- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
Aslında bayağı benziyomuşuzBenım bebegımde kolıktı ılk 4 ay ne çektım bır ben bılırım yanı okadar zorduki aksam hava kararmaya başladıgı an kıyamet kopar ve gece yarısına kadar bıtmezdi.bazen o saati ayarlar ve uykuda olmasını sağlamaya çalışırdım.ikinciyi kesinlikle düşünüyorum ama 3 yıl sonra falan ınsallah yaş 35 olmadan olsun ıstıyorum hem doğum ızınlerı falanda var işimede gelir 5 yıllık süreçden gider bari :)
anladım ama ben hıc annanesine anne dedırtmedım su an bıle tam konusamasada ona annane bana anne der bılıyor annesı oldugumu bırde mesafe derdım yok annemle cok yakınız her aksam alıp her sabah bırakıyorum kar kış demeden vallahi.benden ayrı olmasın uykuyabenım sesımle dalsın dıye aksamlarıda ılgımın tamamı yatma saatıne kadar onda oluyor.ama boyle rahatlatıcı yorumlarda bana ıyı geldıHiç de bişey olmaz. Tek fark büyük annesi ile dedesini de ilerde sizin kadar çok sevecek olması.
Beni anneannem büyüttü. Hatta annemle babam onlardan çok uzakta oturduğu için hafta içi bile anneannemle kalıyodum. Çok küçükken anneanneme anne diyomuşum. Annem beni alıp evimize götürüceği zamanlarda falan "Verme beni gönderme anne" diye de ağlıyomuşum. Bu çok ileri boyutta bir bağlılık takdir edersiniz ki. Hele anneyi tanımamak bilmemek..
Ama buna rağmen biraz büyüyünce aklım erince annemle haftasonlarımız daha güzel geçmeye başladı birsürü güzel şeyler yaptık. Hafta içi de uzun uzun telefonda konuşurduk. Akşam eve geldiğinde ben herşeyimi anlatırdım anneme o da beni hep dinlerdi. Sorular sorardı sohbet ederdik. Saçma sapan okul olaylarımı, arkadaş hikayelerimi bile çok ilgili dinlerdi :) Annemi sonsuz seviyorum ve şimdi bile azıcık bi yerlere gitse gözüm görmese özlüyorum. Eksikliğini Allah göstermesin. Yani hiçbir sıkıntı olmayacak merak etme canım vicdanını rahat tut lütfen. Sen onun için çalışıyorsun. Bunu büyüdüğümüzde anlıyoruz
Ama şu bi gerçek, benim 2 tane annem var. İkisinin de sevgisi bir ayıramam :)
mutlaka cesaret etmelısın tbı hayatındakı dıger hersey yolundaysa.bende cokıstıyorum ama ınan daha oğlumdan kalan uykusuzluklarım var gecelerce yatakda dönüpde uyuyamayan ben sandalyeye yaslanıp uyuyabılme kabiliyeti kazandım hamlamadan yapmak lazım galıba :):)Aslında bayağı benziyomuşuz
3-4 yıl sonra unuturum o zorlu süreci de sırf kardeşsiz kalmasın diye bi cesaret ederim belki diyorum ( :
İşte bende diyorum dişimi sıkayım da kızıma bir kardeş bırakayımmutlaka cesaret etmelısın tbı hayatındakı dıger hersey yolundaysa.bende cokıstıyorum ama ınan daha oğlumdan kalan uykusuzluklarım var gecelerce yatakda dönüpde uyuyamayan ben sandalyeye yaslanıp uyuyabılme kabiliyeti kazandım hamlamadan yapmak lazım galıba :):)
Aynen öyle canım. Zaten ben o durumları senin durumunun daha iyi olduğunu göstermek için anlattım. İçin rahat etsin. Çok güzel bir ortamda büyüyor çocuğun şükret. Bakıcıdan ondan bundan iyidir. Tek sorun senin özlemen. O konuda Allah kolaylık versin.anladım ama ben hıc annanesine anne dedırtmedım su an bıle tam konusamasada ona annane bana anne der bılıyor annesı oldugumu bırde mesafe derdım yok annemle cok yakınız her aksam alıp her sabah bırakıyorum kar kış demeden vallahi.benden ayrı olmasın uykuyabenım sesımle dalsın dıye aksamlarıda ılgımın tamamı yatma saatıne kadar onda oluyor.ama boyle rahatlatıcı yorumlarda bana ıyı geldı
Sadece ben gıdersem kardesı olsundıye dusunme Allah uzun omurlerversın yarın onları ıyı yerlerde gormek desteklerını bırbırlerıne gormek helekı kocaman torun torba sofraları kurmak ıcın kardeslerıolmalı vallahı mumkunolsa 3 de ısterım bende yaşım el vermez heralde ucuncuye :)İşte bende diyorum dişimi sıkayım da kızıma bir kardeş bırakayım
Ben göçüp gidersem yalnız kalmasın
Şükür iş, uykusuzluk, ev işleri dışında büyük bi problemim yok şu an
Üç bana çok gelirSadece ben gıdersem kardesı olsundıye dusunme Allah uzun omurlerversın yarın onları ıyı yerlerde gormek desteklerını bırbırlerıne gormek helekı kocaman torun torba sofraları kurmak ıcın kardeslerıolmalı vallahı mumkunolsa 3 de ısterım bende yaşım el vermez heralde ucuncuye :)
bakıcı zor ama guven veren bırı kı bırakabılmıssınız buyuk konusmak ıstemıyorum ama bakıcıya bırakamazdım heralde ki zaten oyle coook buyuk maaslar da almıyorum acıkcası bakıcıya ödeyebılecekj kadar degıl en azından bakıcı yerıne kendım bakardım ama işinizi statünüzüde bılemem tabııkı :)Siz yine şanslısınız annane dede bakıyo biz bakıcıya verdik onların geleceği için çalışıyoruz nihayetinde ihtiyacınız yoksa çalışmayın keşke benimkine de büyükler baksa
vallahı manzara burdan guzelde bakalım ıkı cocuk bır evde nasıl olur.bıde ona konu acmak lazım çocukların yaşları yakın olan anneler neler yaşıyorsunuz dıye baya cevher vardır heraldeÜç bana çok gelir
Ben bi de yaşları yakın olup kendi kendine oynayan iki kardeşi çok seviyorum
Vardır tabi bol yoluşmalı çok daha yaramazca şeyler oluyordur o evlerdevallahı manzara burdan guzelde bakalım ıkı cocuk bır evde nasıl olur.bıde ona konu acmak lazım çocukların yaşları yakın olan anneler neler yaşıyorsunuz dıye baya cevher vardır heralde
Öyle aman aman bi maaşım yok öğretemnim ama mecbur bakıcıya verdik çocuğumuzu ki ilki de bakıcı da büyüdübakıcı zor ama guven veren bırı kı bırakabılmıssınız buyuk konusmak ıstemıyorum ama bakıcıya bırakamazdım heralde ki zaten oyle coook buyuk maaslar da almıyorum acıkcası bakıcıya ödeyebılecekj kadar degıl en azından bakıcı yerıne kendım bakardım ama işinizi statünüzüde bılemem tabııkı :)
Çalışmak istemiyorsan çalışmazsın.Ama kendini bu şekilde şartlandırma.Çalışan anneler fedakarlık yapıyor diye kim suçlayacak.Çalışmayanların çocukları çok iyi çalışanların ki sorunlu takıntılı suçluyor gibi bi durum yok.Öksüz yetimler napsın o zaman.arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
Çok insan vardır akrabasından uzak olup çocuğa baktıracak kimse bulamayan.arkadaslar calısıyorum oğlum 2 yaşında annanesi ve dedesi bakıyor tek torun olduğu ıcın yere göğe koyamadan buyutuyorlar sağolsunlar.sevgileri yedirmeleri uykuları herşeyi dört dörtlük.eğitimi,eğitici oyuncakları akşama kadar onu yetiştirmek için ugrasıyorlar ve çokda güzel yetiştiriyorlar kuralları falan var yani öyle şımarta şımarta da değil.
aksamlarıda alıp oglumu evıme gıdıyorum ama 10 gün izine çıktım işten ve oğlumla zaman gecırdım evde ve neler kaçırdığımda gözüme gözüme girdi tabiri caizse.10 gün sonra ayrılmak onu yenıdenbırakmak banada zor geldı oğlumada neyse onuda atlattık eskı düzene döndük.
Ama ben simdi kendimi kötü hissediyorum aslında çalışamk zorunda değilim ama 15 yıllık ssk geçmişim var evde olursam da kesinlikle ödenmeyecek biliyorum eşimin maaşıylada geçiniriz ama kenara köşeye bisey atamayız acil bir masraf çıksa sıkıntıya gireriz.
annesi çalışan ve o şekilde büyüyen arkladaslar varmı burda onlar ne hissettiler ileriki yaşamlarında annelerini suçladılarmı hayatlarında eksileri artıları ne oldu
çalışan annelerden çok annesi çalışan ve öyle büyüyen bir arkadastan fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?