- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
İyi olmuş.Hepimiz hamile olduk kilo aldık çocuk doğurduk.Böyle saçma saçma triplere girmedik.Terbiyesizlik yaptığı.Ağzına sağlık.Arama.Selam kızlar.
Evet yine ben.
Girmicem dedim siteye üyelik iptal ettim ama yine geri geldim evet.
Bu siteyi takip eden arkadaşlarım var Esra Erol konusu olmuş çok konuştular merak ettim bende. Sonra üyeliğimi açmaya karar verdim bir olaya aşırı sinirlendim hala sinirimi atamıyorum.
Yurt dışına gitmedim daha Türkiyedeyim. 1 hafta önce yemek duzenlemistim düğün için. Tabi herkesi çağırmadik tebrik etmeye eve gelenlerde oldu.
Annemin aynı köylüsü Fatma teyze gelini ile gelmiş.
Gelini daha yeni doğum yaptı.
Psikolojisi bozulmuş biraz öyle dedi Fatma teyze idare edin diye.
Annemin evinde ağırladık.
Neyse kısa keseyim.
Bu kız başladı aklınca laf sokuşturmalara.
Doğum günüm vardı sosyal medyadan görmüş "eşin nasil kutladı" dedi.
Bende " kutlamadik işleri vardi " dedim.
"Ay yazik ilk dogum gunun" gibi sacma sacma konuştu.
Sonra neymiş düğün olmamış, çocuk için çok geç kalmışım, evliymişim evim bile yokmuş , nasıl gelin olmuşum, cok zayifmisim, erkek etli butlu ele gelen kadın istermis...
Fatma teyze arada gülüyor Şakaya vurmaya çalışıyor tabi.
Bende takmadim pek çünkü yeni doğum yapmış diye.
En sonunda "o iş nasıl oluyor " gibi klasik saçma konuya girmeye kalkınca sinirlendim.
Ben sabirliyim ama sabrim taşınca babamda olsa patlarım.
Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim !!.
Daha saymiyim istersen. Sen benimle en som konuscak insan bile değilsin.
Dedim hafif bağırarak. Tabi annemler kızım sus felan arkadan susturmaya çalışıyorlar.
Herkese Teşekkürler isim var çıkıyorum dedim.
Annem şimdi bana kızıyor. Ara gönlünü al diyor. Kiz yeni dogum yaptı çocuk, kilo derken psikolojisi bozuk ayıp ettin diyor.
Bana mi çocuk doğurdu. Bana mı kilo aldı. Banane!! Insan gibi dursaydi insan gibi konuşurduk bizde eşşek değiliz !!
Elim titriyor yazarken sinirden.
Abarttim mi sizce. Annem sıkıştırıp duruyor aramak içimden gelmiyor tabi ama bilemiyorum .
Ayıp etmişsin.
Üslubuyla cevap vermek var seviyesizlesmek var
Ne farkın kaldı şimdi ondan?
O sana zayıf demiş kizmissin ama sen ona şişko demişsin?
Kalp kurmasına kızıp kalp kirmissin.
Cahil diyorsun ama tartışmayı bilmemekte cehalet belirtisidir.
Sakınce ayıp ettigini söylerseniz lütfen bu tip sözler söylemeyin kalp kırmak istemiyorum deseniz hem Daha seviyeli olur hem de kalp kirmazdiniz
Artik olan oldu. Keske dedigin gibi deseydim. Ama aramak istemiyorum. Ben niye arıyorum hem. Annemde sinirimi bozuyor.
Dogru ama susuyorum. Aa canım hahha aa öylemi diye geçiştiriyorum. Ama yatak odami soruyor resmen. Yatak odaniz yok hahah unuttum diyor. Sacma sapan konuşuyor. Bende lafimi saydim çıktım. Benim mi aramam lazim simdi bunu.
Bu kadarini yüzüne karşı demem. Ezersin felan diye. Burda rahat konuşuyorum. Çünkü cok sinirlendim. Bende kendimi ozvmuyorum kilo konusunda. Öyle çöp gibi de değilim. 51 kiloyum. 1.63 boyum. Ama sirf kendi açıklarını benim uzerimden kapatmasina izin veremedim.Su son söylediğinde çok seviyesiz bir cümle mesela.
Cahillikten bahsederken insanları böyle sinfilandirmani hiç yakıştıramadım.
Yok ezer bilmem ne?
Biraz üslubuna tarzına dikkat etmelisin!
Bu kadarini yüzüne karşı demem. Ezersin felan diye. Burda rahat konuşuyorum. Çünkü cok sinirlendim. Bende kendimi ozvmuyorum kilo konusunda. Öyle çöp gibi de değilim. 51 kiloyum. 1.63 boyum. Ama sirf kendi açıklarını benim uzerimden kapatmasina izin veremedim.
Konumun altında sorumu sordum. Annem aramam için ısrar ediyor siz olsaniz arar miydiniz? Diye yazi yazdim. Konuyu olduğu gibi anlatmaya mecburdum derdimi anlamaniz için. Birileri aferin desin diye anlatmadim olayı.Aferin dememizi mi bekliyorsunne farkın kaldı senin ondan? Tartışmanın laf söylemenin de bir adabı var. Seninki çemkirmek olmuş biraz.
Agzina saglik.Selam kızlar.
Evet yine ben.
Bu siteyi takip eden arkadaşlarım var Esra Erol konusu olmuş çok konuştular merak ettim bende. Sonra üyeliğimi açmaya karar verdim bir olaya aşırı sinirlendim hala sinirimi atamıyorum.
Yurt dışına gitmedim daha Türkiyedeyim. 1 hafta önce yemek duzenlemistim düğün için. Tabi herkesi çağırmadik tebrik etmeye eve gelenlerde oldu.
Neyse kısa keseyim.
Sonra neymiş düğün olmamış, çocuk için çok geç kalmışım, evliymişim evim bile yokmuş , nasıl gelin olmuşum, cok zayifmisim, erkek etli butlu ele gelen kadın istermis...
En sonunda "o iş nasıl oluyor " gibi klasik saçma konuya girmeye kalkınca sinirlendim.
Açtım ağzımi..
"Haddini bil cahil! Buraya destek olmaya mi geldin dedikodu yapmaya mı? Senin o laflarına tek tek cevap vermesini bende bilirim sırf misafirdir kirmiyim diye susuyorum bunu bile anlayamiyorsun. 18 yaşında koşa koşa evlenen ben değilim. Bütün gün evde kek börek yapıp yatan ben değilim. Yiyip yiyip 90 kilo olup erkek etli kadin sever diye millete laf çarpan ben degilim. Cahillige doymayip hamileyken sigara kahve içen cafe cafe dolasip nargile tüttüren cocugumun ciğer dudak gelisimine zarra veren ben değilim !!.
Dedim hafif bağırarak. Tabi annemler kızım sus felan arkadan susturmaya çalışıyorlar.
Annem şimdi bana kızıyor. Ara gönlünü al diyor. Kiz yeni dogum yaptı çocuk, kilo derken psikolojisi bozuk ayıp ettin diyor.
Bana mi çocuk doğurdu. Bana mı kilo aldı. Banane!! Insan gibi dursaydi insan gibi konuşurduk bizde eşşek değiliz !!
Abarttim mi sizce. Annem sıkıştırıp duruyor aramak içimden gelmiyor tabi ama bilemiyorum .
Aa çok afedersiniz hanımefendi. Bundan sonra sizin istediğiniz gibi yorum yaparım tabiKonumun altında sorumu sordum. Annem aramam için ısrar ediyor siz olsaniz arar miydiniz? Diye yazi yazdim. Konuyu olduğu gibi anlatmaya mecburdum derdimi anlamaniz için. Birileri aferin desin diye anlatmadim olayı.
Bunu dogumla ne alakasi var bu tamamen ayıp dengesizlik resmen kendinde olan seyleri dogru olanmis gibi anlatmış. Kaynanasinin da hatası madem gelinin patavatsiz getirme yaninda dimi üstelik evlilik yolundaki birinin evine. Ama tepkin aşırı olmuş sanki sende laf sokabilirdin pat diye söylemek yerineSelam kızlar.
Evet yine ben.
Neyse kısa keseyim.
Açtım ağzımi..
Off Ben kotu bir sey mi dedim şimdi. Soruna cevap yazdım. Durduk yere polemik yaratmaya gerek yok. Ne yazarsan yaz göz ardı ediyorum.Aa çok afedersiniz hanımefendi. Bundan sonra sizin istediğiniz gibi yorum yaparım tabi
Sende hamilesin. Anne olcaksin. Hangi anne sigara içer . Cafe cafe dolasip nargile içer ergenler gibi. Cocugun ciger damak dudak gelişimi eksik olmuş. Hala sigara vazgecilmezim diyor. Boyle cahil bir insan vardi karşımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?