kesinlikle katılıyorumarkadaşım yetiyor,işte buna kızlarıma çalışmadan baktığım 2 yıl içinde bizzat şahit oldum,
Allah bereketini veriyor cidden..QUOTE]
vallahi bilemiyorum ama allah kulunu zorda bırakmıyormuş onu gördüm
bak benim oğlum 2 yaşını doldurdu işte,hamile kaldığımdan beri yemin ediyorum her geçen gün sürekli farklı bri değişiklik hissediyorum
mesela bana hiç ama hiç yükü zorluğu yok çok akıllı,beni yoracak şeyleri asla yapmıyor istemiyor,
sürekli kitap okumak yazı yazmak gibi faaliyetlere ağırlık veriyor,diğer yorucu saklambaç koşu gibi aktiviteleri babasından istiyor..
akşam uyuyacağı zaman ben eşorfmanlarını giydiririm yatağına yatırırım sütünü veririm uyuyana kadar biraz beklerdim yanında
dün akşam yine aynısını yaptım,sütünü bitirdi yattı anne niye bekliyorsun dedi,bende sen uyu oğlum sonra giderim dedim
yok anne ben uyuyacam sen bekleme git dedi,önce oyun yapıyo sandım çıktım kapı aralığından izledim
baktım gerçekten uyumuş şok oldum ve de sevindim demekki allah zorda bırakmıyor kulunu
bilemiyorum şimdi ikizlerim olacak oğlumda huysuz bir çocuk olsa hiç başedemem,allah yardım ediyor.. hissettim