• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?

Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Bosanma ile mi tehdit ediyor? Bosanalim o zaman deyin gecin. Siz tum herseyi tek basiniza zaten yapiyorsunuz. Bakalim o yemeginj yapabilecek mi? Bosanmakla korkutuyor sizi, o korksun. Tek basina yapamayacak olan o. Sevgi neresinde bu adamin anlamadim. Hersey para icin miymis?

Ben merak ediyorum ne yapacak sizin maaş kartınızı?
Siz onlineden takip etmeyecek misiniz? Ne gibi bir haz veriyor olabilir ki?
Siz o kartın şifresini 3 kez yanlış girin bloke edip verin, alır o mesajı? Anlar herhalde değil mi? :KK57:

Evet kanunen maaşınızı eşinize vermeniz zorunlu hanımefendi. Dinimizde de böyle. Eşiniz çok haklı. Her kuruşu için alın teri döküp kazandığınız paranızı öyle kafaniza göre harcama lüksünüz yok düşünmeniz bile ayıp
LÜTFEN İRONİ OLSUN LÜTFEN İRONİ OLSUN

Aboooo bizde memur olmaya çalışıyoruz elimizdeki maaş kartını kaptırmak için mi bu çaba :skandal:

Valla hep söylediğim şey herkesin kartı kendinde kalmalı. İhtiyaç duyulduğu zaman karşılıklı verilir zaten.

Ha bir de benim anlamadığım erkek isteyince demediğiniz kalmıyor. Ama kart, para vs. kadında olunca sıkıntı olmuyor. Değişik bi düşünce yapısı.

Bosanma ile mi tehdit ediyor? Bosanalim o zaman deyin gecin. Siz tum herseyi tek basiniza zaten yapiyorsunuz. Bakalim o yemeginj yapabilecek mi? Bosanmakla korkutuyor sizi, o korksun. Tek basina yapamayacak olan o. Sevgi neresinde bu adamin anlamadim. Hersey para icin miymis?
Kestirip atmaktan ziyade düşüncesinin yanlış olduğunu anlaması taraftarıyım. Haklısınız bir anne olarak bir eş olarak bir arkadaş olark her şeyi yapan bizleriz .

Ha bir de benim anlamadığım erkek isteyince demediğiniz kalmıyor. Ama kart, para vs. kadında olunca sıkıntı olmuyor. Değişik bi düşünce yapısı.
Maaş kartı da maaş kartı diye dellenen, orta yol kabul etmeyen, boşanma tehditleri savuran adama karşı biraz cinlenmiş olabiliriz.

Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Bknz: memuriye.oraya hepimiz birşeyler yazdık nacizane

Hayır, tek amaçları iktidarı kaybetmemek. Ne olursa olsun.
İnsan hayat arkadaşına karşı güç mücadelesine girmemeli ne kadar saçma düşünceler gerçekten. Karşımdaki adam maaş kartıma el koyup bana 3 kuruş harçlık verse, üstüne bir de aldığım 2 parça eşyayı sorgulasa asıl evliliğimiz o zaman benim için bitmiştir.
Kadınlar maaş kartlarını veriyor üstüne ortak parayla alınan malı mülkü adam kendi üstüne yapıyor. Ortak arabanın şöför koltuğuna kadın hiçbir zaman oturamıyor bu nasıl evlilik oluyor o zaman mantığım almıyor

İşaret parmağınla orta parmağın arasına kartı koy, elini yumruk yap, eşe doğru salla, Al sana kart, boşan da görelim de. Zamanla siner zaten. Evin paşası iki olunca hemen güç savaşına girişmiş. Senin onu sindirmenden korkuyor.

Siz bu konuları bekarken hiç mi konuşmuyorsunuz, az çok anlamıyor musunuz evlendiğiniz adamların konuya bakış açısını?

Neden bir insan çalışıp bütün maaşını kocasının eline saysın, nasıl kafalar bunlar ya??
Aynen ben biriyle flört ederken bu konu açıldı ve maaş kartımı alacağını söyledi direk engelledim. Yıllar geçti geçen mesaj atmış cvp bile vermedim utanmaz herifler

öyle bir dünya yok benim annem babam birbirlerinin kartlarının hangi bankaya ait olduklarını bilmezler kaç para maaş alıyorlar bilmezler ne utanmaz erkekler var benim annem babam ev arkadaşımı şimdi ayrı hesapları olmasına rağmen 2 araba 4 ev aldılar bu mu ev arkadaşlıkları

Bknz: memuriye.oraya hepimiz birşeyler yazdık nacizane
öyle bir dünya yok benim annem babam birbirlerinin kartlarının hangi bankaya ait olduklarını bilmezler kaç para maaş alıyorlar bilmezler ne utanmaz erkekler var benim annem babam ev arkadaşımı şimdi ayrı hesapları olmasına rağmen 2 araba 4 ev aldılar bu mu ev arkadaşlıkları
Teşekkür ederim.. konu paradan ziyade sarf edilen sözler oldu daha çok .

Teşekkür ederim.. konu paradan ziyade sarf edilen sözler oldu daha çok .
Onlarıda edemez size ama bırakın sözleri bu beklentide olması onun alçak bir erkek olduğunu gösterir

Back
X