- 5 Mayıs 2013
- 994
- 41
- 318
Canim ben orumcek filan almadim isin dogrusu…uzerinede oturtamiyorum haliyle (erkek cocuklari icin ozellikle pek iyi olmadigini duydum)…bu tarz seylere cok fazla oturtmak iyi degilmis gene lolarak zaten… dedigim gibi bende almadim…ortaliga birakmak daha isime geliyor…isim varsa mutfakta mesela bebise cici bir mama sandalyesi aldik, onun uzerine oturtuyorum…ama cok uzun surmeyecekse yapiyorum bunu..cunku uzun sure yemek sandalyesinde oturmasida bana kalirsa kemik gelisimi icin iyi degildir.
Haricinde eger is yapacaksam, giyineceksem ev supureceksem bebegimi her zaman yataginin icine birakiyorum..zaten yatak odasi ve oturma odasi arasi cok yakin. Arada bir girip kontrol ediyorum ne yapiyor diye. kendi yatagimizin uzerine filan birakmiyorum cunku 6-7 aydan sonra donmeye basliyorlar. Hatta yerede kendim yokken birakmiyorum..hani ben farketmeden bir sekilde gitmemesi gereken yerlere gider…ortalikta birsey birakmiyorum ama ne olur ne olmaz. Bebekler bizim gordugumuz seyleri cok farkli algiliyorlarmis…zaten akillari ermiyor nerden ne tehlike gelir bilemezler..bu yuzden en guvenlisi yatagi..en fazla yuz uzeri doner ya da yan donup yatagini tekmeler…
Tontrikocum, ya kardeşim de bu nedenle almadı şu örümceği. Bacaklarına zarar verir diyordu. Eğri olur diye çok korktu. Gerçekten öyle şeyler var mı? Korktum şimdi..
Bir diğer arkadaşım da 5. ayda koydu onu içine vızr vızır dönüyordu evin içinde. Çok memnun kaldım dedi. Hatta bacaklarına ve gelişimine hiçbir şey olmadı dedi.Şiddetle tavsiye etti. Ben de arada kaldım ne bileyim. Ya çok da sevimli görünüyorlar o oyuncak içinde ne bileyim. üstüne bir de döndüreç, telefon falan koyuyorlar ya minicik parmakları ile keşfetmeye çalışıyorlar falan..Bir başka alternatif ise 8. ay sonrası yürüteç. hani şu ikea'da itme araba var ya, oturtma yeri yok..onu da çok seviyorlar, sadece itiyorlar..ay neyse ben iyi bir araştırayım bunları önce
Bu arada senin bebişin kaç aylık oldu, Allah bağışlasın minişini..
sen birde onu bastıbacak haliyle pire gibi oradan oraya zıplarken gör.
hem peşinden koşmaktan yorulacaksın hemde her yakaladığında bir yerini ısıracaksın.
Allah'ım acılarını göstermesin.
Ay dört gözle bekliyorum o halini..şimdiden onunla konuşuyorum sık sık..O sağlıklı olsun da ben her tarafa koşarım peşinden evde :)
moiraia, şimdi fark ettim. Seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor :)
Allah Seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.
Sakın balkonu yıkamak için kova falan taşıyayım deme.
Eşin gönüllü olması gerekmiyor her zaman. Bazen de mecburen yapacaklar.
Sen bol bol talep et, durumundan dolayı paylaşımcı olsun.
Ben artık iş yaparken sıkıntı yaşıyorum, o yüzden Seni iyi anlıyorum.
Kesinlikle hafta sonu bir kaç çeşit yemek hazır olduğu zaman, hafta içi daha kolay geçiyor...
Ah Buzdevri ne söylesem ki, benim eşim çok uyuşuk, resmen Garfield, dışarı çıkmaz, bir şey yapmaz ama bir balkon kelimesi edeyim gözünü açıyor faldır taşı gibi
merhaba kızlar benım eşim cok dagınık ve kızartma olmadan sofraya oturmaz bıktım vallahı mutfak asla temız kokmuor sureklı yag frıtoz var onda olmaz dıyor hergun kızartma yemeklerın yanında kendı 57 kılo ben kızarma sevmıorum sulu yemeksız yemeye yemek demem ama o yemek aramaz ve sabah evı toplayıp gıdıorum o benden once gelıyor eve evde savaş çıkmış sankı sabah 7 aksam 8 calısıorum canım cıkıyor bıde eve gelıorum yemek bulasık ortalıgı topla o corap cekmecelerını hergun topluorum yarın yıne bırbırne gırmıs pıjamlarıda ole kesınlıkle normal almak yok.aksamları dagıtmasın dıe hazırlıoum camasır pıjama o onları almıo gıdıyor cekmecyı dagıtıor alıor bı de ben sıgara kullanmıorum o evın ıcınde ıcıorum cok kavga ettık ama dınloemıor ayda bır mutlaka perde yıkamak zorunda kalıorum gercekten bıktım aksam benım yatmam saat 1 ı buluor arkasını toplamam ıcın halınıze şükredinn :))
Uf arkadaşım ne kadar zormuş işin ya, durmadan kızartma nasıl bir tutku bu? Zaten çok yoğun çalışıyormuşsun, nasıl yapıyorsun tüm bunları ? Allah yardımcın olsun..
Son düzenleme: