Cahil Haddini Bil !!!

İyi olmuş.Hepimiz hamile olduk kilo aldık çocuk doğurduk.Böyle saçma saçma triplere girmedik.Terbiyesizlik yaptığı.Ağzına sağlık.Arama.

Dogru ama susuyorum. Aa canım hahha aa öylemi diye geçiştiriyorum. Ama yatak odami soruyor resmen. Yatak odaniz yok hahah unuttum diyor. Sacma sapan konuşuyor. Bende lafimi saydim çıktım. Benim mi aramam lazim simdi bunu.

Canım etrafımızda böylesi çok malesef keşke gülerek ve sessiz kalarak ozguveninle cevap verseydin inan daha çok koyardı .. :) ama olmuş bir kere en azından içinde tutmadın içinde kalmadı :)

Artik olan oldu. Keske dedigin gibi deseydim. Ama aramak istemiyorum. Ben niye arıyorum hem. Annemde sinirimi bozuyor.

Aramayın bence de, mesafe girmişken araya böyle devam etsin fırsat bu fırsat.

İki yüzlülük gibi gelebilir ama ben evlenince hele anne olunca öğrendim; karşımdakine göre konuşmayı, nabza göre şerbet vermeyi

Dogru ama susuyorum. Aa canım hahha aa öylemi diye geçiştiriyorum. Ama yatak odami soruyor resmen. Yatak odaniz yok hahah unuttum diyor. Sacma sapan konuşuyor. Bende lafimi saydim çıktım. Benim mi aramam lazim simdi bunu.

Canım der susarsan olmaz.
Tepkini nezaketini bozmadan kalp kırmadan da gösterebilirsin.
Ustune vazife olmayan işlere ağır yorumlar yapıyorsun x ama ben bunu hoş göremem. Lütfen lafına dikkat et kalbini kırmayayim desen susardi emin ol.

Su son söylediğinde çok seviyesiz bir cümle mesela.
Cahillikten bahsederken insanları böyle sinfilandirmani hiç yakıştıramadım.
Yok ezer bilmem ne?
Biraz üslubuna tarzına dikkat etmelisin!
Bu kadarini yüzüne karşı demem. Ezersin felan diye. Burda rahat konuşuyorum. Çünkü cok sinirlendim. Bende kendimi ozvmuyorum kilo konusunda. Öyle çöp gibi de değilim. 51 kiloyum. 1.63 boyum. Ama sirf kendi açıklarını benim uzerimden kapatmasina izin veremedim.

İzin vermemek başka hakarete hakaretle küfür küfürle karşılık vermek başka.
Sinirini doğru yansıtmazsan kötü duruma düşen sen olursun.
Biraz daha makul cümlelerle tepki gostermelisin

Aferin dememizi mi bekliyorsun ne farkın kaldı senin ondan? Tartışmanın laf söylemenin de bir adabı var. Seninki çemkirmek olmuş biraz.
Konumun altında sorumu sordum. Annem aramam için ısrar ediyor siz olsaniz arar miydiniz? Diye yazi yazdim. Konuyu olduğu gibi anlatmaya mecburdum derdimi anlamaniz için. Birileri aferin desin diye anlatmadim olayı.

selam. Emin ol degil hesap actirmak ismini bile aratmicam. yazmıştınız en son. 15 gün sürmüş sanırım. üzgünüm ama ben böyle laf yutmalara çok gülüyorum, bir öncekinde de gülmüştüm. muhtemelen bir sonrakinde de gülerim.

konu hakkında konuşursak da üslubunuz yanlış. diğer üyelerin yorumuna katılıyorum

Bazen ben de bazılarına böyle cevap vermek istiyorum da susuyorum. Biraz daha sabırlı davranıp her dediğini duymasaydın keşke. Biri soru sorduğu zaman cevap vermek istemezsen tek kaşını kaldırıp pis pis bak. Karşıdaki susuyor. Daha etkili bir yöntem. Bir de o cahili arayıp totosunu kaldırma bu saatten sonra.

Agzina saglik.

Iyi yapmissin. Haddini bilecek herkes 1 tamam 2 tamam tepene cikiyormus tutmus duvara yapistirmissiniz.

Herkese ederi kadar davranmak lazim ,aslinda iyi olmus saglam bir sallamissin ,insallah kendine gelmistir ,
Ayrica ozur cok gereksdiz hic sallama bile ,hadsiz kadini

Konumun altında sorumu sordum. Annem aramam için ısrar ediyor siz olsaniz arar miydiniz? Diye yazi yazdim. Konuyu olduğu gibi anlatmaya mecburdum derdimi anlamaniz için. Birileri aferin desin diye anlatmadim olayı.
Aa çok afedersiniz hanımefendi. Bundan sonra sizin istediğiniz gibi yorum yaparım tabi

Biraz abartmissin ama olsun sonradan icin icini yiyecegine hic olmazsa onun ici icini yesin. Arama ne diyeceksim ben hakliyim ama yinede seni aradim mi diyeceksin

Bunu dogumla ne alakasi var bu tamamen ayıp dengesizlik resmen kendinde olan seyleri dogru olanmis gibi anlatmış. Kaynanasinin da hatası madem gelinin patavatsiz getirme yaninda dimi üstelik evlilik yolundaki birinin evine. Ama tepkin aşırı olmuş sanki sende laf sokabilirdin pat diye söylemek yerine

İnsanlar hamile kalıp doğum yapınca insanlıktan feragat ediyor galiba. Ben de doğurayım madem bir tane, aman hamileyim diye ağzıma geleni söyleyeyim. Bence özür dilemeniz yersiz, hoş cahil özürden de anlamaz zaten dileseniz de. İyi bir ders olmuştur, bir daha 5 düşünür bir söyler.

Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.

hak verdim valla kendi kaşınmış terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…