Cahil insan ile sınanmak..

Vicdanen cok rahatım sınfta verilebilecek her seyi verdim yaptım ama cocuk da caba yok anne zaten sekil a da görüldügü bi beyin artık düsünemeyecem daha fazla ki iki hafta kalmıs napayım ki ben

Sadece senin icin soylemedim . Yapilacak her seyi yaptiysan icin rahat olmali. nomunomuchua daha tecrubeli bu konularda. Bir de onun fikrini al.

Ya kadinsal kıskançlık var(bakımlı ve kariyerli kadın olduğunuz için), ya da makyaji hoş görmeyen bir geri kafalı zihniyet var. Aman hocam, tütün kendinizi. Müdürün yanında söylenenleri anlatın, tartışmaya girmeyin. Dik durun kolay gelsin

Sagolun tesekkürler kıskanclık sanmam ya yaşca baya büyük benden şu saat oldu hamile halimle uyuyamadım ne diyim ki

Makyaj konusunda saçmalamis ama acaba öğrenci konusunda biraz daha kazanmak için mı ugrassaniz. Okula gelmek istememek kadar hevesi kırılmış. Cahil annesini bosverip o ogrencinize biraz özel yaklaşsaniz.

Sagolun tesekkürler kıskanclık sanmam ya yaşca baya büyük benden şu saat oldu hamile halimle uyuyamadım ne diyim ki

Bir de hamile mısınız? Yapmayın lütfen, o yavruya yazık yatın uyuyun güzelce nasılsa müdür cevabını verir siz uykunuzdan olmayin

Makyajla ile ilgili dusuncelerí hakkinda hosgorun diyecegim ama kadinin zaten sorunlu oldugunu soyluyorsunuz. Sakin olun derim ben.

Sınıf öğretmenı olarak; en basta verılmıs tavız ve önune gecılemeyen hadsızlık var.
Cocugun sorumluluguna özellıkle tarafınızdan verılen sorumluluklarına veli mudahale edıyorsa ve sız onun amaan yapmasın bu odevı demesını kavul edıyorsanız; her ne kadar uslubu yanlıs olsada velıye sınırlar cızmeyerek bu hadsizliği yapma hakkını vermişşiniz. Öğrencı hakkında egıtım ile ılgıli konularda ödev gibi .. otorıte sorunu yasamıssınız buda suankı saygısızlığı dogurmuş. Kesin net çizgılerınız olmalı.. zıra bu tartısmada benım dıkkatımı ceken cocugun koskoca bır yılı. Sorumluluk bılıncı yok! Öğretmen karar ve sorumluluklarına evden mudahale var! Bu noktada saygı elbette olmaz. Dilerim bu bır deneyım olur. Siz bır egıtımcısını hıcbır velınızın sizinle mahalle arkadasınız gıbı konusmasına ızın vermeyın. Sevgıler

Makyaj konusunda saçmalamis ama acaba öğrenci konusunda biraz daha kazanmak için mı ugrassaniz. Okula gelmek istememek kadar hevesi kırılmış. Cahil annesini bosverip o ogrencinize biraz özel yaklaşsaniz.
İki hafta kalmıs surda zaten 4. Sınıflar col biseyi degistiremeyiz ama bir daha rehber öğretmene yönlendirecem

Kişi suistimale o kadar musait ki hic bi sey yapmasam da bunu yapacak potansiyeli varmış..Ben bu kadar oldugunu kestiremedim

Ya sen zaten niye kadını muhattap alıyosun. Konuşma velilerle telefonda. Ya da ilk ödev yapamadığında öyle şey yapamam kusura bakmayın deyip kapatman lazım. Bak asla cahille tartışma. Asla. Ben öyle insanlarla normal konuşmaya dahi girmem. Ha diyelim mecbur kaldım karşı taraf da saçmalıyor, mantıklı konuşmak yerine korkutma kısmına geçerim ama onu sen yapma. Telefondan engellesen yeterdi niye bu kadar olay yaptın kendine boşver :) müdürün yanında da makyajım hakkında ileri geri konuştu haddi olmayan şeyler söyledi de. O düşünsün

Dahaçok makyaj yapıp gitmek lazım ayrıca geleceğini sanmıyorum. Erkek öğretmene versin madem çocuğunu. ne veliler gördüm aralarında henüz böyles yoktu.

Ya veliyle telefon ilesimine mecbur bırakılıyoruz biraz illa ki arıyosun ya da o arıyo en ufacık seyi haber etmemiz isteyo falan filan..Ama direkt muhatap almayacagım kadını bugün aslaa

Ben size çok kızdım.
Hamilesiniz ve bunun için canınızı sıkıp kendinizi üzüyorsunuz.
Hayatta herhangi bir başarısı olmayan bir kadın için.
Umarım kızı sizi örnek alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…