çalışan bayanlara sorum var?

Ben de senin gibi çok dağınıktım odamı artık dayanamayıp annem toplardı ..
Ben evliyim ve çalışıyorum eve ancak 6:30 7 e doğru gelebiliyorum ..
İlk bir yıl zor oluyor adepte olmak bir düzen oturtmak .. Şuan annemin evi kadar olmasada elimden geldiğince
yapıyorum yapmazsam zaten rahatsız oluyorum evin dağınıklığından iş başa düşünce oluyor yani herşey ..
Size tavsiyem nişanlınızı ev işlerinde yardımcı olmaya alıştırın tüm yük sizin omzunuzda olursa çok zor olur ..
 
Canım bende fazla eşya almayı düşünmüyorum. dediğiğin gibi salon da istemiyorum. Ama burdaki evim küçük şimdi ondan da dağınık oluyo
 
O yapar zaten. Ben şimdi bile arada süpürtüyorum evi :)
 
Canım bende fazla eşya almayı düşünmüyorum. dediğiğin gibi salon da istemiyorum. Ama burdaki evim küçük şimdi ondan da dağınık oluyo

Anladım canım ama geçici ya, bende kendimce ileriye dönük tavsiyeler veriyorum işte. :)
Bir müddet idare edeceksiniz artık, takılmayacaksın çok. İki kişi el ele verip düzenleyeceksiniz. 5 ay çabuk geçer.
 

İşte tam da benim hikayem Benim yaptığım şey şu evlilik teklifinden sonra sözlümü karşıma alıp bak kardeşim ben çok dağınık bir insanımdır ayrıca da yemek yapmayıda bilmem öyle annenin enfes yemeklerini unutucaksın,gün gelicek çöp ev gün gelecek cennetten bir bahçe olucak bu ev dedim Oda ben monotonluğu sevmem dağınıklık iyidir hem hergün hergün yemek mi yenirmiş vb. gibi espriler yaptı. Başına geliceklerden gerçekten haberi yok sabi nin ama ben uyardım vazifemi yerine getirdim Şaka bi yana benim düşüncem evlenince kendi evimiz deyip sahipleniceğimiz için toplarız diye düşünüyorum
 
İnşallah canım geçsinde evimi kurmak istiyorum bi an önce :)
 
Umarım evlenince de devam eder size yardımcı olur ..
Çalışıyorsunuz zaten maddi açıdan bir mahsuru yoksa da ayda bir eve yardımcı alırsınız olur biter ..
Burda alamam canım. Ama karar verdim. İkinci dönem ve seneye 15saatten fazla çalışmayı düşünmüyorum :)
 
CANIM BENDE GEÇEN SENE EVLENDİM. ZOR OLUYO TABİKİ. HELE BİDE BENİM ANNEM GİBİ TEMİZ Bİ BAYANIN KIZIYSAN. ANNEM HERŞEYİ KENDİ YAPTIĞI İÇİN BEN ÇOK FAZLA EV İŞİ YAPMADIM. HATTA YEMEK BİLE YAPMAYI BİLMİYORUM. BURSADAN İZMİTE GELİN GELDİM AMA TAYİNİM HEMEN ÇIKMADI. EVLENDİKTEN 3 AY SONRA TAYİNİM ÇIKTI VE SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİYDİM OY OY ÇOK ZORLANDIM.

AMA EŞİM BENİM ÇOK ANLAYIŞLI. BİDE ŞUNU BİLİYO. BEN ÇALIŞMASAM ONUN MAAŞIYLA ÇOK ZOR GEÇİNİÇEĞİMİZ. SANA TAVSİYEM AMAN HERŞEYİ BEN YAPARIM DEME. ODA YARDIM ETSİN AZCIK.

O YÜZDEN AKŞAM EVE GELDİĞİMDE BEN YEMEK YAPARKEN O YA TEMİZLİK YAPAR YADA BULAŞIK MAKINASINI BOŞALTIR.
BUHARLI SÜPÜRGEYLE ÖNCE SİLER SONRA GÜZELCE HERYERİ SÜPÜRÜR. SÜPÜRGELERİMDE ÇOK HAFİF. DEVAMLI ELİNDE ..




 
BİDE BEN CUMARTESİ SABAH KAHVALTISINDAN SONRA HAFTALIK YAPICAĞIM YEEMEKLERİ PLANLIYOM VE YAPIP TAPIRLARA KOYUP DİFİRİZE KOYUYOM. PİRİNÇ PİLAVI VE BULGUR PİLAVIDA YAPIP KOYUYOM KAFAM RAHAT OLUYO EVE GELİNCE SADECE SALATAM KALIYO.
 
benim eşim yardımcı oluyor sağolsun.bide günlere böldüm temizliği.böylelikle daha az yoruluyorum.mesela süpürgeyi eşime yaptırıyorum arkasından siliyorum.büyük temizlik (cam temziliği ) gibi şeyleri de haftasonu tatillerinde hallediyoruz beraber.
 

Nasıl süpürge o anlamadım ben :) Buharlı süpürge nasıl oluyor, kullanışlı mı?
 
Birinci tabsiyem dört dörtlük olmak zorunda değilsin ..çalışıyorsan mutlaka haftada olmadı iki haftada temizliğe birini al...her işe yetişmeye çalışma eşini mutlaka alıştır işe...unutma temizlikten önce sen önemlisin canım :)
 
Ha supurge muhabbeti olmuş ben lg kullanıyorum hem silip hem supuruyor çok pratik kesinlikle tavsiye ederim
 
bende senin kadar olmasa da evlenmeden önce temizliği erteleyen bir insandım ve eşimde bir erkeğe göre hat safhafa titiz. ilk evlendiğimde çok sıkıntı çektim. şimdi alıştım. işten gelince pis olan yer varsa hemen temizliyorum pazar günüde 3 saatimi verip dip temel temizlik yapıyorum. tabi benim şansım eşimin evi dağıtmaması. hatta ben işteyken o evdeyse süpürge bile tutar tabi akşama gelince şurayı temizledim şurayı süpürdüm demesini çekiyorum ama olsun haa unutmadan süpürgeni pratik bişey al büyük bişey olunca insan eriniyor çıkarmaya. benim süpürgem lg küçük bişey ama marifeti büyük :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…