- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bunun farkında olmanız çok güzel çünkü içinde bulunduğunuz ruh hali sağlıklı değil.Yok .
Ben anne sevgisi pek yaşamamis biriyim.
Annesi tarafından reddedilmiş biriyim.
O yüzden çok ama cok hassasim.
Elimden geldikçe iyi bir anne olmaya çalışıyorum sadece.
Yani sıkıntı bende. Sizde değil.
Yok yok hepimiz öyleyiz. Ben erken doğum yaptim. Isyerinden doğumaBöyle konular gördükçe 6 aylık bebegimi bırakıp gidiyorum ama böyle trajikleşmiyorum acaba bende mi var sevgi eksikliği ve bağlanamama diye düşünüyorum
Krese gitmeyecek. .Bu kadar korumacı büyütürseniz ileride siz olmadığınızda kurtlar sofrasında hiç şansı olmaz. İnsanlar çok acımasız, yarın bir gün kreşe başladığında 3/4 yaş akranlarını görünce ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.
Ama unuttuğunuz birşey var.Krese gitmeyecek. .
Gerekirse ben işimi degistirecegim
Ben bi okuldan teklif aldim bi iki yil daha bekliyorum kurum değiştirip hep yanında olacağım. Öyle bahsettiginiz zorbaligi filan yasatamayacak kimse ona.
Hep yanında olacağım.
Beni elesrirmeseniz keşke biraz anlasaniz.
Ben anne ihmali nedeniyle istismara dahi uğradım. Anlatabiliyormuyum.
Bu kadar canım yanmışken benim bildiğim bana kolay hayat yok
Kreşe gitmesin tabii, yaşıtlarıyla bir arada olup sosyalleşmesi,güzel faaliyetler yapıp yeni şeyler öğrenmesi önemli değil ne de olsa...Krese gitmeyecek. .
Ben bi okuldan teklif aldim bi iki yil daha bekliyorum kurum değiştirip hep yanında olacağım. Öyle bahsettiginiz zorbaligi filan yasatamayacak kimse ona.
Hep yanında olacağım.
Sizin hayatiniz anne ihmali yüzünden mahvolmus ama şu an sizde ihmal etmeyeyim diye delirmis gibi davraniyorsunuz tedavi yolunu seçmek daha kolayken neden kendinize ve çocuğunuza eziyet ediyorsunuz geçmişinizin suçlusu o değilKrese gitmeyecek. .
Hep yanında olacağım.
Eleştiri değil Öner’i mahiyetinde düşünün. Hep yanında olacağından emin olmanız çok hoş, hayatın binbir türlü hali varken. Oysa Konunun açılma sebebi ‘çocuğun yanında olmamanız’ dolayısıyla yaşadığınız ‘huzursuzluk’ üzerine.Krese gitmeyecek. .
Hep yanında olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?