- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
O parayla kac cocuklu aıle gecınıyor ya. Yarı ac yarı tok. Param olsada harcamam yani bu kadar bos. Her ay ne alır ınsan 800liralık. Müsriflik.Sorsan herkes aç :))
Tamam Tşk ederim benimde tek çizgi oluşmuş ta o yüzden sordum :)Kırışık olmasın diye diyim,nemlendirmesi güzel, morluklarımı geçirdi
ben her ay o kadar masraflı bir makyaj/bakım ürünü alınacağını düşünmüyorum. Ben de alıyorum eczaneden bitkisel yüz temizleyici. Ama 150 Tl yi geçmiyor ki haftada 5 gün makyaj yapan biri olarak temizleyicilerim bile 6 ay gidiyor diyebilirim. Keza makyaj malzemeleri de öyle.Şöyle de bir gerçek var ki makyaj ya da temizlik ürünlerini en iyisini kullanmaya kalktığınızda en az bir ürüne 200- 300 vermek zorunda kalıyorsunuz. Eğer cildiniz hassassa ve rastgele bir ürün kullanmak istemezseniz bi bakmışsınız aylık gider almış başını gitmiş malesef
Durumu müsait olan harcıyor yedin içtin gezdin beğendiğin şeyleri aldın oldu 800 zaten tabi iyi ve kaliteli kullanmak ister parası olanda..O parayla kac cocuklu aıle gecınıyor ya. Yarı ac yarı tok. Param olsada harcamam yani bu kadar bos. Her ay ne alır ınsan 800liralık. Müsriflik.
Bana gönderebilir misinizbir haber okudum
bir blogun sahibi , bir yıl önce , 1 yıl boyunca hiçbir şey satın almama kararı almış. Gıda ve ilaç gibi temel ihtiyaçlarının dışında son bir yıldır satın aldığı ürün sayısı beşmiş. Cilt uzmanının aldırdığı bir cilt ürünü, sıcakla mücadele etmek için aldığı bir beyaz şal, bir kalıp sabun, telefon şarjı ve bir tane bileklik. ilgili röportajı da var okumak isteyene gonderebilirim
ben her ay o kadar masraflı bir makyaj/bakım ürünü alınacağını düşünmüyorum. Ben de alıyorum eczaneden bitkisel yüz temizleyici. Ama 150 Tl yi geçmiyor ki haftada 5 gün makyaj yapan biri olarak temizleyicilerim bile 6 ay gidiyor diyebilirim. Keza makyaj malzemeleri de öyle.
bir haber okudum
bir blogun sahibi , bir yıl önce , 1 yıl boyunca hiçbir şey satın almama kararı almış. Gıda ve ilaç gibi temel ihtiyaçlarının dışında son bir yıldır satın aldığı ürün sayısı beşmiş. Cilt uzmanının aldırdığı bir cilt ürünü, sıcakla mücadele etmek için aldığı bir beyaz şal, bir kalıp sabun, telefon şarjı ve bir tane bileklik. ilgili röportajı da var okumak isteyene gonderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?