Çalışan bayanlar para yönetimi konusunu ?

Ortak olursa ne olmasindan korkuyormus beyefendi?
Acikcasi boyle bir guvensizligi asla kabul etmem ben olsam.
Bizde para mevzusu yoktur senin benim gibi.
Eve giren hepimizin.
Esler arasinda para mevzusunu cok itici buluyorum.
 
Canim bazi erkekler öyle ne yazik ki şeffaf olarak düşünemiyor dediğim dedik oluyorlar bu huyundan vazğeçmeside zor o otoriter de birine bazen alttan almamak gerekiyor gerekirse konusurken dikkatli sakin bi şekilde konuşup kesin bi dilde bu konudaki tutumundan rahatsiz olduğunuzu belli edin yoksa ayni şekilde devam edecektir .
Ortak noktada bulusamiyorsaniz 2secenek en güzeli değerlendirebilirsiniz.
 
Yanlış olduğunu doğru bulmadığını ifade ettim.altın hesabındaki düğün hesabıyla yeni biriktirdiğimiz altın hesabını karıştırmak istemiyor muş o nedenle başka bir hesapta altın hesabı var oraya biriktirmeye karar vermiş . İkinci seçenek aramızda soğukluğa sebep olur mu emin olamıyorum.
 
İkinci seçenek bence itici ama inadıda çok saçma .bunu yapmak istemiyorum ama diğerinede katılmıyorum.birini seçmem ve devam etmem gerekiyor.bu güne kadar hiçbirşey sağlamasını ve biriktirdiği halde böyle bişey istemem güvenini kırmış .
 
Ortak olursa ne olmasindan korkuyormus beyefendi?
Acikcasi boyle bir guvensizligi asla kabul etmem ben olsam.
Bizde para mevzusu yoktur senin benim gibi.
Eve giren hepimizin.
Esler arasinda para mevzusunu cok itici buluyorum.
Ortak hesapta birisin diyorum bende benim hesabımda olsun demiyorum.çok üzülüyorum bencilliğine ve despotluğuna.
 
Onun güveni güvende sizin ki ne oluyor acaba karşilikli o güveni vermeli bi arkadaş demiş ben de deyim kendisi geçindirsin madem evi ödeme yapmayin yoksa bu istediği size uymuyorsa sizde uymayin .
 
Ben calismiyorum ona ragmen para yonetimini eşim evlendigimiz gunden itibaren bana birakti. Ben istemedim kendisi bana verdi sorumlulugu.
Calissaydim nolurdu bilmem ama maaşina karismam calisirsan diyor. Hele kart isteme durumu asla olamaz.
Eşinin ısrari cok sacma boyle dusunuyorsa hic calisma sana da kart cikarsin maastan herkes istedigi gibi alip harcasin. Boylece onun maasini ortak harcarsiniz.
Sen istemedigin halde hersey onun sorumlulugunda olacaksa calismanin ne anlami var.
 
Hesabının şifresini bilmek ve her ay başı gelir gider hesabını birlikte yapmak konusunda anlaşırsak biriktirsin.anlaşamazsak ben kendim o kendi biriktirsin. Başka mantıklı bir şey düşünemiyorum.
 
EvlilikleriNiz de para yönetimi konusunu nasıl hallediyorsunuz. Sizce nasıl olmalı?

Biz henuz evlenmedik düğünümuze 2 ayımiz var. Fakat nisanlim biraz musrif bunu kendisi de biliyor :) kira internet tum faturalar aidatlar kisacasi market haric herseyi kendisi odeyecek gerisini de ortak halledecegiz. Benim maasimdan da her ay olabildigince yatirim yapacagiz insallah uyabiliriz:)
 
Hesabının şifresini bilmek ve her ay başı gelir gider hesabını birlikte yapmak konusunda anlaşırsak biriktirsin.anlaşamazsak ben kendim o kendi biriktirsin. Başka mantıklı bir şey düşünemiyorum.
Hesabın şifresini değişmek öyle zor bişey değil yalnız.Eşinde olsa öyle körü körüne güven olmaz insanoğluna.
Ortağı kabul etmiyorsa ayrı biriktirmeye tamam de sen.Çok sürmez kendisi ortak yapalım der zaten
 
Kendi maaşıyla butün giderler evin kredisini filan yatırır elinde para kalmayınca benden harçlık alır asla benim parami elleşmez sen bayansin kendine birşey almak istersin o senin güvencen der bende çocukla kendime harcanırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…