- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yaaaa cevap için teşekkür ederim. Sürekli korkuyorum ya kızımı güzel yetiştirmezsem beni çok özlerse diye yetenek gibi geliyor. Ben onunla olmak için ev işi yemek hiçbir şey yapmam şuna da yapmıyorum zatenBenim annem de babam da çalıştılar hep. Bana ve ablama gündüzleri anneannem baktı. Hatta o zamanlar şimdiki gibi izinler de verilmiyormuş. Doğum izni sadece 20 günmüş annemin. Ama buna rağmen ben hiç çocukluğumda anne baba eksikliği hissetmedim. Annem geceden yemeğini yapar giderdi, haftasonları da ctesi temizlik pazar gezme günümüzdü :)iyi ki çalışmış evde oturmamış. Onun böyle kulturlu ve guclu bir kadin olmasi benim gurur kaynagim.
Yaaaa cevap için teşekkür ederim. Sürekli korkuyorum ya kızımı güzel yetiştirmezsem beni çok özlerse diye yetenek gibi geliyor. Ben onunla olmak için ev işi yemek hiçbir şey yapmam şuna da yapmıyorum zatengüzel olur umarım yaaa
Olayı dramatize ettiğimi düşünmüyorum bu benim için önemli bir karar evet çok çalışan anne var ama ben yeni anneyim ve çok hassasım başkalarının ilk ve son olup olmadığıyla kıyas yapmam ben ilk ve son olmayabilirim ama yaşadığım benim için ilk çalışmam gerekiyor ama korkum bebeğine yetememekYa kusura bakmayın ama olayı bu kadar dramatize etmeseniz.Calisan bir sürü anne var.Ne ilk ne sonsunuz .İse geri dönmek isteyip istemediğinizin kararını verin.Bebeginiz bu duruma engel değil
Ya çok teşekkür ederim size yaş içim o kadar rahatladı ki birazda bazı şeyler bizim elimizde sanırım dimi kuzum yaş inşallah öyle der :))) ya iyiki konumu okuyup yazdığınız çok rahatladım çok teşekkür ederim çok sağolun:))))Olur vallahi :) belki başta zorlanırsıniz ama zamanla o tempoya ayak uydurursunuz illaki. Annem emekli olunca mutsuz oldu resmen evde boş boş oturuyor diye, bir sürü kursa gidiyor şimdi
Ayrıca şöyle bi şey anlatayım ortaokulda biogretmenimiz kimlerin annesii üniversite mezunu ve calisiyor dedi sinifta sadece ben parmak kaldirdim. Bu o yaştaki bi çocuk için o kadar gurur verici bir şey ki... :) eminim sizin evladiniz da ilerde "annem hem calisip ailemize maddi destek oldu, hem de o yogunkukta beni cok guzel yetistirdi" diyecek. Ayricaaa ananesiyle de arasiii mukemmel olacak:)
Ya çok teşekkür ederim size yaş içim o kadar rahatladı ki birazda bazı şeyler bizim elimizde sanırım dimi kuzum yaş inşallah öyle der :))) ya iyiki konumu okuyup yazdığınız çok rahatladım çok teşekkür ederim çok sağolun:))))
Yaaa kıyamam ona ben:)) sabah 8 akşam 7 bazı günler için geçerli olcak bir gün belki o da diğer günler daha az hatta devlette çalışmayıp temel liseye geçersem birde özel diğer yeri yürütürsem daha az çalışma saatim olabilir. Ama bu güzel oldu her şey bizim elimizde sanırım dimi yani iş bitince her şeyi boşverip onunla olursak bizim düzenimizle yetişir sanırım.Bebeğim üç aylıktı okula döndüğümde çalışma saatlerim kısaydı bu sene biraz uzayacak ama sizin bahsettiğiniz sabah 8 akşam 7 biraz uzun geldi bana.
Benim de çocuğuma annem bakıyor ve evet benim kurallarımla büyüyor. Herhangi bir gelişim sıkıntısı yaşamadık. Mutlu bir çocuk. Tek dikkat ettiğim nokta işten döndüğüm an her saniyem onun. Yemek yokmuş; ev uçmuş hiçbiri önemli değil. Öyle ki bazen benden sıkılıp odaya kaçıyor.
Olayı dramatize ettiğimi düşünmüyorum bu benim için önemli bir karar evet çok çalışan anne var ama ben yeni anneyim ve çok hassasım başkalarının ilk ve son olup olmadığıyla kıyas yapmam ben ilk ve son olmayabilirim ama yaşadığım benim için ilk çalışmam gerekiyor ama korkum bebeğine yetememek
Ya kusura bakmayın ama olayı bu kadar dramatize etmeseniz.Calisan bir sürü anne var.Ne ilk ne sonsunuz .İse geri dönmek isteyip istemediğinizin kararını verin.Bebeginiz bu duruma engel değil
Çok teşekkür ederim. Eğer umduğum gibi olursa bu mesajı ilk size atacağım:))Ya ne demek :)
Her şeyin hayırlısı olsun inşallah, siz eminim ki çok iyi bir annesiniz zaten bu konuyu açmanızdan belli evladınızı nası düşndügünüz.
Ise basladıktan bir süre sonra izden "her şey güzel ilerliyor" mesajı bekliyorum, unutmayınnn :) iyi geceler
Ne kadar sevimsiz bi yorum.Burda konular empati yapıp destek olmak için var özellikle annelik gibi hassas konularda.Destek olmuyosanız böyle itici de olmayın bi zahmet.
Hayatımda ilk kez yaşadığım bir duygu annelik şuan onun yanındayken bile yetmediğimi düşünüyorum. Ama biraz kafada bitiyor sanırım insan yapmak isterse her şeyin en iyisini yaparHep bu şekilde düşünürseniz zaten yetemezsiniz ki .Çünkü baştan kafanizda bu düşünce oluşmuş.Yetemezsem birakamazsam diye
Bu da en az benim "sevimsiz "yorumum kadar sevimsiz bir yorum .Ayrıca size sormayacağım ne yazıp yazmayacağımı ne kadar büyütülüyor bu annelik vasfı önce insansınız sonra anne ,eş ,arkadaş vs diye gidiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?