- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi moveon1881
-
Kitap + kadinlar klubuŞimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Kamu kurumunda çalışıyorum ve çoğu zamanım masa başında geçiyor..Odam tek kişilik.. Bunun avantajları çok ama bazen sıkıcı oluyor.. (Eski memurlar elişi yaparlardı filmlerde görürdük..pek de haksız değillermiş yani.)
Benim durumu yaşayan arkadaşlar siz zamanımızı nasıl dolduruyorsunuz????
33 yıllık memurum. İşim biterse başka arkadaşlara gider yardım ederim.
Mesai saatinde uğraşmak için hobiler aramak iş ahlakına sığmaz.
Yardım edebilirsiniz.
Çok merak ettim polismisinizŞimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Kamu kurumunda çalışıyorum ve çoğu zamanım masa başında geçiyor..Odam tek kişilik.. Bunun avantajları çok ama bazen sıkıcı oluyor.. (Eski memurlar elişi yaparlardı filmlerde görürdük..pek de haksız değillermiş yani.)
kuzenim unv. de memur.Cok yogun zamanlari oldugu gibi bombos oldugu gunlr de oluyor.O zamanlrda kitap okuyor ve online dıl kursuna yazildi dil ogreniyor.Bir de yemek yapmayi is yerinde izledigi videolara borclu:)Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..
Sen bu zamana kadar çabalamışsın onkadar soru çözmüşsün gece gündüz canını dişine takıp çalışmışsın ama herkes oturmana takmış.
E napsın yani çalıştığının karşılığını alıyor,ekmeğini yiyor
Otur hobiler edin kendine canım.
Aldığın maaşta sonuna kadar helal.
Önemli değil canım,iş hayatında başarılar. :)Ay canım benim ne kadar iyi niyetli güzel kalbiniz var.. teşekkür ederim
Ben de bir ara başlamıştım sonra bazı siteler engellendi kurumda yarım kaldı acaba hangi kaynaklara başvurdunuz en azından evde şimdi internetim varBen şayet boş vaktim olduğunda yabancı dil İspanyolca çalışıyorum
Yazınızı okurken ideallerim geldi aklıma. Lise sonrası hep güzel bir kariyer için emek verdim atandığımda da ideallerim vardı inanın iş yerinde en çok çalışan birkaç kişiden biriyim benim işim yoksa kimsenin yoktur ve bir adım attığımda da sen bayansın geride dur deniyor! Artık ben de yıldım o sebeple işim varsa yaparım yoksa da başka şekilde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Tüm gün boş oturmak bana göre hiç değil o yüzden işlerim bitince ya kitap okuyorum ya online eğitimlere katılıyorum. (Önceleri kk da giriyordum ama şu an kamu kurumları haricinde giriş yasağı var) Ben de okumaya, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama bunların hiç biri iş yerinde bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki.Kpss de o kadar soruyu boş oturmak için çözmediniz tabiki de. Evet boşluğunuz olabilir ama bunu hobiyle mi geçirmek gerekir? Yukari da bir arkadaşın dediği gibi başka çalışanlara yardim edebilirsiniz, kendinizi alaninizda geliştirebilirsiniz. Sizin az önce yaptığınız ben bu is için az soru çözmedim lafiniza istinaden bu yorumu yapıyorum. Sabahtan akşama kadar boş oturmak için onca uğraşı verdiyseniz idealler nerede kaldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?