- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
19:35 de evde oluyorum. Bazen tamam ol diye cevap veriyorum benim alt katında kv çıkıp gidiyor gelmiyor. Vakit geçirmek istiyorum özlüyorumBagimli olmadi ona. Annesi kim oldugunu gayet iyi biliyor ve durumu biraz kullaniyor. O kelimeler senin bam telin oldugunu biliyor ve istedigine ulasmak için söyler onu, yada kural onun hosuna gitmez ise.
Cocugunu özledigin için biraz daha yumusak davranmani anliyorum. Anne vicdani iste, hepimiz yapiyoruz, ancak ipin ucunu kaçirma. Halen o evde kurallar var ve o kurallar uyulmali.
Saat 19de evemi oluyorsun, yoksa mesai bitme saatimi?
Kayınvalidenize söyleseniz, içeri almasa?19:35 de evde oluyorum. Bazen tamam ol diye cevap veriyorum benim alt katında kv çıkıp gidiyor gelmiyor. Vakit geçirmek istiyorum özlüyorum
Dedi ağlıyor bu defa bana çok düşkün bir çocuktu aslında neden böyle oldu anlamadım gittiKayınvalidenize söyleseniz, içeri almasa?
Annen evdeyken annenle olmalısın demez mi rica etseniz?
Sipariş hattında çalışıyorum telefonlara bakıyorum.Ne iş yapıyorsunuz ?
Saatleriniz cidden çok uzun.
Farkındayım ama evde ilgiliyim onunla benden uzak olması zoruma gidiyor.Calisma saatleriniz bir anne icin cok uzun. Yasadiklariniz cok normal ama o cocugun annesi sizsiniz. Er gec buyuyup sizin onun gelecegi icin calistiginizi anlayacak.
Sipariş hattında çalışıyorum telefonlara bakıyorum.
Özlesin koşup annem geldi desin istiyorum. Görüyorum işleten gelen annelerin çocukları nasıl koşoyor annem geldi diye. Ben eve gidiyorum bende babaannemle gideceğim diyorNe kadar sanslisiniz,cocugunuzu emanet edebileceginiz guvenilir biri var. Cocugunuz buyudugu zaman ona yaptiginiz iyiligi asla unutmayacak emin olun. Bence bir annenin cocuguna yapabilecegi en buyuk iyilik calisiyor olmasi. Onun gelecegi icin calisiyorsunuz,onun ileride sıkıntı yasamamasi icin calisiyorsunuz,onu istedigi okullara gonderebilmek icin calisiyorsunuz,ve kiziniz boyle bir anneye sahip yetmez mi?
Çok başvuru yaptım dönüş olmuyor.8 saat çalıştıran yer var oraya başvuru yapsanız ?
Çok başvuru yaptım dönüş olmuyor.
Oda çocuk bana çok bağlı ne yapayım diyor.Hayir kayinvalide yanlis tutum sergiliyor demekki. Iyi biri olabilir ama kiziniza yanlis mesaj veriyor. Mesela evden çıkıp gidiyormuş ya kızınız orada kayinvalideniz kızınızı konuşup ikna edip geri gondermeli. Annenin yerinin ayri oldugunh soyleyip kendisi icinde torun olarak kıymetli olduğunu belirtmeli
Çok zor çocuk olunca çalışmak çok. 2. Çocuk hiç düşünmüyorum Allah isteyene nasip etsin inşallah diyorum.
Bende uzun çalışıyorum ama bebe yok daha.
Senin saatler benimkinden de beter.
Çok zor çocuk olunca çalışmak çok. 2. Çocuk hiç düşünmüyorum Allah isteyene nasip etsin inşallah diyorum.
Daha oralara var ama. 4 yasindaymis sadece. Ben kendimi hatirliyorum,7-8 yasindayken sokakta annemi beklerdim. Koseyi doner donmez oraya kadar kosardim sokak boyuncaÖzlesin koşup annem geldi desin istiyorum. Görüyorum işleten gelen annelerin çocukları nasıl koşoyor annem geldi diye. Ben eve gidiyorum bende babaannemle gideceğim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?