• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Haddini Bil !!!

Konu dışı gereksiz yorumlar neden yapılıyor acaba.
Cok fevrisin diyorsunuz polemik olmasin diye cevap vermiyorum. Ama ayni gereksiz laf sokuşturmaları yine 2. Defa yazılıyor.
Insanin sabrini test ediyor bazıları.
Yarası olan gocunup gelmesin konuya.
Sırf konuda kilo lafi geçti diye kilolu olan üstüne alınıyor bana çemkiriyor.
Yok niye gitmedin diyen var.
Niye geri geldin diyen var.
Bunlardan kime ne ?
Neyseki aklı başında insanlar da var.

Mervecim bazen seni severim. Ama bazen de kendini ifade edemeyisinden benzer görüşte olsak da kızarım sana.
Kilo problemim biraz olabilir emin değilim :KK70: ama emin ol eleştirme nedenim bu değildi.
Farkında değilsin ama akım diyeceğine b.km diyorsun sonra kendi seviyeni dusuruyosun. Tek bu konu için değil dediğim, ac her konunu oku. Hepsinde ters asabi ve gergin başlamış hakaretler laf sokmalarla kapatmışsin. Çünkü dilinin kemiği yok senin.
Ki insanların dış görünüşuyle dalga geçmek ilkokulda kalmali bence. Kalmamışsa kim olsa rahatsız olurum. Çiroz, şişko, çarpık bacak ne bileyiim koca g,t, dört göz hepsi.
Bana bu zarif gelmiyor. Zayıf da olsam şişman da olsam kizardim.
İnsanı kusurlar konuyla alakalı değilse sırf sinir anında can acitmak için kullanılırsa bu cidden çok çirkin duruyor.
Uslubunu düzeltmen lazım acilen. Dost tavsiyesini olarak al bunu :KK66:

Arkadaşım sen anlamıyor musun?
Kiymetli Bir tarafinizdan uyduurp konuyu dagitmayin. Alakasi yok diyorum.
Ne biçim konuşuyosun sen.
He helal olsun Merve az bile söylemişsin, sen en kadar yiğit bi kızsın, of kıza bak helal olsun, aslanım benim beeeee!
Denmedi diye mi agresifliğin ?
Asıl sen Haddini bil !

Konu dışı gereksiz yorumlar neden yapılıyor acaba.
Cok fevrisin diyorsunuz polemik olmasin diye cevap vermiyorum. Ama ayni gereksiz laf sokuşturmaları yine 2. Defa yazılıyor.
Insanin sabrini test ediyor bazıları.
Yarası olan gocunup gelmesin konuya.
Sırf konuda kilo lafi geçti diye kilolu olan üstüne alınıyor bana çemkiriyor.
Yok niye gitmedin diyen var.
Niye geri geldin diyen var.
Bunlardan kime ne ?
Neyseki aklı başında insanlar da var.

Uslubun o kadar itici ki.
Eleştiriye hiç açık değilsin.

Buraya konu açıyorsan her gelen yorumu saygıyla kabul etmen gerek. Kimse sana hakaret etmiyor ama sen maşallah millete olduğu gibi yürüyorsun.
Buraya sürekli konu açıp üzerine gelince de küsüp gidersen milletin bunu eleştirmesi çok doğal.

Kendinden bu kadar eminsen neden konu açıyorsun ki?
Kadına bir dünya laf saymışsın arasan ne olacak aramasan ne olacak bunu bize ne diye soruyorsun.

Kimin aklı başında olup olmadığına gelen destekleyici yorumlara göre mi karar veriyorsun?

Tek tek yazmıyorum. Gelen misafir eski sevgilimin eşi felan değil.
Biri ortaya bir laf atıyor koyun gibi herkes peşinden gitmiş.
Görmek istemeyen göz ardı etsin görmesin.
Gormek istemiyorum deyip neden arka arkaya yorum yaziyorsun.
Neden konumu takip ediyorsun.
Sirf cevap vermedim diye hırslanıp durup durup yorum yazmanin anlami ne.
Kimse ne yorum yazmak nede okumak zorunda değil.
Bunda bir anlaşalim.
Gelip gidip ayni seyleri yazip durcaginiza istemeyen takip etmez okumaz. Silah dayamiyoruz başınıza okuyun yorum yazin diye.
Gercekten bazıları çok komik bu konuda.
Simdi sözde gormek istemeyen sıkı takipçiler bu mesajdan sonra yine arka arkaya yazmaya başlarlar. :)

Ben hiçbir yerde görmek istemiyorum demedim, olsa da olur olmasa da olur üyelerdensin hepimiz için. Ama burada üyelere atıp tutup "ego yarışına dönmüş" , "diğer forumlardan farkı kalmamış" deyip iki hafta sonra tıpış tıpış dönersen bu yorumları göze alacaksın. O laf ettiğin üyeler bizdik sonuçta.

ne olursa olsun bir insanı kilosuyla vurmayın, onun ayıbıyla kalsın bi de siz ortak olmayın. karşınızdaki cahillik etmiş peki ya sizin yaptığınızın ne farkı kaldı ondan?
birinin fikirlerini, yaşam tarzını, davranışlarını eleştirmek başka, boyunu, kilosunu, kaşını gözünü eleştirmek başka bişey, ne olursa olsun, onun size burdan saldırması sizin de ordan karşılık vermenizi haklı çıkarmaz.
sebep ne olursa olsun, insanların fiziksel özelliklerinin bu şekilde gündeme getirilmesi midemi bulandırıyor.
not:50 kiloyum.

İnsanlarla anladığı dilden konuşulması gerektiğini öğrendim bu yakma kadar yaşadıklarıyla:) oh iyi yapmışsınız az bile :)))

Tek tek yazmıyorum. Gelen misafir eski sevgilimin eşi felan değil.
Biri ortaya bir laf atıyor koyun gibi herkes peşinden gitmiş.
Görmek istemeyen göz ardı etsin görmesin.
Gormek istemiyorum deyip neden arka arkaya yorum yaziyorsun.
Neden konumu takip ediyorsun.
Sirf cevap vermedim diye hırslanıp durup durup yorum yazmanin anlami ne.
Kimse ne yorum yazmak nede okumak zorunda değil.
Bunda bir anlaşalim.
Gelip gidip ayni seyleri yazip durcaginiza istemeyen takip etmez okumaz. Silah dayamiyoruz başınıza okuyun yorum yazin diye.
Gercekten bazıları çok komik bu konuda.
Simdi sözde gormek istemeyen sıkı takipçiler bu mesajdan sonra yine arka arkaya yazmaya başlarlar. :)

Ben baskasinin mesajini gormeden eski sevgilinin esi oldugunu dusundum. Birinjn ortaya birsey atmasina gerek yok. Tesadufe bak ikiside yeni dogum yapmis, "yerinden kalkamayacak kadar kilo almis"( iki kadin icinde kullndigin ifade). Ustelik bu konuda anlattigin kadar densiz bir kadinsa eski sevgilinin esinden sogumus olma ihtimalide fazla.

Neyse soruna gelirsek, karsindaki ne kadar densiz olursa olsun hakaret etmeden cevap vermeliydin. O kadin densizse sende oylesin bence

Mervecim bazen seni severim. Ama bazen de kendini ifade edemeyisinden benzer görüşte olsak da kızarım sana.
Kilo problemim biraz olabilir emin değilim :KK70: ama emin ol eleştirme nedenin bu değildi.
Farkında değilsin ama akım diyeceğine b.km diyorsun sonra kendi seviyenin dusuruyosun. Tek bu konu için değil dediğim, ac her konunu oku. Hepsinde ters asabi ve gergin başlamış hakaretler laf sokmalarla kapatmışsin. Çünkü dilinin kemiği yok senin.
Ki insanların dış görünüşuyle dalga geçmek ilkokulda kalma benc. Kalmamışsa kim olsa rahatsız olurum. Çiroz, şişko, çarpık bacak ne bileyiim koca g,t, dört göz hepsi.
Bana bu zarif gelmiyor. Zayıf da olsam şişman da olsam kizardim.
İnsanı kusurlar konuyla alakalı değilse sırf sinir anında can acitmak için kullanılırsa bu cidden çok çirkin duruyor.
Uslubumu düzeltmen lazım acilen. Dost tavsiyesini olarak al bunu :KK66:

Herkesin karakteri farklıdır.
Robot değiliz.
Herkes kalıplaşmış şekilde hareket edemez.
Ben sivri dilliyimdir.
Emin ol burda daha sakinim. Gercek yaşamım da daha sertim. Affetmem. Lafımi soylerim. Karşımdaki beni nerden vurursa onuda aynen ona iade ederim. Kısasa kısas bende.
Herkesin kusuru vardır.
Gelmişim kac yaşına bu yaştan sonra değişmem.
Ben en azından bana bulasmayana durduk yere takmiyorum.
Neyse sagol.

Back
X