Çalışan bayanlar bir bakabilir misiniz..??‍♀️‍♀️

Bi kitap serisi belirle kendin, onlari bitir..
Ya da bi kac film/belgesel vs belirle, onlari izle..
Ilginc konularda arastirmalar yap..
Alaninla ilgili ilerleme kaydettirecek seyler oku..
Boyama yap, el isi yap, puzzle yap, ilginc tarifler ogren..
Bunlari yapiyorum diyorsun ama baska ne onerilebilir ki?

Kimden yazmamış ben yazayım bari
Bulmaca çözebilirsin

Bulmaca, sudoku... beyin jimnastiği yaptıran şeyler işte

Eski memurların el işi yaparak aldığı maaşlar haram zıkkım olsun.

Yeniler için hiç yorum yapmayayım en iyisi.

bazı günler inan hiç iş olmuyor 1 saatlik iş anca oluyor. eskiden de eminim bu şekildeydi.
e peki ne yapalım. ah bu gun iş yoktu maaş haram mı olacak diyelim ?

iş olduğu halde yapmayan memurlar var. telefondan başka hiç bir teknolojik alet kullanamayıp öğrenmeyi de reddedip inadına emekli olmayan dedeler teyzeler var. bunlara haram edin

çok haklısınız. tümüne hak etmeden aldıkları maaş haram zıkkım olsun.

M moveon1881 ben açıktan ikinci üniversiteyi okudum can sıkıntısından...4 yıllıktı mezun oldum. boşluğa düştüm :)
ve maalesef çok tez canlıyım. klavyem elim de hızlı olduğu için hemen bitiriyorum ne varsa. geri kalan saatler düşün düşün dur...yarından itibaren roman okuyayım diyorum napayım...
bende 2 kişilik odadayım ama yanımdaki işleri bana kitleyen gereksiz amcayla muhabbetim olmadığından tek sayılırım.

Ben de bir ara başlamıştım sonra bazı siteler engellendi kurumda yarım kaldı acaba hangi kaynaklara başvurdunuz en azından evde şimdi internetim var
Ben kitaplardan çalışıyorum canım, (şirketin önerisi) ama kitapların işlendiği İnternet sayfasida var Goethe Verlag. Biz yurtdisinda yaşıyoruz burda genelde arkadaşlar bu sitede ve onların kitapları ile çalışıyoruz. Türkiye de nasıl bilemicem

Ben de bankacıyım müşteri ilişkilerinde, 15 gündür ilk kez buraya girdim 5 dk lığına, o da kafam artık patlayacak gibi olduğundan, biraz ara vermem gerektiğinden. Yoksa ne arası birisi oturuyor birisi kalkıyor masama, çalan telefonlar cabası, cebi ayrı, masa teli ayrı, whats up ı ayrı, şusu busu, ama öyle beynimize işlemişler ki wc ye giderken bile suçluluk duyuyorum. wc ye iki kez gittim diye (ishaldim ) müdürümden azar yedim daha kısa zaman önce.

Ne bileyim ben adaletsizliğe üzülüyorum ülkedeki. Herkesin asgari düzeyde eşit şartlarda çalışmasını istiyorum ama ütopya sanırım bu

Makaleyi yazdigımizda nereye verebiliriz kim aliyor ya da herhangi bir kişinin makelesini alirlar mi..
Bir yerle anlaşılıyor size konu belirliyorlar onunla ilgili yazıyorsunuz kelime başına veya cümle başına ücret alınıyor sanırım bi tanıdığım yapıyordu ama nasıl buldu işi bilmiyorum araştırmak gerek.

Evet örgü bana da garip geliyor yani şu an kendimi düşündüm örgü yapsam kimse birşey demezdi çünkü kendi halinde bir kurumuz, vatandaşla işimiz yok ama insanlarla iç içe olunan kurumlarda bu tarz şeyler hoş olmaz (örgü sadece örnek tabii)
Kitap okumak da bir yerden sonra sıkabiliyor, nasıl desem aynı şeyi devamlı yapınca insan sıkılıyor. Mesela benim kitabı en verimli şekilde okuduğum zamanlar toplu taşımada geçen zamanlar oluyor çünkü zaman kısıtlı ve daha tatlı geliyor o arada okumak :)

Ben de atanmadan önce aöf okuyordum ikinci üniversite olarak onu bitirdim şimdi Aşçılık bölümüne kayıtlıyım (3.üni oluyor) ama şifremi unuttuğum için bu sene sınavlara giremedim. Bugün biraz boşluk bulduğumda da halk eğitimin kurslarına baktım hangi yemek kursları var diye :) en azından açıktan okurum, kurslarla da desteklerim pratiğim gelişir
Sen hangi bölüm okudun?
Bir de tayin gideceğim yer nasıl bilmiyorum dıştan gördüğüm kadarıyla herkesin kendince işi var. Çok yoğun değil ama şimdiki kadar boşluğum olmayacak gibi (olmasa da olur iş sonuçta oraya çalışmaya gidiyoruz )
Bu arada amca kılıklı tiplerden bizde de var yaşı 40 ama içinde 70 yaşnda amca var sanırsın

Ay bu ne ya.. hangimizin işi daha zora döndürdünüz burayı.. Bende öğlene kadar şantiyedeyim..toz toprak içinde kalıyorum ve yaklaşık 40 işçinin can güvenliği mesüliyeti üzerimde.. türlü türlü insanlarla uğraşıyorum.. İzin verin de öğleden sonra diğer işler için masa başında olalım..bunları dillendirmedik diye yemediğimiz yafta kalmamış..
Ayrıca Bankacılık birebir müşterilerle muhattap olunan meslek..bunu baştan biliyor olmalıydınız..mühendislerle aynı şartları istemeniz garip olmuş..

İtham degil ordaki ortamın gercegi ustelik bir kisim zorunlu atanmalar var ki onlar hic calismiyor Bunu hepimiz biliyoruz

Off çok itici değil mi? Boş oturmaktan yakınıyor, mesai saatinde örgü Örenlere hak verecek kadar bilinçsiz ama bilmem kaç soru çözdü diye övünüyor vs. Yahu Zaten eğitim sistemimizde herkes fazlaca soru çözüyor sistem o yani, ay zamanında deli gibi soru çözdüm şimdi boş oturmak hakkım neyin kafası, insan şuraya konu açmaya utanır. Zaten dediği gibi bir tip olsa boş vakitlerini nasıl değerlendireceğini de iyi bilir. Ülkenin yarısı zaten mühendis hanımefendi, o mühendislerinde nasıl mühendis olduklarını bilenler iyi bilir rahat olun. ezbere dayalı bir sınavda iyi bir puan alıp, devlete kapağı atmak ( sizin gibilerin tabiri olsa gerek) ve ay çok boşum ne yapayım diye konu açmak zaten seviyeyi gösteriyor. O yüzden cevap yazıp kendi canımızı sıktığımıza değmez

İnsan bu soruyu sormaya utanmaz mı ya? Çalışmayı deneseniz mesela zira orada bulunma amacınız o! Herkes de akıl vermiş, yazık ülkeme çok yazık!
Okuyup algılamada sıkıntın var galiba..iş şartlarımı sana bir daha anlatma gereği bile duymuyorum..utanmadan bahsetmiş bide asıl sen utan algılamada problem yaşadığın için..

Benim sayfamda benim dedikodumu yapmış bide :)

Hayatın herhalde başarısızlıklarla dolu bu ne hırs bu ne kin..neyse mutsuzluğunu üzerime bulaştırma..burdan uzaklaşırsan sevinirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…