- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi carmina000
-
Ortak olursa ne olmasindan korkuyormus beyefendi?Ortak hesapta birikim istemiyor beyefendi kendi hesabında biriktirecekmiş ben .tüm yönetimi onda olacakmış ben im hesabımda sadece harcayacağımız harçlıklar kalacakmış.idare ve birikim konusunda iyi ama bu evin reisinde olmalı tutumu beni rahatsız ediyor.herşeyi soruyor harcarken bu arada bilgi veriyor
Canim bazi erkekler öyle ne yazik ki şeffaf olarak düşünemiyor dediğim dedik oluyorlar bu huyundan vazğeçmeside zor o otoriter de birine bazen alttan almamak gerekiyor gerekirse konusurken dikkatli sakin bi şekilde konuşup kesin bi dilde bu konudaki tutumundan rahatsiz olduğunuzu belli edin yoksa ayni şekilde devam edecektir .Evin reisi benim para konularında dağıtımı ve yönetimi ben yapmalıyım derdinde.evlilik 1.5. Yıl oldu .biriktirme konusunda sıkıntı yok ailesine 100 lira yollasam bilgi verir ama bu ısrarını anlamıyorum.şeffaf neden olamıyor.
Yanlış olduğunu doğru bulmadığını ifade ettim.altın hesabındaki düğün hesabıyla yeni biriktirdiğimiz altın hesabını karıştırmak istemiyor muş o nedenle başka bir hesapta altın hesabı var oraya biriktirmeye karar vermiş . İkinci seçenek aramızda soğukluğa sebep olur mu emin olamıyorum.Canim bazi erkekler öyle ne yazik ki şeffaf olarak düşünemiyor dediğim dedik oluyorlar bu huyundan vazğeçmeside zor o otoriter de birine bazen alttan almamak gerekiyor gerekirse konusurken dikkatli sakin bi şekilde konuşup kesin bi dilde bu konudaki tutumundan rahatsiz olduğunuzu belli edin yoksa ayni şekilde devam edecektir .
Ortak noktada bulusamiyorsaniz 2secenek en güzeli değerlendirebilirsiniz.
İkinci seçenek bence itici ama inadıda çok saçma .bunu yapmak istemiyorum ama diğerinede katılmıyorum.birini seçmem ve devam etmem gerekiyor.bu güne kadar hiçbirşey sağlamasını ve biriktirdiği halde böyle bişey istemem güvenini kırmış .Ortak olursa ne olmasindan korkuyormus beyefendi?
Acikcasi boyle bir guvensizligi asla kabul etmem ben olsam.
Bizde para mevzusu yoktur senin benim gibi.
Eve giren hepimizin.
Canim bazi erkekler öyle ne yazik ki şeffaf olarak düşünemiyor dediğim dedik oluyorlar bu huyundan vazğeçmeside zor o otoriter de birine bazen alttan almamak gerekiyor gerekirse konusurken dikkatli sakin bi şekilde konuşup kesin bi dilde bu konudaki tutumundan rahatsiz olduğunuzu belli edin yoksa ayni şekilde devam edecektir .
Ortak noktada bulusamiyorsaniz 2secenek en güzeli değerlendirebilirsiniz.
Esler arasinda para mevzusunu cok itici buluyorum.
Ortak hesapta birisin diyorum bende benim hesabımda olsun demiyorum.çok üzülüyorum bencilliğine ve despotluğuna.Ortak olursa ne olmasindan korkuyormus beyefendi?
Acikcasi boyle bir guvensizligi asla kabul etmem ben olsam.
Bizde para mevzusu yoktur senin benim gibi.
Eve giren hepimizin.
Esler arasinda para mevzusunu cok itici buluyorum.
Madem evin reisi; ozaman tek başına geçindirsin evini. Sen ödeme hiçbişeyi.Eşim ya yönetim bende olacak yada herkes parasını ayrı biriktirecek harcamalara ortak katılacak diyor. Ortak hesap işini istemiyor kati bir şekilde.reisi oymuş evin.
Onun güveni güvende sizin ki ne oluyor acaba karşilikli o güveni vermeli bi arkadaş demiş ben de deyim kendisi geçindirsin madem evi ödeme yapmayin yoksa bu istediği size uymuyorsa sizde uymayin .İkinci seçenek bence itici ama inadıda çok saçma .bunu yapmak istemiyorum ama diğerinede katılmıyorum.birini seçmem ve devam etmem gerekiyor.bu güne kadar hiçbirşey sağlamasını ve biriktirdiği halde böyle bişey istemem güvenini kırmış .
Onun kabul eder mi ? Eşitiz o konuda .Madem evin reisi; ozaman tek başına geçindirsin evini. Sen ödeme hiçbişeyi.
Öyle ona gelince eşitlik hesaba gelince reislik olmuyor işte onunki çakallık kusura bakmasında.Onun kabul eder mi ? Eşitiz o konuda .
EvlilikleriNiz de para yönetimi konusunu nasıl hallediyorsunuz. Sizce nasıl olmalı?
Hesabın şifresini değişmek öyle zor bişey değil yalnız.Eşinde olsa öyle körü körüne güven olmaz insanoğluna.Hesabının şifresini bilmek ve her ay başı gelir gider hesabını birlikte yapmak konusunda anlaşırsak biriktirsin.anlaşamazsak ben kendim o kendi biriktirsin. Başka mantıklı bir şey düşünemiyorum.
Eşim ya yönetim bende olacak yada herkes parasını ayrı biriktirecek harcamalara ortak katılacak diyor. Ortak hesap işini istemiyor kati bir şekilde.reisi oymuş evin.
Ben reisim diyorsa kabul etmek zorunda. Hadi göster bakalım reisliğini derim. Bütün maaşımı üstüme başıma harcarım yada ondan ayrı biriktiririm.Onun kabul eder mi ? Eşitiz o konuda .
İşten bunu istemiyorum ev arkadaşı gibi olmak istemiyorum.Ev arkadasi gibi cok degisik olur bencetabiki siz bilirsiniz.
Bence en güzeliEv arkadasi gibi cok degisik olur bencetabiki siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?