Cahil Haddini Bil !!!

hz.ali ve zülfikar resmi olan bir kişiye bu kadar ağır laf yakışmış mı sizce? aleviler eline,diline,beline hakim insanlar. o bayanın yaptığını elbette kınıyorum, size çok kaba davranmış ama bu kadar kötü laf saymanıza gerek yoktu. cahilliğine verin. hele o kilo vb hiç yakıştıramadım.

Konuya müdahil olmak istemiyordum ama, madem cengaverlik yaptın bu kadar laf söyledin
ki- Ben bi tartışma anında bu kadar düzenli ve akıcı bi tartışma olduğuna inanmadım, varsayalım ki söyledin.
Neden geri adım atayım ki yaptıysam yaptım konuştuysam konuştum, banane annemden fatma teyzeden

o nasıl tepkidir cahilliği sen yapmışsın her söylediğini kısa kısa ama onu susturacak sakin cevaplar verseydin.. üstelik kadın seni uyarmış..

olan olmuş artık. bundan sonra da o kadar lafın üstüne aramak saçma olur. bırak dağınık kalsın

Boyle kaba kadinlardan hiiic hoslanmiyprum.Sorunlarinizi hep boyle mi cozersiniz? Bu tur insanlar hayatimizin her alaninda varlar ve hep var olacaklar. Uslup cok onemli. Kendinizi prenses falan mi saniyosunuz?? Butun gun evde kek borek yiyip yatmasindan kasit sanirim ev hanimi. Ev hanimlarina bakis aciniz bu mu? Bu arada asla calismamayi savunmuyorum da herkesin hayati kendine.

Konu dışı gereksiz yorumlar neden yapılıyor acaba.
Cok fevrisin diyorsunuz polemik olmasin diye cevap vermiyorum. Ama ayni gereksiz laf sokuşturmaları yine 2. Defa yazılıyor.
Insanin sabrini test ediyor bazıları.
Yarası olan gocunup gelmesin konuya.
Sırf konuda kilo lafi geçti diye kilolu olan üstüne alınıyor bana çemkiriyor.
Yok niye gitmedin diyen var.
Niye geri geldin diyen var.
Bunlardan kime ne ?
Neyseki aklı başında insanlar da var.

Bence yanlış bir konuşma olmuş..Bütün gün börek,kek yapmak,çalışmamak ayıp yada olmaması gereken bir durum mu ki bunu dile getirdiniz tepki olarak .Kocasının imkanı vardır,bebeğinin her anında yanında olmak istiyordur büyürken vs vs..İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçenlerden hiç haz etmemişimdir.Karşınızdaki kişi 18 yaşındaymış,üstelik cahil diye nitelendiriyorsunuz madem öyle cahille cahil olmuşsunuz.Keske bu kadar kırıcı olmasaydınız.

Merve biraz özeleştiri yapmanın vakti gelmedi mi sence? İnan kilo problemim yok ama senin kadına ettiğin laflar, burada arkasından konuştuğun sözler beni de rahatsız etti. Seni gazlayan iyi etmişsin diyen üyelere bakma gerçek hayatında hiçbiri kimseye bu cevapları vermez, veremez. Böyle fevri devam edersen huysuz olarak itham edilen ve giderek yalnızlaşan biri olacaksın. Üyeliği iptal edip gidiyorsun da gerçek hayatında ne yapacaksın?

Tek tek yazmıyorum. Gelen misafir eski sevgilimin eşi felan değil.
Biri ortaya bir laf atıyor koyun gibi herkes peşinden gitmiş.
Görmek istemeyen göz ardı etsin görmesin.
Gormek istemiyorum deyip neden arka arkaya yorum yaziyorsun.
Neden konumu takip ediyorsun.
Sirf cevap vermedim diye hırslanıp durup durup yorum yazmanin anlami ne.
Kimse ne yorum yazmak nede okumak zorunda değil.
Bunda bir anlaşalim.
Gelip gidip ayni seyleri yazip durcaginiza istemeyen takip etmez okumaz. Silah dayamiyoruz başınıza okuyun yorum yazin diye.
Gercekten bazıları çok komik bu konuda.
Simdi sözde gormek istemeyen sıkı takipçiler bu mesajdan sonra yine arka arkaya yazmaya başlarlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…