Çalışma bakanlığı yasa çıkarsa:
Evli bayanlar 9:00 - 17:00 çalışsa
Cumartesi - Pazar tatil olsa
Ayda bir kere evde dip köşe temizlik yaptırabilmek için evli bayanlara ödenek ayırlısa..
Hayali bile güzel..:90:
hahahah çarşı herşeye karşı :)
Yangelip yatıyorlar, traş olmaya bile üşeniyorlar sonra bizden bakım bekliyorlar :) Biri benim ütümü yapsa, çamaşırlarımı yıkasa, yemeğimi hazırlasa 7/24 angelina gibi gezerim yeminle :)
Çalışma bakanlığı yasa çıkarsa:
Evli bayanlar 9:00 - 17:00 çalışsa
Cumartesi - Pazar tatil olsa
Ayda bir kere evde dip köşe temizlik yaptırabilmek için evli bayanlara ödenek ayırlısa..
Hayali bile güzel..:90:
Zaten böyle çalışıyoruz...
Hükümet ciddi bir adım atmalı ve evli olsun olmasın tüm bayanlar 9-16 arası çalışmalı..
Hatta bana göre yarı zamanlı çalışma hakkı olmalı, bana aldığım paranın yarısını versinler sabah 8-12 arası çalışırım.
Çünkü zamanımızı çok ucuz bir fiyata satıyoruz...
ya anlamıyorum. bu bayanların derdi ne. herşeyden şikayet ediyorsunuz. çalışmayın evlenmeyin. çocuk yapmayın o zaman. gidin bir ağacın altına meyvesi düşerse yiyin. düşmezse bekleyin :)
- eviniz her zaman tertemiz ve düzenli olmak zorundamı yok
- eşyalarınız her zaman aynı yerinde kalmalımı hayır
- eşiniz her gün 3 çeşit yemek mi istiyor sanmıyorum.
- çocuğunuz devamlı benle oyna mı diyor kesinlikle hayır.
o halde neyi büyütüyorsunuz. geçmişte yaşadıklarınızı. bugünü ve yarınkileride birbirine ekleyip ne çok işim var deyip sızlanıyorsunuz. halbuki geçmişin yorgunluğu da güzelliği de geçti. yarını şimdiden düşünmek mutsuzluk verir. iş yönünden. sadece bu gün şu işi halledeyim. birde şu yemeği yapayım deyip keyif yapmak varken. neden hayatı kendinize zindan ediyorsunuzki
erkeklerin (çoğu) böyle değil siz hiç duydunuzmu. ben inşaat işçisiyim. günde 8 saat inşaatta çalışıyorum. güneşin bağrında. üstelik bunu bir günde değil. her zaman yapmak zorundayım. çünkü evde beni bekleyen eşim ve çocuklarım var. hayat çok zor dediğini.
azcık düşünün yaaa.
Okuldayken Amerikalı bir arkadaş " türk erkekleri yetişkin biri gibi değil çocuk gibi davranıyorlar, bakım bekliyorlar... bu yüzden ilişkilerimde sorun yaşıyorum " demişti bana... O zaman anladımki bu erkeklerin doğasında yok, bunu bizim annelerimiz yaratıyor
Durumumuz vahim gerçekten.Bende kızım olunca daha da zorlanmaya başladım.Bütün gün kızımla ilgileniyorum.Tmizlik,yemek,eşim kısacası ne ararsan var:)Kızım akşam anca uyudumu bende bitkin düşüp pc ye koşuyorum.Sonra bir bakıyorum gece olmuş.Eşim geliyor yatıyoruz.Sonra sabah erken kalkıyor kızım hoppa bende ayağa.Uykusuzluk oluyor kii şükür ona alıştım( uykuya bayılan biri olarak ).Ama genede her akşam acaba uyusam mı yoksa kendime vakit mi ayırsam ikilemini yaşıyorum.Hangisini seçsem o dert:)Yani zor oluyor.Kİ ben çalışan biri değilim.Çalışan ev hanımının işi çok çok çok daha zordur sanırım.Allah yardım etsin.AMA HER GÜNÜMÜZE ŞÜKÜR.ALLAH EVSİZ,İŞSİZ,EŞŞİZ,ÇOCUKSUZ BIRAKMASIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?