Canım ne güzel anlatmışsın aynen bende senin gibi narin bi insanım çalışma hayatını hiç sevmiyorum ama ihtiyacdan dolayı bi müddet idare etmek zorundayım :S Bi bayan evinde olmalı eviyle ilgilenmeli varsa çocuguyla ilgilenmeli diye düşünüyorum. Bi bayanın üstüne birden fazla sorumluluk yükleniyor erkeklerden daha fazla yoruluyoruz ama yaratılış olarak bayanların yapısına aykırı bu durum.
bende iyice bunaldım valla bu yüzden. 8-5 çalışıyorum 1 yaşında oğlum var üstelik eşim çok çok dağınık (çorap bi yerde .pantolon başka yerde,dolap, çekmece kapatma huyu yok,aldığı birşeyi katiyen yerine koymaz, dağınık kısacası). bana yardımı geçtim kendi artıklarını toplasa büyük yardım sayıcam ama o da yok.söylesem büyük kavga çıkıyor.surat asmalar filan ben sabrettikçe işler hep bana kalıyor. hayat iş ev çocuk arasında geçip gidiyor. bu arada eşime nasıl bişeyler yaptırabilirim fikirlere açığımmmmmmmmm
sende işten geldiğinde çocuğunla ilgilen ,onunla vakit geçir.eşinin kıyafetlerini toplama nasıl bıraktıysa öyle kalsın.bırak her şey dağınık kalsın,hatta 2-3 gün yemek dışında hiç bir iş yapmayetiştiremiyorum yoruldum artık falan de,bir nevi kıssasa kıssas yap .sen yapmayınca mecbur paşa paşa yapacak.bence sana güvendiği için öyle yapıyordur yani hiç bir iş yapmıyordur
Nişanlıyım..
Eve bir gidiyorum, yemek hazır, ortalık ak pak...
Annem sağolsun yapıyor...
Kendime hiç öyle misyon yüklemeye çalışmadım...
Öyle fır dönerim zır yaparım mantığında olamadım hiç, olamam da...
Allah'a şükür bir mesleğim var elimde...
Çalışıyorum yıllardır ama evlenene kadar...
İhtiyac halinde evelallah taşı sıkarım suyuna da koyarım ortaya...
Fakat ÇALIŞMAK (yani bir fiil aynı işi yapmak) (malumunuz çalışıyor sayılmak için illa ofis, büro olması lazım ya !!!) benım yapıma aykırı...
Narinim ben...
Gelemem öyle sıkıntılara...
Sabahın kör ayazında düş yollara, iş yerinde 216543218 kişinin stresini çek, aldığın para 1000 tl bıle olamasın, bi de akşam eve gel yemek yap, kocayı pohpohla, çocuk yap büyütdevam edemiycem sanırım...
Herkesın yapısı farklı işte...
Ben de evde olayım, erkenden yemegımı ayarlayım, ruh halıme gore evımı paklayım, sonra da hobi çalışmalarına gömüleyim...
Kadın olmak zaten yeterince zor...
Ne diyim, inşallah herkes istediği gibi bir hayat sürebilir, inşallah...
Narinmiş, pehh! Biz buldozer gibiyiz ondan çalışıyoz! Tövbe Yarabbim! Bu kadar büyük konuşma istersen!
Fevri çıkışınıza bir anlam veremedim...
Büyük konuştuğumu da nerden çıkardınız...
Kendi hayatımın hayalini tasvir ettim...
Sizi neden bu kadar rahatsız etti ki...
Enteresan...
bende arkadaşa katılıyorum bizde keyiften çalışmıyoz yani siz keyfinizi anlatmışınız narin hanımmmm
Narinmiş, pehh! Biz buldozer gibiyiz ondan çalışıyoz! Tövbe Yarabbim! Bu kadar büyük konuşma istersen!
Arkadaş büyük konuşmamışki kendi yapısından bahsetmiş ne var bunda hemen sert çıkışıyorsunuz herkez bişeyleri sevmek zorunda değil yani..
bende arkadaşa katılıyorum bizde keyiften çalışmıyoz yani siz keyfinizi anlatmışınız narin hanımmmm
Öyle narinim...
Cidden enteresan...
Benim hayallerim ne çok rahatsız etmiş sizi...
Alaylı alaylı...
Ben de keyfimden çalışmıyorum hanımefendi...
Anlatmaya çalıştığımda bu...
İşteyim şuan...
Herkesin kendine göre yaşamak istediği bir stil vardır...
Yahu nasıl bir toplumuz anlamadım ki...
bz hayallerimizi anlatmıyoruz pardon içinde bulunduğumuz durumu anlatıyoz lay lay lom yapmıyoz yaniiiiiii
Başlıkta hayallerini anlatan gelmesin diye bir yazı göremedim, kusura bakmayın...
İnsan yeter ki muhalefet olmak istesin değil mi...
Size hayırlı günler...
bende size gelmeyin demedim dememde zati onun kararını ben veremem
muhalefet olmak değil düşünceye onay vermemek benimki ve şunuda sölim ben yazdıktan sonra gördüm bi yazınız vrdı orda size katıldım sondan bir önceki demek istediğim de buydu benim
tartışacak ne var kızlar, herkes istediği hayatı yaşasın umarım, kişisel tercih meselesi...
Fevri çıkışınıza bir anlam veremedim...
Büyük konuştuğumu da nerden çıkardınız...
Kendi hayatımın hayalini tasvir ettim...
Sizi neden bu kadar rahatsız etti ki...
Enteresan...
Arkadaş büyük konuşmamışki kendi yapısından bahsetmiş ne var bunda hemen sert çıkışıyorsunuz herkez bişeyleri sevmek zorunda değil yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?