- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Eşim ya yönetim bende olacak yada herkes parasını ayrı biriktirecek harcamalara ortak katılacak diyor. Ortak hesap işini istemiyor kati bir şekilde.reisi oymuş evin.
Madem düsüncesi bu yönde ortak ödemeler yapilabilir herkes üstüne düseni yapar sonuçta tek secenek sunmamis illa bende olacak diye ikinci seceneği sunup birikimleri herkes kendi ayri yapar demis buda iyi birsey en azindan tam kontrolü kendi yönetse sizin hosunuza gitmeyecek.Eşim ya yönetim bende olacak yada herkes parasını ayrı biriktirecek harcamalara ortak katılacak diyor. Ortak hesap işini istemiyor kati bir şekilde.reisi oymuş evin.
Ortak zamanda doğru olur mu evlilik için soğutmaz mı bu bizi .o senin paran bu benim param. Tam bir birikim söz konusu olur mu emin olamadım hangisini seçsemMadem düsüncesi bu yönde ortak ödemeler yapilabilir herkes üstüne düseni yapar sonuçta tek secenek sunmamis illa bende olacak diye ikinci seceneği sunup birikimleri herkes kendi ayri yapar demis buda iyi birsey en azindan tam kontrolü kendi yönetse sizin hosunuza gitmeyecek.
Bunu kabul etmiyorDerdim para bende Dursun değil ortak hesapta birisin takip edebileyim görebileyim
Lafını ediyordu önceden artık yapmıyor aylık 150 gibi ona sormadan harcadığım bir para birikiyorkendi hesabımda ..yine eksiklerimi alıyorum ortak kredi kartından makkaj malzemesidir, ihtiyacım olan giysidir mont tur. Bunlardan bilgisi oluyor .ama 150 biriken parayla bilgi vermeden istediğimi alıyorumNormalde ben maaşının bir kısmını kendime ayırır kalanını eşime gönderirim. Her şey ondadır. Elektrik faturasını, apartman aidatını bilmem. O halleder. Bende ek kartı var onla da harcama yaparım. Şimdi ücretsiz izindeyim. Bana çekmeceye devamlı para bırakır. Sonuç o kafasını yoruyor bir de ben niye yorayım...
Tabi eşinin bir ayakkabı vs bir şey aldığında sözünü etmeyecek yapıda biri olduğunu varsayarak yazıyorum.
Evlilikde aslinda sen ben değil biz olmali eşler birbirine ayni orantida saygi duyup ayni orantida gelceğe birikim yapilmali eşiniz birikimi ortak yapmayarak güveni zedeler sadece en iyisi herkes kendi adina birikim yapmasi ortak kararda bulusulamiyorsa harcamalarda alman usülü olacak yönünde bu durumda olursa ama yanlis bana sorarsan eşler arasinda ayri gayri olmamali hele hele kağit parçasi için.Ortak zamanda doğru olur mu evlilik için soğutmaz mı bu bizi .o senin paran bu benim param. Tam bir birikim söz konusu olur mu emin olamadım hangisini seçsem
Size katılıyorum eşim harcadığı herşey hakkında bilgi veriyor ama neden illa kendi hesabıdı diye diretiyor anlamış değilimEvlilikde aslinda sen ben değil biz olmali eşler birbirine ayni orantida saygi duyup ayni orantida gelceğe birikim yapilmali eşiniz birikimi ortak yapmayarak güveni zedeler sadece en iyisi herkes kendi adina birikim yapmasi ortak kararda bulusulamiyorsa harcamalarda alman usülü olacak yönünde bu durumda olursa ama yanlis bana sorarsan eşler arasinda ayri gayri olmamali hele hele kağit parçasi için.
Evliliğiniz yeni mi ?Size katılıyorum eşim harcadığı herşey hakkında bilgi veriyor ama neden illa kendi hesabıdı diye diretiyor anlamış değilim
Evin reisi benim para konularında dağıtımı ve yönetimi ben yapmalıyım derdinde.evlilik 1.5. Yıl oldu .biriktirme konusunda sıkıntı yok ailesine 100 lira yollasam bilgi verir ama bu ısrarını anlamıyorum.şeffaf neden olamıyor.Evliliğiniz yeni mi ?
Güvenmeme problemi var mi ?
Boşanan çiftler şu zamanda çoğunlukta diye mi bu ayri birikim yapmasi ki öyle bile olsa o zaman da herşey ikiye bölünebiliyor .
Başka bi yere ayri ödemesi vardir aileye falan sizden sakliyor mu acaba aklima bu geldi diretmesi yönünde sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?