Çalışan bayanlar gelin hele:))

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

:) Her sabah of diyorum istemeden de olsa. Akşam eve gidiyorum hooop uyku:) evli olanlar için de zordur inşaallah ev işlerinde yardımcı olacak eşlerimiz olur:))

Selamlarr, ben cumartesi günleri çalışmıyorum. O yüzden cumartesi günü tüm doabımı gözden geçiririm, yıkanacakları yıkarım. Evimin temizliğini yaparım. En son olarakta buzdolabının içi. Hafta içi alınmış ama kullanılmamış sebze vs varsa, buzluğa konabilecek olanları yapar koyarım. Tabi bu arada eşimde ev işlerine yardım eder. Pazar günü eğer evdeysem, değilsem pazar akşamı eşimle tv izlerken yada sohbet ederken tüm ütülerimi yapar dolabıma asarım. tabi eşimin de Genelde de, ertesi gün ne giyeceğime bir gece önceden karar veririm. Karar vermemiş olsam bile, tüm kıyafetlerim temiz ve ütülü olduğu için sorun olmaz. Genelde kombin olan kıyafetleri birbirine yakın asarım dolaba. Saçımı makyajımı yaparım, kendimi iyi hissetiğim sürece hep enerjiğim zaten.

Eve döndüğümde de, şu aralar ilk işim evde ki klimayı açmak
Pek yorgunluk çökmez genelde, gerçi şu aralar hamilelik falan, arada sıcaktan da bunalınca off diyorum ama, sağ olsun eşim o hep destek bana.

Akşamları yemek sonrası yorgunluk çöküyorsa, karbonhidratlı yiyecek fazla tüketme. Proteinli gıdalar tüket. Bol meyve ye ve su iç.

Hafta sonları ışık hızında geçiyor :) hiç motive edemiyorum kendimi hiçç:)

Hafta sonları ışık hızında geçiyor :) hiç motive edemiyorum kendimi hiçç:)

Işık hızında geçtiği doğru, ama hiç bir işim eksik kalmıyor.Bir de alışkanlık herhalde, cumartesi sabahları erken uyanıyorum. Erken uyanınca, temizlikte yetişiyor, yemekte yetişiyor. Hatta saçlarıma fön çekip, güzel bir masa hazırlayıp geçiyorum eşimin karşısına. Bilmem ben 7 aylık evliyim, hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ev işi yada evlilik hayatında olsun. Bakalım bebek olunca ne olacak, gerçi Allah eşimden bin kere razı olsun, her işte yardımcıdır. Onun sayesinde belki de, zorlamıyor beni hem çalışmak hem ev işleri.

Çok halsiz hissediyorum haftasonı kendimi ya. Annem sağolsun hiç iş yaptırmıyor ama ılerde bu böyle de gitmez tabi. Alıştırması lazım kendini insanın.

Ben bekarken de çok işimi kendim yapardım. Örneğin odamı temizlerdim, nevresimlerimi değiştirirdim. Yine dolabımı toparlar, yıkanacakları makineye atar, pazar akşamı ütülerdim. Arada aileme değişik yemekler yapardım, hafta sonu mutfağa sokmazdım annemi, ya da nişanlımla dışarı çıkardık. Ya açıkçası, ben ev işi yapmayı sevmiyorum. Hani, yemek yapmam gerektiği için değil, yemek yapmaktan keyif aldığım için yemek yapıyorum, temizlik yapmayı seviyorum, yapılması gerektiği için değil, yapmayı sevdiğim için. Tertemiz evimde, duşumu almış halde içeceğimi yudumlamak benim için ayrı bir keyif. Bence sizde, hafta sonları annenize bir sürpriz yapın ve ev işlerine girişin, hem daha çabuk biter, hem işleyen demir ışıldar, hareket ettikçe enejiniz artar.

Sana bi tavsiye canım bende sabah 8 akşam 5 çalışıyorum uykunu biraz daha alabilmen için her akşam yarın giyeceğin kıyafeti seç ütüle ve as her sabah uykulu uykulu uğraşma ne giyeceğim diye 😉 Allah hepimize kolaylık versin

Öyle yapsam bile yine sabah şaşkaloz gibi bakıyorum dolabı açtığımda:) dolapta giyinmediğim bir sürü kıyafetim var hep aynı şeyleri giyiniyorum farkettim de ya:))

talım ben de çalışıyorum ama çocuğum yok..
evimi ve işimi seviyorum..
işteyken eve dair yapacaklarımı yazıp, evdeyken de işe yönelik bi ajanda tutuyorum..
düzenli oluyo ve mutlu oluyorum..

Hemde ne zor aksam eve kendimi zor atiyorum birde her aksam koltkda uyya kaliyorum yazik esim yanliz kaliyor. Geceden hazirla ne gidecegini yemegide haftalik yap buzlaha koy haftanin iki günü hazir yemekle idare et birgunde kahvalti.hafta sonu ctesi tatlsen temzligi bitir pazarda sadece esine vakit ayir.off off simdi tatil okul acilinca yandm valla iyicw dinleniyorum suan evde

Şimdi bekarım ondan belki bu kadar rahatım :) uzun yıllar böyle olacak gibi bakalım:)) Allah yardımcımız olsun:) tatiller hiç bitmese keşke:)

Ahhh keşke. Bekarligin tadini cikar ozaman

Ahh ahh bende atansamda ben de çalışsam..

Ben uyku konusunda pek sorun yaşamam giyecegimi de aksamdan en azindan zihnimde hazirlarim sabah tek giymesi kaliyor. Yemeği planlayip gelince yapiyorum eger buzluktan bişeyler yapacaksam geceden dolabin altina indiriyorum ben gelene kadar çözülmüş oluyor :)

ÖNCELİKLE HER SABAH UYANDIĞIN İÇİN NEFES ALDIĞIN İÇİN ŞÜKRET.EVET ÖZELLİKLE KIŞIN KALKMAK ZOR SICACIK YATAKTAN :) AMA İŞİNİ SEVİYOSAN PROBLEM YOK.BEN 4 SENELİK EVLİYİM HERGÜN İŞ BİTENE KADAR KOCAMI DÜŞÜNÜP ÖZLÜYORUM BELKİ ÖYLE MOTİVE OLUYORUM.HAYATTAN ZEVK ALCAK ÇOK ŞEY VAR BİRAZ DİKKATLİ BAK

şu sabah ne giyeceğim, ve akşam ne yiyeceğim meseleleri o kadar zaman kaybı ki, inanın belki beş on senedir öyle şeyler sormuyorum kendime, giyimi düşünmeden yapın, yemeği haftasonları bir de diyelim ki çarşamba, inanın bir kaç saat kazanıyorsunuz. hesaplayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…