- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.840
- 798
- Konu Sahibi moveon1881
-
Eski memurların el işi yaparak aldığı maaşlar haram zıkkım olsun.
Yeniler için hiç yorum yapmayayım en iyisi.
bazı günler inan hiç iş olmuyor 1 saatlik iş anca oluyor. eskiden de eminim bu şekildeydi.
e peki ne yapalım. ah bu gun iş yoktu maaş haram mı olacak diyelim ?
iş olduğu halde yapmayan memurlar var. telefondan başka hiç bir teknolojik alet kullanamayıp öğrenmeyi de reddedip inadına emekli olmayan dedeler teyzeler var. bunlara haram edin
Ben kitaplardan çalışıyorum canım, (şirketin önerisi) ama kitapların işlendiği İnternet sayfasida var Goethe Verlag. Biz yurtdisinda yaşıyoruz burda genelde arkadaşlar bu sitede ve onların kitapları ile çalışıyoruz. Türkiye de nasıl bilemicemBen de bir ara başlamıştım sonra bazı siteler engellendi kurumda yarım kaldı acaba hangi kaynaklara başvurdunuz en azından evde şimdi internetim var
Bende özel sektörde çalışıyorum , inanın bırakın keyif yapmayı kahve içmeyi, tuvalete gidecek vakit bulamıyorum. Dediklerinizi anlıyorum kısmen hak veriyorum da evet çok kez kadir kıymet bilinmiyor. Ama şöyle birsey var ben boş durduğum zaman vicdanım buna el vermiyor. Ki çalışma şartlarım çok yoğun olmasına rağmen bunu diyorum. Idealleri de geçtim her ay sonu aldığım maaş ve benim yerimde olmak isteyen insanlar geliyor aklıma. Bilmiyorum belki de ben abartıyorumdur. Bu arada kitap okuyorum demissiniz ya kendinizi zaten gelistirebileceginiz en iyi yollardan birini yapıyormuşsunuz. Ama is yerinde örgü örmekten falan bahsediliyor burada şaştım kaldim..
Makaleyi yazdigımizda nereye verebiliriz kim aliyor ya da herhangi bir kişinin makelesini alirlar mi..Makale yaz
Köşe yazısı gibi yazılıp para kazanılan bir meslek var ya
İş içinde iş
İşception
Bir yerle anlaşılıyor size konu belirliyorlar onunla ilgili yazıyorsunuz kelime başına veya cümle başına ücret alınıyor sanırım bi tanıdığım yapıyordu ama nasıl buldu işi bilmiyorum araştırmak gerek.Makaleyi yazdigımizda nereye verebiliriz kim aliyor ya da herhangi bir kişinin makelesini alirlar mi..
Evet örgü bana da garip geliyor yani şu an kendimi düşündüm örgü yapsam kimse birşey demezdi çünkü kendi halinde bir kurumuz, vatandaşla işimiz yok ama insanlarla iç içe olunan kurumlarda bu tarz şeyler hoş olmaz (örgü sadece örnek tabii)Bende özel sektörde çalışıyorum , inanın bırakın keyif yapmayı kahve içmeyi, tuvalete gidecek vakit bulamıyorum. Dediklerinizi anlıyorum kısmen hak veriyorum da evet çok kez kadir kıymet bilinmiyor. Ama şöyle birsey var ben boş durduğum zaman vicdanım buna el vermiyor. Ki çalışma şartlarım çok yoğun olmasına rağmen bunu diyorum. Idealleri de geçtim her ay sonu aldığım maaş ve benim yerimde olmak isteyen insanlar geliyor aklıma. Bilmiyorum belki de ben abartıyorumdur. Bu arada kitap okuyorum demissiniz ya kendinizi zaten gelistirebileceginiz en iyi yollardan birini yapıyormuşsunuz. Ama is yerinde örgü örmekten falan bahsediliyor burada şaştım kaldim..
Ben de atanmadan önce aöf okuyordum ikinci üniversite olarak onu bitirdim şimdi Aşçılık bölümüne kayıtlıyım (3.üni oluyor) ama şifremi unuttuğum için bu sene sınavlara giremedim. Bugün biraz boşluk bulduğumda da halk eğitimin kurslarına baktım hangi yemek kursları var diye :) en azından açıktan okurum, kurslarla da desteklerim pratiğim gelişirM moveon1881 ben açıktan ikinci üniversiteyi okudum can sıkıntısından...4 yıllıktı mezun oldum. boşluğa düştüm :)
ve maalesef çok tez canlıyım. klavyem elim de hızlı olduğu için hemen bitiriyorum ne varsa. geri kalan saatler düşün düşün dur...yarından itibaren roman okuyayım diyorum napayım...
bende 2 kişilik odadayım ama yanımdaki işleri bana kitleyen gereksiz amcayla muhabbetim olmadığından tek sayılırım.
Ben de bankacıyım müşteri ilişkilerinde, 15 gündür ilk kez buraya girdim 5 dk lığına, o da kafam artık patlayacak gibi olduğundan, biraz ara vermem gerektiğinden. Yoksa ne arası birisi oturuyor birisi kalkıyor masama, çalan telefonlar cabası, cebi ayrı, masa teli ayrı, whats up ı ayrı, şusu busu, ama öyle beynimize işlemişler ki wc ye giderken bile suçluluk duyuyorum. wc ye iki kez gittim diye (ishaldim ) müdürümden azar yedim daha kısa zaman önce.
Ne bileyim ben adaletsizliğe üzülüyorum ülkedeki. Herkesin asgari düzeyde eşit şartlarda çalışmasını istiyorum ama ütopya sanırım bu
İtham degil ordaki ortamın gercegi ustelik bir kisim zorunlu atanmalar var ki onlar hic calismiyor Bunu hepimiz biliyoruzbence bu itham yanlış. çünkü kpss çalışıp puanla atanıyorlar. masasında iş beklemiyorsa o kişi hakkıyla alıyordur maaşı.
napsın zorla yalvarıp iş mi aslın iş mi üretsin. yapacak bir şey yok.
ki dediğim gibi yer yer yoğun ve stresli bir kurumda olmama rağmen söylüyorum bunu.
geçen hafta arkadaşın biri izinliydi ve 1 hafta diş ağrısı çektim doktora gidemedim işler kalır ve yoğun diye. artın cuma günü müdürüme durumu anlatıp gittim. geldiğimde masa full doluydu.
Sizin mesleğinizi nerden bileyim de çalışma şartlarını bilerek yorum yapayım allah aşkına.
Benim içi boş dememin nedeni sizin odamda tekim sıkılıyorum ne yapmalıyım tarzında bir konu açmanızdı. Yani bunu deme hakkımı siz verdiniz şimdi diyemezsiniz diyorsunuz.
Yaptığınız işi büyütmemekle işe başlayabilirsiniz bence
Okuyup algılamada sıkıntın var galiba..iş şartlarımı sana bir daha anlatma gereği bile duymuyorum..utanmadan bahsetmiş bide asıl sen utan algılamada problem yaşadığın için..İnsan bu soruyu sormaya utanmaz mı ya? Çalışmayı deneseniz mesela zira orada bulunma amacınız o! Herkes de akıl vermiş, yazık ülkeme çok yazık!
Off çok itici değil mi? Boş oturmaktan yakınıyor, mesai saatinde örgü Örenlere hak verecek kadar bilinçsiz ama bilmem kaç soru çözdü diye övünüyor vs. Yahu Zaten eğitim sistemimizde herkes fazlaca soru çözüyor sistem o yani, ay zamanında deli gibi soru çözdüm şimdi boş oturmak hakkım neyin kafası, insan şuraya konu açmaya utanır. Zaten dediği gibi bir tip olsa boş vakitlerini nasıl değerlendireceğini de iyi bilir. Ülkenin yarısı zaten mühendis hanımefendi, o mühendislerinde nasıl mühendis olduklarını bilenler iyi bilir rahat olun. ezbere dayalı bir sınavda iyi bir puan alıp, devlete kapağı atmak ( sizin gibilerin tabiri olsa gerek) ve ay çok boşum ne yapayım diye konu açmak zaten seviyeyi gösteriyor. O yüzden cevap yazıp kendi canımızı sıktığımıza değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?