ya ben napayım kızlarcanım sabah 8 akşam 7 bucuk haftanın 6 gunu çalışıyorum ayda 3 pazar ev temızlığıne gıdıyorum haftada 2 gun çalıştıgım bınanın merdıvenlerınıde aldım siliyorum ve evde kasnakta bocuk işi anya susleme yapıyorum bazen ben bıle şaşıyorum ama ben mecvurucm her akşam yemek yapmıyorum yalnız yaşıyorum ondan yatmadan yarın ne gıyceksen hazırlıyorum sabah duş alıp gıyınıp çıkıyorum ve her sabah sukur edıyorumkı sağlığıma kavuştum iş bendenn korksun ayda 1 pazar evımı derın temızlık yapıyorum sosyal hayat sıfır buyuk kızım unuversıte kucu lıse bırde oğlan başka gelır yok offf kendımı ise işe yuruyerek gıttıgım için bakıyorum ayaklarım tutuyor hasta oldum donemler aklıma gelıyor sukredıyorum çok bunaldım zamanlarda oluyorda lıştım galıbaHerkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında şikayet edilecek hiçbir şeyimiz yok da böyle yakınıyoruz. Gerçekten sağlık her şeyden önemli. Sizi tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Helal para kazanmayı nasip etsin hepimize. Bir bayanın kendi Ayakları üzerinde durması kadar güzel bir şey yoktur herhalde. Allah hepimize sağlıklı mutlu ve hayırlı ömür versin.ya ben napayım kızlarcanım sabah 8 akşam 7 bucuk haftanın 6 gunu çalışıyorum ayda 3 pazar ev temızlığıne gıdıyorum haftada 2 gun çalıştıgım bınanın merdıvenlerınıde aldım siliyorum ve evde kasnakta bocuk işi anya susleme yapıyorum bazen ben bıle şaşıyorum ama ben mecvurucm her akşam yemek yapmıyorum yalnız yaşıyorum ondan yatmadan yarın ne gıyceksen hazırlıyorum sabah duş alıp gıyınıp çıkıyorum ve her sabah sukur edıyorumkı sağlığıma kavuştum iş bendenn korksun ayda 1 pazar evımı derın temızlık yapıyorum sosyal hayat sıfır buyuk kızım unuversıte kucu lıse bırde oğlan başka gelır yok offf kendımı ise işe yuruyerek gıttıgım için bakıyorum ayaklarım tutuyor hasta oldum donemler aklıma gelıyor sukredıyorum çok bunaldım zamanlarda oluyorda lıştım galıba
ya ben napayım kızlarcanım sabah 8 akşam 7 bucuk haftanın 6 gunu çalışıyorum ayda 3 pazar ev temızlığıne gıdıyorum haftada 2 gun çalıştıgım bınanın merdıvenlerınıde aldım siliyorum ve evde kasnakta bocuk işi anya susleme yapıyorum bazen ben bıle şaşıyorum ama ben mecvurucm her akşam yemek yapmıyorum yalnız yaşıyorum ondan yatmadan yarın ne gıyceksen hazırlıyorum sabah duş alıp gıyınıp çıkıyorum ve her sabah sukur edıyorumkı sağlığıma kavuştum iş bendenn korksun ayda 1 pazar evımı derın temızlık yapıyorum sosyal hayat sıfır buyuk kızım unuversıte kucu lıse bırde oğlan başka gelır yok offf kendımı ise işe yuruyerek gıttıgım için bakıyorum ayaklarım tutuyor hasta oldum donemler aklıma gelıyor sukredıyorum çok bunaldım zamanlarda oluyorda lıştım galıba
Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardımcınız olsun :)BENDE ÇALIŞIYORUM SEKRETERLİK YAPIYORUM VE 20 AYLIK KIZIM VAR SABAH 08.30 AKŞAM 18.30 OOOOOOOOO
Valla sesli güldüm boş odaya gider arar falan çok iyiymiş :)) Ben de evli ve çalışan bir bayanım sabah 08.00 akşam 18.00 haftanın 6 günü çalışıyorum ve takdir edersiniz ki 1 gün tatil ışık hızıyla geçiyo. Temizliğe mi ayırayım gezmeye mi dinlenmeye mi bilemiyorum. Çok istedim hafta sonu tatil bi işim olsun ama kısmet. Yemeği hafta içi bazen iki günlük yapıyorum bazen bir akşamlık yiyoruz bitiyo. Henüz bebek yok o da olunca nasıl yetişirim düşünemiyorum. Şu bir gerçek ki çalışan bayan olmak zor zanaat..Sabah erken kalkıyorum toplu ütü yapmıyorum o gün ne giyilecekse onu ütülüyorum, yemeği de bir günlük yapıyorum çok zorlanmıyorum arada eşimden yardım istiyorum evin genel temizliğini de 15 günde bir yapıyorum iyi oluyor zaten eşimle aynı yerde çalışıyoruz giriş çıkış saatleirmiz bir eve, ev fazla pislenmiyor makineye çamaşırıda ne zaman dolarsa o zaman atıyorum katlama işini hiç sormayın biriktirip öyl katlıyorum boş bir odam var orda birikirler bazen ordan alıp giyiniyoruz eşimde alıştı bu duruma o da kıyafet aradığında boş odaya gider bulur:)
Çamaşırların biri kurumdan diğeri çıkıyor makineden kutlamak çok zor geliyor yaValla sesli güldüm boş odaya gider arar falan çok iyiymiş :)) Ben de evli ve çalışan bir bayanım sabah 08.00 akşam 18.00 haftanın 6 günü çalışıyorum ve takdir edersiniz ki 1 gün tatil ışık hızıyla geçiyo. Temizliğe mi ayırayım gezmeye mi dinlenmeye mi bilemiyorum. Çok istedim hafta sonu tatil bi işim olsun ama kısmet. Yemeği hafta içi bazen iki günlük yapıyorum bazen bir akşamlık yiyoruz bitiyo. Henüz bebek yok o da olunca nasıl yetişirim düşünemiyorum. Şu bir gerçek ki çalışan bayan olmak zor zanaat..
Sanki is yapınca kadın oluyor gibi davranıyor çok bunaltmiyorum ben de yemek yapiyorum sofrayı ona kurduruyorum birde toplamaya yardım eder o kadar :)peki kocası hiç yardım etmeyip tv karşısında yatanlar ne yapıyor :)))) benim kocam top atılsa umrunda olmaz bardagını kaldırmaz yerinden
Sanki is yapınca kadın oluyor gibi davranıyor çok bunaltmiyorum ben de yemek yapiyorum sofrayı ona kurduruyorum birde toplamaya yardım eder o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?