- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yok .Böyle konular gördükçe 6 aylık bebegimi bırakıp gidiyorum ama böyle trajikleşmiyorum acaba bende mi var sevgi eksikliği ve bağlanamama diye düşünüyorum
Elbette farklı görüşler olacaktır.Benim de 11 aylık bebeğim var. Esimle kendi işimiz. Çalışmıyorum.
En iyi imkanların hiç biri bir anneden daha değerli olamaz diye düşünüyorum.
Çalışan anneler çok yoruluyor gibi geliyor bana. Ne kadar hayat müşterek desek de, hem evin hem bebeğin tüm yükü annede oluyor.
Çalışan anne daha kaliteli vakit geçiriyor diye yazan bir suru kişi olacaktır simdi. Ama bu calisip calismamakla degil, bebekle anne arasındaki iletisimle alakalı. Yani evdeki anneler burun gun dizi izleyip bebegini ihmal ediyor ve calisan anneler aksam eve gelir gelmez aktivite yapiyor değil.
Kesinlikle aynı fikirdeyim konu sahibi bence mutlaka yardım alın.Yani korkmuş bağırmış o da ani tepkiye ağlamış
Siz yanında olsanız da aynısı olabilirdi
Bakıcının kötü niyeti yok zaten kurtarmak için bağırmış Nasıl daha fazla hastalık yaşamasın diye aşı yaptırıyorsak koruyucu bir bağırmadan zarar gelmez
Bence psikolojik destek alın çocuğunuz büyüyüp bağımsızlaşmak istedikçe sıkıntı olacak gibi
Aynen :) 2 cocugum da 4 aylikjen ise basladim. normal geliyordu bana.Böyle konular gördükçe 6 aylık bebegimi bırakıp gidiyorum ama böyle trajikleşmiyorum acaba bende mi var sevgi eksikliği ve bağlanamama diye düşünüyorum
Yaşadığınız geçmiş sizi hala etkiliyor haliyle ama bunun farkinda olmanız da guzel. Elinizden gelenin en iyisini yapın. 2 yasina kadar calismasaniz da eninde sonunda ise başlayacaksınız eger istifa etmeyi düşünmüyorsanız. Bu tür ayrılıklar keskeler olabilir bence cok da buyutmeyin. Cocuklarimizin her an yaninda olamaya biliriz. Bence bunu fırsata dönüştürüp o sekilde hayata tutunmalarını da saglamak guzel.Yok .
Ben anne sevgisi pek yaşamamis biriyim.
Annesi tarafından reddedilmiş biriyim.
O yüzden çok ama cok hassasim.
Elimden geldikçe iyi bir anne olmaya çalışıyorum sadece.
Yani sıkıntı bende. Sizde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?