çalışan anne ile büyüyen varmı

Aslında bayağı benziyomuşuz
3-4 yıl sonra unuturum o zorlu süreci de sırf kardeşsiz kalmasın diye bi cesaret ederim belki diyorum ( :

anladım ama ben hıc annanesine anne dedırtmedım su an bıle tam konusamasada ona annane bana anne der bılıyor annesı oldugumu bırde mesafe derdım yok annemle cok yakınız her aksam alıp her sabah bırakıyorum kar kış demeden vallahi.benden ayrı olmasın uykuyabenım sesımle dalsın dıye aksamlarıda ılgımın tamamı yatma saatıne kadar onda oluyor.ama boyle rahatlatıcı yorumlarda bana ıyı geldı

Aslında bayağı benziyomuşuz
3-4 yıl sonra unuturum o zorlu süreci de sırf kardeşsiz kalmasın diye bi cesaret ederim belki diyorum ( :
mutlaka cesaret etmelısın tbı hayatındakı dıger hersey yolundaysa.bende cokıstıyorum ama ınan daha oğlumdan kalan uykusuzluklarım var gecelerce yatakda dönüpde uyuyamayan ben sandalyeye yaslanıp uyuyabılme kabiliyeti kazandım hamlamadan yapmak lazım galıba :):)

İşte bende diyorum dişimi sıkayım da kızıma bir kardeş bırakayım
Ben göçüp gidersem yalnız kalmasın
Şükür iş, uykusuzluk, ev işleri dışında büyük bi problemim yok şu an

Aynen öyle canım. Zaten ben o durumları senin durumunun daha iyi olduğunu göstermek için anlattım. İçin rahat etsin. Çok güzel bir ortamda büyüyor çocuğun şükret. Bakıcıdan ondan bundan iyidir. Tek sorun senin özlemen. O konuda Allah kolaylık versin.

Siz yine şanslısınız annane dede bakıyo biz bakıcıya verdik onların geleceği için çalışıyoruz nihayetinde ihtiyacınız yoksa çalışmayın keşke benimkine de büyükler baksa

İşte bende diyorum dişimi sıkayım da kızıma bir kardeş bırakayım
Ben göçüp gidersem yalnız kalmasın
Şükür iş, uykusuzluk, ev işleri dışında büyük bi problemim yok şu an
Sadece ben gıdersem kardesı olsundıye dusunme Allah uzun omurlerversın yarın onları ıyı yerlerde gormek desteklerını bırbırlerıne gormek helekı kocaman torun torba sofraları kurmak ıcın kardeslerıolmalı vallahı mumkunolsa 3 de ısterım bende yaşım el vermez heralde ucuncuye :)

Üç bana çok gelir
Ben bi de yaşları yakın olup kendi kendine oynayan iki kardeşi çok seviyorum

Siz yine şanslısınız annane dede bakıyo biz bakıcıya verdik onların geleceği için çalışıyoruz nihayetinde ihtiyacınız yoksa çalışmayın keşke benimkine de büyükler baksa
bakıcı zor ama guven veren bırı kı bırakabılmıssınız buyuk konusmak ıstemıyorum ama bakıcıya bırakamazdım heralde ki zaten oyle coook buyuk maaslar da almıyorum acıkcası bakıcıya ödeyebılecekj kadar degıl en azından bakıcı yerıne kendım bakardım ama işinizi statünüzüde bılemem tabııkı :)

Üç bana çok gelir
Ben bi de yaşları yakın olup kendi kendine oynayan iki kardeşi çok seviyorum
vallahı manzara burdan guzelde bakalım ıkı cocuk bır evde nasıl olur.bıde ona konu acmak lazım çocukların yaşları yakın olan anneler neler yaşıyorsunuz dıye baya cevher vardır heralde

vallahı manzara burdan guzelde bakalım ıkı cocuk bır evde nasıl olur.bıde ona konu acmak lazım çocukların yaşları yakın olan anneler neler yaşıyorsunuz dıye baya cevher vardır heralde
Vardır tabi bol yoluşmalı çok daha yaramazca şeyler oluyordur o evlerde
Ama anne anne gibidir herhalde, ben kızımın oyun arkadaşıyım hep evde çocuk olmayınca ( :

Öyle aman aman bi maaşım yok öğretemnim ama mecbur bakıcıya verdik çocuğumuzu ki ilki de bakıcı da büyüdü

annem ben lisedeyken çalışmaya başladı. en büyük benim 4 kardeştik biz kendi kendimize baktık. zaten annem evde olsada sevgısını gosteren bı anne degıldı. o yuzden eksıklıgını hıssetmedım. hatta calısınca ıstedıklerımızı alabıldıgı ıcın mutluyduk. sadece en kucuk kardeşim ilkokula yenı baslamıstı ve evde kımse olmadıgı ıcın uzuluyordu.

ve benn
su an 13 aylık kızım var 6 aylıkken işe başaldım. annem ve babam bakıyo. 10 yıllık bi bekleyişen sonra geldi kızım. ilk torun. resmen gozbebeklerı cok sevıyorlar kızımda onları cok sevıyor ve mutlu. ama gel gelelım beım ıcımdekı vıcdan azabı susmuyor. 9 bucuk 6 calısıyorum. haftasonu evdeyım. eve gıdınce sadece kızımla ılgılenıyorum. o uyuyana kadar. gozum 2 dk tv ye takılda vıcdan azabı cekıyorum hemen kendımı kotu anne gıbı hıssedıyorum. aslıdna hersey cok yolunda kızım mutlu ama ıllakı annesını ıstıyordur. ve bu gercegı bılmek benım ıcımı kemırıyo. tabıkı cok sanslıyım aslında bakıcıda değil. cok özlüyorum kızımı işteyken. evde olmakta zor 10 yıldır calısıyorum bı anda eve kapanıncada zor oluyor.oyle yanı duygularım karısık işim cok rahat kızımda emın ellerde ve mutlu. içimdeki kurtu da atarsam benden mutlusu olmayacak.
lütfen bu konu aktif kalsın çalışan anneler dertleşelim.

Çalışmak istemiyorsan çalışmazsın.Ama kendini bu şekilde şartlandırma.Çalışan anneler fedakarlık yapıyor diye kim suçlayacak.Çalışmayanların çocukları çok iyi çalışanların ki sorunlu takıntılı suçluyor gibi bi durum yok.Öksüz yetimler napsın o zaman.
Anne çocuk ilişkisinin çalışıp çalışmamayla alakası yok

Çok insan vardır akrabasından uzak olup çocuğa baktıracak kimse bulamayan.
Ne güzel işte en azından bakıcı bakmıyor yada kreşe gitmiyor.
Çocuğunla ilgilenen annen ve baban var.
Çalışarak hem çocuğunu daha imkanlarla büyütürsün.
Düşünsene çocuğunun istediği bir şeyi alamadığını,emin ol daha çok üzülürsün.
Merak etme yarın bir gün çocuğun büyüyünce seninle gurur duyar zaten .

Biz de çalışan anneyle büyüdük. 3 ay içinde ben de çalışmaya geri döneceğim oğlum 4 aylıkken.

ben şöyle düşünüyorum bi de
memnun olmayan her iki şekilde de memnun olmucak zaten
çalışsak ' vay efendim sen niye çalıştın beni bıraktın'
çalışmasak onu isticek bunu isticek kurslar yaz okulları isticek maddi imkan olmayınca bunları yapamayınca da memnun olmucaklar.
biz anneler çok duygusalız kendimizi üzücek şey aramaya bayılıyoruz.

ben de çalışan bir anneyim kredi çekip ev aldık yani mecburum. keşke sizin gibi mecbur olmasaydım kesinlikle çalışmazdım her sabah gözümün içine bakıyor kızım bırakma der gibi

Çalışan melek gibi bir annem büyüttü :)
Çalıştığı için eksikler yaşadım malesef
Kısaca özet geçiyim. Hep bir ilgi merakım var bundan olduğunu düşünüyorum. Zaman ayırıcak vakti olmuyordu babamda çalışıyo ev hep boş işinde ki sorunlar bazen eve getiriyordu.
Bunun bana kattığı çok büyük katkılarda var tabi yalnız olmayı öğrendim kendime bakıcak kadar yemek yapmayı birine bağımlı olmamayı öğrendim aslında
Ama ne olursa olsun çocuğunuzdan uzak kalmayın başarılarım yaptıklarımı önemsemiyordu birazda özgüvenim eksiktir :/

çalışan annenin kızıyım,oğlum da çalışan annenin oğlu)::):):)
çok şükür annemi hiç suçlamadım,hep iligli bir anne oldu,oğlum da çalışamdan çok memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…