- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
aynen canım çocuk için.Çocuk olayı için mi dedi bunu?
Umudu yalnızca Allah bilir
Bazılarının da patır patır çocuğu olur ama karakteri ve nezaketi olmaz. Demek ki bir yerden veriyorken bir yerden alıyorsa, hayırlısı, dicen öylesine de
Ben böyle insanları görünce dilimi ısırıp Allah'ım uzak et böylelerini diyorum. Geleceği kimse bilemez, insan övündüğü şeyden sınav olur. Biz hayırlısı diyip geçmeye devam edelimaynen canım çocuk için.
dört oğlu var anlatırken kasıla kasıla anlatır.içme aldatma küfür gözü dışarda herşey mevcut ancak
onlar gözükmez ya da bilmez neden
Peki bunu aslında iyi niyetliymiş adı altında yapıyorsa? Aslında sizi çok seviyormuş gibi ? Büyük tepkinizde herkes noldu o seni düşünüyor ondan dedi diyecekse ne yapardınız? Cidden ben çözüm bulamadım.Yakin cevrem ise pat pat söylerim cünkü yobaz düsüncelere tahammül seviyem -5. Disardan birisi ise yine pat pat söylerim, ama muhabbeti kisa keserim bir daha da konusmam. Beni kiskirtmaya calisan kisi beni kesinlikle tanimiyor, yoksa denemezdi bile
Peki bunu aslında iyi niyetliymiş adı altında yapıyorsa? Aslında sizi çok seviyormuş gibi ? Büyük tepkinizde herkes noldu o seni düşünüyor ondan dedi diyecekse ne yapardınız? Cidden ben çözüm bulamadım.
Gönül böylelerine cevap verip çenelerini kapatmak istiyor ama siz ne derseniz deyin karşı taraf abuk subuk kelime oyunlarıyla, konu saptırmalarla sizi tahrik etmeye devam ediyor. O yüzden ben kendimi açıkladıktan sonra cevap vermeyi kesiyorum. Bu durumda da susturduklarını zannedip havalara giriyorlar. Bu bir kişilik bozukluğu maalesef, laf dalaşına girmek sizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Atalarımız ne güzel söylemiş "edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu zanneder" diye. Gerekeni yaptıktan sonra görmezden duymazdan gelmek sizin için en sağlıklısı, ben öyle yapıyorum. Saldırılar bir süre devam ediyor ama sonra başka başkalarına saldırmak üzere yollarına bakıyorlar.Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Mesela ben başka bir şehirde yaşıyorum ve canım eltim beni çok özlüyor. Gelecek ay muhakkak gelin size şunu yaparız. Ya da çok özlüyoruz bilerek eşimin ailesinin yanında yapıyor. Ya da şunu kadın yapmak zorunda değil diyorum ev işleri vs. benim eşim yapmaz diyor benim eşimde yapmazmış evlenince yapmış ama yaptığı için benim adıma çok mutluymuş mesela..Bir örnek verebilirmisiniz?
benimde dikkatimi çekmişti
Hiç kendimi yormuyorum, sinirlerini bozacak şekilde gülüyorum… Bir de bağırınca üstünlüğünü kabul ettireceğini sananlar oluyor mesela, onlara direk kahkaha atıyorum. Kimseye bir şey öğretmek, anlatmak gibi bir misyonum yok bana ne ?! 40 yıl sonra geldiğim nokta budur…Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Görmezden geliyorumNe konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
Ben bunda bir şey göremedim ya.Mesela ben başka bir şehirde yaşıyorum ve canım eltim beni çok özlüyor. Gelecek ay muhakkak gelin size şunu yaparız. Ya da çok özlüyoruz bilerek eşimin ailesinin yanında yapıyor. Ya da şunu kadın yapmak zorunda değil diyorum ev işleri vs. benim eşim yapmaz diyor benim eşimde yapmazmış evlenince yapmış ama yaptığı için benim adıma çok mutluymuş mesela..
ikisi de zor bir durum. hak ettiği cevapları vermek çözüm değil devamı zincirleme gelir.Ne konuştgnu düşünmeyen zorla insani kışkırtıcı konuşan cahil olduğunu bildiğiniz insanlara tavrıniz ne hak ettiği cevaplari vermek mi yoksa duymazliga verip sinir olan taraf olmakmi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?