Modelini öğrenebilir miyim.Ha supurge muhabbeti olmuş ben lg kullanıyorum hem silip hem supuruyor çok pratik kesinlikle tavsiye ederim
Hı hı. Goruruz seni. Eve gelmişsin. Bi gozun kapali eline ne gelirse giyiyosun. Eşinin atleti, diz izli esofman filan. Cikardigin iş kiyafetlerini atiyorsun saga sola. Mutfaga surunerek gidiyorsun. Makarna yapiyorsun. Eşin geliyor. Her gun makarna mi yiyecegiz diyor. Neyse cay meyve servisleri. Cikan bulasiklar dag gibi. Kocan gece yanaşıyor. Cok yorgunum diyemiyorsun... neyse her evlilik boyle olmayabilir.
Hahah :)
cok komikti. Eski halimi hatirlatti bana :)
Siz kendi evliliğinizi anlattınız herhalde?
Evlilik bekarlık gibi olmuyo canım ben ailemle yaşarken aşırı temiz düzenli idim ama evlenince tüm yük sende yemek başlıbaşına bir sorun daha 1 aylık evliyim çalışıyorum işim evime uzak bir bölgede yol beni mahvediyo şöyle yapıyorum yemekler 2 günlük yapıyorum en büyük dert ...yemeği yiyiyorum genelde eşim makinaya dizer içecek bişeyler koyuyorum ben evi dağınıksa topluyorum çamaşırları hafta içi hallediyorum ütüsüz hiçbirşeyi dolaba kaldırmıyorum dolap da bi bölüm yaptım katlıyorum birikince ütüyü toplu yapcam ev temizliğini de genelde cumadan yaptım ki hafta sonu 1,5 günlük günüm bana kalsın birde en önemlisi aldığını bulduğun gibi bırakmak mesela ıslak elle tuzluğu tuttun anında siler koyarım leke kalmasın buz dolabının içine bişey mi değmiş dökülmüş ıslak bezle yemek pişerken mesela siler kurularım balkon tozlanmış 2 kova su döker çekpasla çekerim ama genel temizlik de her cuma yada haftasonu detaylı yaparım camlarının içinin tozuna kadar.ama en önemli yardımcın eşin benimki benim elim kolum yardım ediyo şimdilik inşallah devam eder büyük temizlik de de kadın alıcam 2 ayda 3 ayda bir çünkü zamanım yok cumartesi de yarım gün çalışıyorum inan banyo yapıcam kolum kalkmıyo bazen gece yatarken de ayak bileklerimin acıdığını hissediyorum .Allah yardımcın olsun yani canım bi de bunun misafiri var ilk aylar hiç bitmiyo ona da anneciğim koşuyo işte böyle ben biraz mıyy mıyy bişeyim umarım pratik bi hanım olursunMerhaba. Benim sorunum tam olarak dert sayılmaz ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var.
Hayatımın hiç bi zamanında derli toplu biri olmadım. Hep dağınıktım. Amaaan nasıl olsa toplarım evi derdim. Şimdi nişanlıyım ve düğünüme 3aydan az bi süre kaldı. Artık düzenli olmam lazım.
Dikkat etmeye de başladım ama yine değişen bişe yok. Size sorum şu ki hem ev işleri hemde işinizi beraber nasıl götürüyosunuz.
evet haftaiçi mesela yemekleri basit yap haftasonu özel uğraştırıcı yemeklere girersin yoksa ayakta durmaktan mahfoluyo insan:)Bugün okuldan gelince evimi topladım. Direksiyon dersine gittim geldim. Yemeğim var sadece pilav yapacam. Bakalım böyle ne kadar devam etcem :)
Yoo hayatin gercekleri. Cok yogun calisanlar icin.
Benim işim hafif sorun yok.
3gündür bende yapıyorum iyi gidiyo bakalım :) bugün evi temizlicem yarında il dışına gidecez ki pazar günü geldiğimde evim temiz olsun:)Evlilik bekarlık gibi olmuyo canım ben ailemle yaşarken aşırı temiz düzenli idim ama evlenince tüm yük sende yemek başlıbaşına bir sorun daha 1 aylık evliyim çalışıyorum işim evime uzak bir bölgede yol beni mahvediyo şöyle yapıyorum yemekler 2 günlük yapıyorum en büyük dert ...yemeği yiyiyorum genelde eşim makinaya dizer içecek bişeyler koyuyorum ben evi dağınıksa topluyorum çamaşırları hafta içi hallediyorum ütüsüz hiçbirşeyi dolaba kaldırmıyorum dolap da bi bölüm yaptım katlıyorum birikince ütüyü toplu yapcam ev temizliğini de genelde cumadan yaptım ki hafta sonu 1,5 günlük günüm bana kalsın birde en önemlisi aldığını bulduğun gibi bırakmak mesela ıslak elle tuzluğu tuttun anında siler koyarım leke kalmasın buz dolabının içine bişey mi değmiş dökülmüş ıslak bezle yemek pişerken mesela siler kurularım balkon tozlanmış 2 kova su döker çekpasla çekerim ama genel temizlik de her cuma yada haftasonu detaylı yaparım camlarının içinin tozuna kadar.ama en önemli yardımcın eşin benimki benim elim kolum yardım ediyo şimdilik inşallah devam eder büyük temizlik de de kadın alıcam 2 ayda 3 ayda bir çünkü zamanım yok cumartesi de yarım gün çalışıyorum inan banyo yapıcam kolum kalkmıyo bazen gece yatarken de ayak bileklerimin acıdığını hissediyorum .Allah yardımcın olsun yani canım bi de bunun misafiri var ilk aylar hiç bitmiyo ona da anneciğim koşuyo işte böyle ben biraz mıyy mıyy bişeyim umarım pratik bi hanım olursun
Ütü mü 5 dk ya maşallah size:)ay bu ev işleri bir bana kolay geliyi galiba
herkesin temizlikle alakalı derdi var
tüm evi dip köşe temizlemem iki saatımı alıyor sadece , dağıttıklarımı düzenlemek on onbeş dk
makineye bulaşık yerleştirmek makineden çıkan bulaşıkları yerleştirmem beş dk , çamaşır ütü beşer dk hızlı da bir insan değilim amma nasıl oluyorsa hemencik bitiyor işlerim
valla beş yada on hiç yarım saat ütü yaptığımı hatırlamıyorumÜtü mü 5 dk ya maşallah size:)
O iyi fikirmiş. Benim gömleğim çok yavalla beş yada on hiç yarım saat ütü yaptığımı hatırlamıyorum
çok ütümüz olmaz ondandır belki , ben iç çamaşırı t-shırt felan ütülemem , sadece kumaş pantolon ve gömlek
bir de ütü masasının içine alumınyum folyo yerleştirdim ısıyı yansıtınca daha kolay oluyor
valla bende de çok ama giymiyorumO iyi fikirmiş. Benim gömleğim çok ya
Tabi canm lg VK9820SCSNY die geçiyor incelersin :)Modelini öğrenebilir miyim.
çok korkuttun gözümüHı hı. Goruruz seni. Eve gelmişsin. Bi gozun kapali eline ne gelirse giyiyosun. Eşinin atleti, diz izli esofman filan. Cikardigin iş kiyafetlerini atiyorsun saga sola. Mutfaga surunerek gidiyorsun. Makarna yapiyorsun. Eşin geliyor. Her gun makarna mi yiyecegiz diyor. Neyse cay meyve servisleri. Cikan bulasiklar dag gibi. Kocan gece yanaşıyor. Cok yorgunum diyemiyorsun... neyse her evlilik boyle olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?