- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Malesef hayat sizin planlarınızla ilerlemeyecek.Krese gitmeyecek. .
Gerekirse ben işimi degistirecegim
Ben bi okuldan teklif aldim bi iki yil daha bekliyorum kurum değiştirip hep yanında olacağım. Öyle bahsettiginiz zorbaligi filan yasatamayacak kimse ona.
Hep yanında olacağım.
Beni elesrirmeseniz keşke biraz anlasaniz.
Ben anne ihmali nedeniyle istismara dahi uğradım. Anlatabiliyormuyum.
Bu kadar canım yanmışken benim bildiğim bana kolay hayat yok
Krese gitmeyecek. .
Ben bi okuldan teklif aldim bi iki yil daha bekliyorum kurum değiştirip hep yanında olacağım. Öyle bahsettiginiz zorbaligi filan yasatamayacak kimse ona.
Hep yanında olacağım.
canim ayni seyleri yasadigim icin seni cok iyi anliyorum ilk cocugumu aynen 17 aylikken bakiciya biraktim ve her gun agladim ise giderken.Bebeğim doğduktan sonra bi süre çalışmayı denedim yapamadım ve ücretsiz izne ayrıldım. 17 aya kadar yanında idim..
Son 2 aydır falan calışıyorum . Bebeğim için eve gelen bir ablası var o bakıyor. Genel olarak memnunum. Sevdiğine inanıyorum. Bebeğim onu çok seviyor. Kamera da mevcut evde izliyorum. Ama bakan kisi bugün kendi ağzıyla bana bişey söyledi ve neden bilmem çok Üzüldüm. .
Parkta yaşça 5 6 olan bir çocuk Salıncağı bebeğime doğru itmis. Ve çarpmak üzere iken son anda bakıcı ablası tutmuş. Bebeğim de Salıncağa doğru gidiyormuş. Ama tutarken de " yavaş " diye ona bağırmis . Söylediğine göre panik olup bagirmis çarpacak diye korkmus. Ama bebeğim daha çok korkMuş ve Ağlamış..
Bana bunu bakıcı söyledi.
Neden yanında değildim. Neden ağladığında annesine sarilamadi. .
Vicdan azabı çekiyorum.
Kıza da kızıyorum istemsiz. Bagirmasa olmaz mıydı yani.
Bi yandan onun için geleceği için çalışmak istiyorum. Bi yandan da çok üzülüyorum.
Onun için en iyi imkanları sağlamaya çalıştım hep inanin.
Eve gelen iyi biri için aylarca aradım. Çocuk Gelişimi mezunu olsun vs şu bu . Referanslari iyi olsun. İnanın onun için yapmayacağım sey yok şu hayatta.
Ama vicdan azabı çekiyorum. .
Bu yazdiklarinizi okudum da.Hem huzunlendim hem de sizin gibi bir anne olmayi diledim.Bebeğim doğduktan sonra bi süre çalışmayı denedim yapamadım ve ücretsiz izne ayrıldım. 17 aya kadar yanında idim..
Son 2 aydır falan calışıyorum . Bebeğim için eve gelen bir ablası var o bakıyor. Genel olarak memnunum. Sevdiğine inanıyorum. Bebeğim onu çok seviyor. Kamera da mevcut evde izliyorum. Ama bakan kisi bugün kendi ağzıyla bana bişey söyledi ve neden bilmem çok Üzüldüm. .
Parkta yaşça 5 6 olan bir çocuk Salıncağı bebeğime doğru itmis. Ve çarpmak üzere iken son anda bakıcı ablası tutmuş. Bebeğim de Salıncağa doğru gidiyormuş. Ama tutarken de " yavaş " diye ona bağırmis . Söylediğine göre panik olup bagirmis çarpacak diye korkmus. Ama bebeğim daha çok korkMuş ve Ağlamış..
Bana bunu bakıcı söyledi.
Neden yanında değildim. Neden ağladığında annesine sarilamadi. .
Vicdan azabı çekiyorum.
Kıza da kızıyorum istemsiz. Bagirmasa olmaz mıydı yani.
Bi yandan onun için geleceği için çalışmak istiyorum. Bi yandan da çok üzülüyorum.
Onun için en iyi imkanları sağlamaya çalıştım hep inanin.
Eve gelen iyi biri için aylarca aradım. Çocuk Gelişimi mezunu olsun vs şu bu . Referanslari iyi olsun. İnanın onun için yapmayacağım sey yok şu hayatta.
Ama vicdan azabı çekiyorum. .
Çok abartıyorsunuz. Çocuğun yaşıtlarıyla sosyalleşmeye ihtiyacı var. İyilik yapacağım derken kötülük yapmak tam da bu. Gözünüz hep çocuğunuzun üstünde olsun, takip edin ama böyle değil. Çocuk kreşe gidince ihmal edilmiş olmuyor. İlkokula başlayınca ne yapacaksınız?Krese gitmeyecek. .
Hep yanında olacağım.
Yaşadıklarınıza bir anne ve eğitimci olarak inanılmaz üzüldüm. İçimde bir yer 'cız' etti.Bu yazdiklarinizi okudum da.Hem huzunlendim hem de sizin gibi bir anne olmayi diledim.
Annem ben kucukken bile beni acimadan doverdi.ben yemeyen bir cocuktum hep hasta olurdum belki bu yuzden sinirlenirdi bana. Ama hep devam etri bu.Filmlerde vuran anne sonra pisman olur aglar ya ben annemi dusunurdum bu filmdeki gbi pisman oluyor mudur diye.Lise son sinifa kadar surdu benim dayaklarim.Ama reddedilisim terslenisim suruyor,omur boyu surecek .ama beni seviyor biliyorum.
Siz ise bebeginizin bir aglamasina bile yaninizda olmadiginiz icin uzuluyor vicdan azabi cekiyorsunuz.o cok sansli bir bebek..ona iyi bir gelecek saglamak icin yalniz birakiyorsunuz onu ,sadece ona iyi bir hayat verebilmek icin.
Lutfen uzmeyin kendinizi.
İns ben de sizin gibi bir anne olurum.
@Processes meramımızı konu sahibine anlatabildiğimizi düşünmüyorum.
konu sahibi ne yazık ki konu sahibi geçmişin travmatik izlerini çok derinde taşıyor, bu nedenle de duygularını yoğun ve uçlarda yaşıyor.
Bu platformda ona yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.
Belli bir süre terapi görmeli.
Diğer üyelerin olumsuz etkilenip yanlış kanaatlere varmaması için uğraşmalıyız evet.haklısınız ama bu konu sahibi bence çalışmak zorunda olan veya çalışmayı seven diğer anneleri de psikolojik olarak olumsuz etkiliyor.insanlarda acaba bende mi böyle olmalıyım bu kadın ne kadar iyi anne ben kötü anne miyim sorusunu oluşturuyor yorumlara bakın göreceksiniz
aslında kendi tavırları yanlış ve abartılı ama okuyan anneler acaba mı diyor.tedavi olması gerektiğini bu travmayı atması gerektiğini ilk söyleyen siz değilsiniz diğer konularında da bu öneriler geldi ama onun tavrı ben bunu bunu yaşadım çocuğum yaşamayacak,yanlış da olsa ben böyleyim bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?