Cahil Haddini Bil !!!

Asıl Fatma Teyze annenizi arayıp özür dilemeli. Deli gelinini peşine takıp getirip böyle önemli bir yemek davetini berbat ettiği için!

Ohhh iyi yapmissin. Arayipta ozur dileme. Sirf annenin ici rahatlasin diye kendi durusunu bozma. Ayrica sacma sapan ayip etmissin diyen bayanlara da ne oluyor sa hayret bir sey. Ohhh iyo yapmissin.

Aaa kızın kv ayıp etmiş asıl gelininin laflarını şakaya vururken seninkileri unutmuş galiba boşver takma zaten insanda ne eksikse başkasında aynı eksikleri arayıp kendini tatmin eder derler bakma çok zayıfsın dediğine asıl kendini öyle görmek istiyorsa olmuyor işte hayaller ve hayatlar he he de geç boş ver

Aşırı aşırı haketmiş olsa bile söylediklerine tatlı tatlı laf sokarak cevap verseydin keşke, bekleyip bekleyip kin kusmuşsun ondan farkın kalmamış kullandığın kelimeler yüzünden. Haklıyken haksız duruma düşmek cümlesi can buldu şuan :)

Konunun Esra Erolla ne ılgısı var bacım, kadın oradan mı evlendı?
Gerı kalanda haklısın lafını esırgememıssın ama sanırım sanada dokunana bıseyler olmus kı uzun uzun soylemıssın lafları

Sizi sinir eden birine haddini bildirirken sizde hadsizleşmişsiniz. Fatma teyzenin gelininin hep psikolojisi iyi değil hem cahil hem şişko hemde sizinle en son konuşacak kişi olduğundan takmayın bence :)

Ağzına sağlık valla çok güzell cevabını vermişsin. Doğum yaptıysa yaptı milete laf söylemeye ne hakkı var ?
Bence doğum falan bahane doğum yapmasa da boyle cahil insanlar her zaman saçma sapan konuşuyor.
Cevremde kaç kişi doğum yaptı hiç böyle yaptıklarını görmedim ben .
Her şeyin bi adabı var . Hakkı yok sana öyle konuşmaya .
Ağzının payını almış umarım bi daha insanları aşağılarken on kere düşünür.

Seni tebrik etmeye gelen insani yerle bir etmişsin üstelik kvdesi psikolojisi iyi değil diye uyardiği halde hem bebekten hem kilosundan hemde anneliğinden laf etmişsiniz bence onun kadar sizde hadsizlik etmişsinz.karşindaki ile üslubun aynı olursa senin ondan ne farkın kalir?
Evindesin ortam oda değiştirebilirdin.içindeki öfkeyi firsatim varken kusuyum demişsin sadece

Böyle kendini bişey sanan, her halti merak eden ınsanlari yılan gibi diliyle aşağılayan ınsanlara aşırı sinir oluyorum.
Onlar özür dilesin senden .

Özür dileyecek bir şey yok. Haklısınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…