Herkese hayırlı sabahlar, mutlu günler. Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 çalışan bayanlar nasıl kendinizi motive ediyorsunuz? Işimi çok seviyorum ama sabah erkenden uyanıp yarım saat ne giyeceğim diye düşünmek çok zooorr:) Akşam eve gidince üzerime çöken yorgunluktan hiç bahsetmiyorum bile:) Hem çalışıp hem evli çocuklu olanların Allah yardımcısı olsun. Çok büyük beceri ileride ne yaparım hiç bilmiyorum. Hepinize iyi mesailer :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yilbasindan sonra calismak cok zor geliyo insana
al benden de okadar( heryerimde kramplar var sanki
evet canım sizin ve tüm müslüman aleminin kandili kutlu olsun inşallah...Cok zor bi gun olacak gibi Allah kolaylik versin nu arada Kandiliniz de kutlu olsun
Benim eşim de yardım eder yemek yapmaya çok yorgun olmadığı sürece,çöpleri o atar,yemekte kendi yemeğini koyar,ama işte yetmiyo temizlikte yanlızım malesef,bir pazarım var o da temizlik yapmakla geçiyo eşim dışarda arkadaşlarıyla oluyo benim işim hiiç bitmiyoAmin. Eşler evde herseyi bizden beklerse olmuyor. Şimdi evlenmeden konuşmak gerek evde yardıM eder misin yoksa herseyi benden mi beklersin diye. Eğer ben elimi birşeye sürmem derse ve sende çalışmak zorunda isen evlendikten sonra mutsuz olursun.
Baya yardımcı oluyomuş maşallahBen de eşimde memur olduğumuz ve aynı yerde çalıştığımız için tüm vakitlerimiz ortak. Aynı anda eve girip aynı anda çıkıyoruz. Sabahları kahvaltı ederiz, eşim kahvaltılıkları koyar kaldırır bende makinaya dizerim, bulaşık makinasını eşim boşaltır arada da çamaşırları asar toplar. Genel temizlikte pek bir işe yaramıyor, sadece işte sandalyeleri kaldır, sehpayı oyana bu yana taşı, su kovasını boşalt gibi şeyler yapar, evde iki kişi olduğumuz içinde ayda bir genel temizlik yapıyorum çok fazla süpürülmeye de ihtiyaç olmuyor, yemekten sonra zaten tv karşısında birimiz pc karşısında takılıyoruz.
Ben çamaşır katlamaktan nefret ettiğim için bir odaya yığıyorum çamaşırları ordan alıp giyiyoruz 1 hafta ne zaman işime gleirse o zaman katlıyorum:)
Günlük ne giyeceksek sabahta onu ütülüyorum bana daha kolay geliyor.
Misafir geldiğinde de eşim evi toplar, makinada bulaşık varsa boşaltır, katlanacak çamaşırları gizler : D
Bazen ince ayrıntılarla ona hem evde hem işte eşit olduğumuzu hatırlatmamız lazım. Sana bir örnek vereyim, çok afedersin duş almıştım, pijamam banyonun önüne koydum kirli sepetine atmak için, saçlarımı kurutuyordum eşim geldi bu ne falan dedi, iç çamaşırı zannetmiş, bende kirli sepetine atar mısın dedim, o da banane senin pis çamaşırından deyince, bi bağırdım ben senin iç çamaşırını her gün makinaya atıyorum elliyorum ama dedim, o zmana kafasına dank etti, adam haklı beyler dağılın dedi gülüyor, tıpış tığpış attı kirli sepetine:)Baya yardımcı oluyomuş maşallahBen çok hasta iken eşim boşaltmıştı bulaşık makinasını onun dışında ellemez pek temizlik yaparken evde bile olmadığı için kova getir götür bile yaptıramıyorum
Tabiki hatırlatmadan yapmak istemiyo erkekler geneldeBazen ince ayrıntılarla ona hem evde hem işte eşit olduğumuzu hatırlatmamız lazım. Sana bir örnek vereyim, çok afedersin duş almıştım, pijamam banyonun önüne koydum kirli sepetine atmak için, saçlarımı kurutuyordum eşim geldi bu ne falan dedi, iç çamaşırı zannetmiş, bende kirli sepetine atar mısın dedim, o da banane senin pis çamaşırından deyince, bi bağırdım ben senin iç çamaşırını her gün makinaya atıyorum elliyorum ama dedim, o zmana kafasına dank etti, adam haklı beyler dağılın dedi gülüyor, tıpış tığpış attı kirli sepetine:)
Aynen öyle tatlım farketmemiler yani dünyanın yükü kadınların omuzuna binmemeli, güzel güzel anlatmalı erkeklere yani o da yapsın ayıp birşey değil, ilk evlendiğimiz zaman misafir geldiğinde onun çayını bile ben koyardım çok zoruma giderdi, hem hazırlık yap hem servis yap canıma tak ediyordu. Artık kalkıp hem kendi çayını koyuyor hem de misafirlerinkini, yapsınlar ellerine yapışmaz:)Tabiki hatırlatmadan yapmak istemiyo erkekler geneldeiyi demişsin bak söyleyince nasıl dank etmiş
Haklısın aferin kocanı iyi dize getirmişsin, bişey demeyip herşeyi ben yaparım nolcak deseydin öyle alışıp giderdiAynen öyle tatlım farketmemiler yani dünyanın yükü kadınların omuzuna binmemeli, güzel güzel anlatmalı erkeklere yani o da yapsın ayıp birşey değil, ilk evlendiğimiz zaman misafir geldiğinde onun çayını bile ben koyardım çok zoruma giderdi, hem hazırlık yap hem servis yap canıma tak ediyordu. Artık kalkıp hem kendi çayını koyuyor hem de misafirlerinkini, yapsınlar ellerine yapışmaz:)
Evet böyle oldu çok şükür, yaptığına da hiç kötü demem çok iyi olmuş derim, yoksa iyisini sen yap der bir daha yapmaz:)Haklısın aferin kocanı iyi dize getirmişsin, bişey demeyip herşeyi ben yaparım nolcak deseydin öyle alışıp giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?