Cahille Sohbet

Bu da olabilir ama ben şu an başka türlü yapmak istiyorum diyorum, bu sefer böyle olsun olmazsa öyle yaparız diyorum.
Daha ileri gider ısrarcı olursa tamam senin başına geldiğinde sen öyle yaparsın ben böyle mutluyum diyorum.

Kesinlikle cevabını vermek gerekir.bana bir arkadaşım öğrettidediki biriyle tartışırken cahil bir insansa asla anlamaz ona dön ve şöyle söyle”varya sende herkesin anlattığı gibiymişsin,millet doğru söylüyormuş”bunu söyle ve oradan ayrıl.o sana kim söyledi filan diye çıldırarak sorar “senle muhattap olmak istemiyorum git başımdan “de ve bir daha görüşme.meraktan ve sinirden cahilliğinde verdiği etkiyle çıldırsın demiştihiç yapmadım ama birgün deneyeceğim

Ay hastayım o modele, kelimeleri de sabittir "sen kendine bak, eminim öyledir, tabi tabi..." eline geçse saçından tutup duvara vurasın gelir ama haklıyken haksız duruma düşme riski durdurur seni. En son sırtını döner ortamdan uzaklaşırsın, ama tansiyon fırlamış ense kökünüze ağrı yapışmıştır. Ruh sağlığını korumak isteyen böylelerini etrafında tutmayacak

Malesef dışardan böyle görünüyor o yüzden bende tepki veremiyorum. Hanımefendinin konusunu gasp etmek istemem o yüzden alt yapısını anlatmayayım...

Bu cahillikten cok kiskanma veya cekememe ama samimi degilse. Genelde böyle laf sokanlar kendi hayatlarinda mutsuz olanlar. Kisa ve net cevaplar verin. Mesela "Gelecek olursak önceden bildiririz merak etme. Su anda öyle bir planimiz yok" diye.

Sırıtıyorum hı hı evet kesin diye. Karşıdaki açıklamaya çalışıyor kendince içimden şarkı söylüyorum, lafı biter bitmez çay mı içsek yada susadım ya falan gibi tamamen alakasız birşeyle kesiyorum. İnanılmaz gıcık oluyorlar

Kvdemi tarif etmişsiniz.. Başkası olsa bi kez terslerim bi daha muhatap olmam. Ama kv olunca hepte yüzyüze bakınca beni çok çok zorlamadığı müddetçe duymazdan gelip cevap vermiyorum. Cevap versem ipleri koparırım çünkü, arada eşim olmasa ne cevaplar veririmde eşim iyi adam..

Çok cahil var etrafimda neden diye soruyorum kendi kendime . Nasip iste atsan atilmaz satsan satilmaz . Yarisini hic gormuyorum diger yarisina da cevap vermeyi biraktim . Cunku cahiller hep hakli . Aw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…