.

Yaşarken bu kadar olamaz bence.

Iyi olmus agzina saglik.boyle bi seylerin arkasina siginip her seyi yapma, her istedigini soyleme hakkini kendinde goren insanlari sevmiyorum.biz de dogurduk iki cocuk kimseye de oyle laf saymadik.kimse dort dortluk hayat yasamiyor.herkesin var sıkıntısı derdi kederi.yok dogum yapti psikolojisi bozuk yok su derdi var idare et.oldu canim ! Bizim yok sanki.haddini bilmeyene haddini bildirmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…