Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))
KEşke diyorum öğretmen fln olaydık tatillerimiz bize kalırdı 8-5 çalışmazdık.Şuan çocuğum yok ama böle bile zor geliyor gerçekten yazın gene neys kışın hiç çekilmiyor eve geliyosun gün bitmiş oluyor:).Hafta sonlarını iyi değerlendirmeye çalışıyoruz ne yapalım birazda düzenli kullanmak gerek evi yoksa bütn hafta sonu ev temizliği ile geçiyor:))) kendimi motive etme konusunda banada yardım lazım yaaaa çünküü küçücük yabancı bi yerde eşimle ikimiz varız sadece üüüü:18 .
Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamlarr, ben cumartesi günleri çalışmıyorum. O yüzden cumartesi günü tüm doabımı gözden geçiririm, yıkanacakları yıkarım. Evimin temizliğini yaparım. En son olarakta buzdolabının içi. Hafta içi alınmış ama kullanılmamış sebze vs varsa, buzluğa konabilecek olanları yapar koyarım. Tabi bu arada eşimde ev işlerine yardım eder. Pazar günü eğer evdeysem, değilsem pazar akşamı eşimle tv izlerken yada sohbet ederken tüm ütülerimi yapar dolabıma asarım. tabi eşimin deGenelde de, ertesi gün ne giyeceğime bir gece önceden karar veririm. Karar vermemiş olsam bile, tüm kıyafetlerim temiz ve ütülü olduğu için sorun olmaz. Genelde kombin olan kıyafetleri birbirine yakın asarım dolaba. Saçımı makyajımı yaparım, kendimi iyi hissetiğim sürece hep enerjiğim zaten.
Eve döndüğümde de, şu aralar ilk işim evde ki klimayı açmakPek yorgunluk çökmez genelde, gerçi şu aralar hamilelik falan, arada sıcaktan da bunalınca off diyorum ama, sağ olsun eşim o hep destek bana.
Akşamları yemek sonrası yorgunluk çöküyorsa, karbonhidratlı yiyecek fazla tüketme. Proteinli gıdalar tüket. Bol meyve ye ve su iç.
Hafta sonları ışık hızında geçiyor :) hiç motive edemiyorum kendimi hiçç:)
Çok halsiz hissediyorum haftasonı kendimi ya. Annem sağolsun hiç iş yaptırmıyor ama ılerde bu böyle de gitmez tabi. Alıştırması lazım kendini insanın.Işık hızında geçtiği doğru, ama hiç bir işim eksik kalmıyor.Bir de alışkanlık herhalde, cumartesi sabahları erken uyanıyorum. Erken uyanınca, temizlikte yetişiyor, yemekte yetişiyor. Hatta saçlarıma fön çekip, güzel bir masa hazırlayıp geçiyorum eşimin karşısına. Bilmem ben 7 aylık evliyim, hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ev işi yada evlilik hayatında olsun. Bakalım bebek olunca ne olacak, gerçi Allah eşimden bin kere razı olsun, her işte yardımcıdır. Onun sayesinde belki de, zorlamıyor beni hem çalışmak hem ev işleri.
Çok halsiz hissediyorum haftasını kendimi ya. Annem sağolsun hiç iş yaptırmıyor ama ılerde bu böyle de gitmez tabi. Alıştırması lazım kendini insanın.
Sana bi tavsiye canım bende sabah 8 akşam 5 çalışıyorum uykunu biraz daha alabilmen için her akşam yarın giyeceğin kıyafeti seç ütüle ve as her sabah uykulu uykulu uğraşma ne giyeceğim diye 😉 Allah hepimize kolaylık versin
Hemde ne zor aksam eve kendimi zor atiyorum birde her aksam koltkda uyya kaliyorum yazik esim yanliz kaliyor. Geceden hazirla ne gidecegini yemegide haftalik yap buzlaha koy haftanin iki günü hazir yemekle idare et birgunde kahvalti.hafta sonu ctesi tatlsen temzligi bitir pazarda sadece esine vakit ayir.off off simdi tatil okul acilinca yandm valla iyicw dinleniyorum suan evde
Şimdi bekarım ondan belki bu kadar rahatım :) uzun yıllar böyle olacak gibi bakalım:)) Allah yardımcımız olsun:) tatiller hiç bitmese keşke:)
Ahhh keşke. Bekarligin tadini cikar ozaman
İnşaallah hayırlısıyla nasip olur size de.Ahh ahh bende atansamda ben de çalışsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?