- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Calisan hanimlar evinizde para islerini nasil duzenliyorsunuz.maaşiniz sizdemi eşinizdemi?
Calisan hanimlar evinizde para islerini nasil duzenliyorsunuz.maaşiniz sizdemi eşinizdemi?
herkesin kartı kendinde, maaşlarımız yatınca eşim kirayı faturaları krediyi halleder bende kendi maaşımdan kredi kartını öderim ki bu işlemler internet bankacılığı ile hallediliyor, benim maaşımdan arta kalan paraya dokunmayız eşimin maaşından kalandan nakit kullanırız cep harçlığı olarak ay sonuna doğru onun maaşını hala tüketememiş oluyoruz 300-400 bişey kalıyo bu miktarıda benim maaşımdan kalana ekleyip vadeli hesabımıza aktarıyoruz maaş kartı niye kocaya verilir? lafı bile geçmedi bizde
aslında kafamdakini çok güzel dile getirmişsin.olay eşe verip vermemek değil.her şey de olduğu gibi bir ortaklık söz konusu.kimse kimsenin parasına yatmıyor netice de .neden bu kadar dikenlerini çıkartıyor kadınlar anlamış değilim.söz konusu maaş ise laf ettirilmiyor da bakıyoruz burada her konuda ezik bir tavır takınan da yine kadınlarımız.eziklik duyulacak adamla neden evlenilir yahu.harbe mi çıkılıyor ,savaş mı var.gönüllü olan bir ortaklık,gönül birliği var işte.
herkesin düzeni farklı tabi ben kişilik olarak bunu eziklik olarak gördüğümden değilde gerekli görmediğimden eşime kartımı vemem ama bu demek değil ki ben eşimden para esirgerim, bu şey gibi senin aklın ermez para harcayamazsın kartın bende dursun, hakaret gibi anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?